onsdag 1. januar 2020

USORTERT - PirkePetter om Mark i tarmen - Tarmparasitter - Hodelus

MYTEN OM AT MIKROORGANISMER FORÅRSAKER HELSEPROBLEMER
"Grunnen til at mikroorganismer og såkalte parasitter ofte ansees som årsaker til helseproblemer er fordi denne myten promoteres av legemiddel og vaksineindustrien som tjener på den. Det finnes ikke fnugg av dokumentasjon verken på parasitter eller bakterier som sykdomsårsaker, selv om vår moderne verden er gjennomsyret av informasjon om hvordan såkalt patogene mikroorganismer tilsynelatende forårsaker sykdom. Og motsatt er det godt dokumentert at mikroorganismer som sykdomsårsak er en bløff, og at mannen som oppfant myten løy og forfalsket sine forskningsresultater for å skape myten, på bestilling fra antibiotika og vaksineindustrien." Sitat: PirkePetter, 26.10.2012 kl. 13.01.  


"At mark/parasitter skal kunne forårsake helseproblemer er en myte, på lik linje med patogene bakterier eller eksistensen av såkalt virus. Og det samme gjelder mark i ens egen tarm, da disse ikke kommer fra matemner, men dannes fra et stamstadie man kaller protitter i tarmen, lik celler dannes fra stamceller, og har en rolle i kroppens selvhelbredelsesmekanismer. Akkurat som bakterier og sopp har." Sitat: PirkePetter, 06.12.2012 kl. 15.20.






FORSKNINGEN VISER
"Det forskning på såkalte parasitter/mark i tarmen faktisk viser er at disse bl.a regulerer immunfunksjonen i tarmcellene, og øker slimproduksjonen, og på denne måten hjelper kroppen å helbrede eller kontrollere bl.a tarmbetennelser som kolitt, Crohn's og irritabel tykktarmsyndrom." Sitat: PirkePetter, 06.12.2012 kl. 15.20.


"Som du vil se så er ormer/parasitter/tarmmark en del av kroppens helbredsmekanismer når den ikke har tilstrekkelig med næring til å takle betennelser selv. Dette gjelder for både mennesker og dyr. Informasjonen jeg linker til er moderne vitenskap som altså motsier legevitenskapens og veterinærvitenskapens løgner om ormer/parasitter som noe negativt. Vi snakker altså ikke om alternative tanker versus solid dokumentasjon fra legers og veterinærers side, men tvert om om solid dokumentasjon mot de legemiddelindustristyrte offisielle retningslinjene. I siste link (http://goo.gl/CFsY) finner du det aller meste av forskning som noensinne har vært gjort på ormer/parasitter og helsevirkninger." Sitat: PirkePetter, 12. desember 2016 kl. 14.06.



HVA HJELPER?
"Min anbefaling er derfor ikke noe som virker mot marken, men som hjelper mot betennelsen. Kokosfett og upasteurisert smør er gode kilder til mellom og kortkjedet fett som stopper betennelse i tarmen, og det samme gjør surnede melkeprodukter, for bakterier og organiske syrer, samt lettopptakelige næringstoffer. Kraft og/eller gelatin er også gunstig for aminosyren glutamin, som også stopper betennelser i tarmen. Kraft inneholder bl.a glykosaminoglykaner, som er en del av tarmslimhinnene, og da sammen med kollagen/gelatin." Sitat: PirkePetter, 7.september 2013 kl. 15.05.


"Ellers er det viktig å gi barnet godt med vitamin A og D, da disse også er viktige for bl.a tarmslimhinnene. Den beste kilden foreløpig er gjæret fiskeleverolje" Sitat: PirkePetter, 7.september 2013 kl. 15.05.


"Protein, kraft/gelatin, og vitaminer og mineraler som B9/folinsyre, B12, A og D, samt magnesium og sink stimulerer nydannelse av tarmceller og slimhinneceller, samt kollagen" Sitat: PirkePetter, 17. februar 2017 kl. 11.56.





HVA ER PROTITTER?
"Prøvde forresten å søke opp protitter på nett, men fant ingen ting. Har du et annet navn for det? Prøv protit og microzyma. Dette er forskning som lenge har vørt utelatt fra alle medisinske lærebøker og institusjoner, slik at det er forholdsvis lite kjent." Sitat: PirkePetter, 7. juni 2013 kl. 13.41.


"..alle typer bakterier kan forandre seg til alle andre typer bakterier via å gå tilbake til stamstadiet man kaller protitter." Sitat: PirkePetter, 5. juli 2012 kl. 02.01.


"Akkurat som nyere forskning som viser at vi ikke egentlig har definerte cellemembraner slik den mekanistiske modellen av menneskekroppen preker, men snarere cellemembraner som dannes og udannes så raskt og ofte via forandringer i det elektromagnetiske potensialet i og utenfor cellene, hvor kjemiske analoger er bl.a natrium og kalium, at selv om det ser ut som, via mikroskop, at cellemembranene er statiske så pulserer de egentlig via frekvenser (form-ikkeform-form, etc) hele tiden. Våre tilsynelatende fysiske og statiske celler med sine membraner pulserer mao inn og ut av denne og en annen dimensjon kontinuerlig, men dette skjer så raskt at våre fysiske sanser ikke registrerer dette." Sitat: PirkePetter, 7. juni 2013 kl. 13.41.


"Nok et av mange eksempler er professor Louis Kervrans vel dokumenterte forskning, som viser at levende organismer kan omdanne grunstoffer/mineraler til og fra hverandre ved behov. Dette er solid forskning, men slår bena vekk under det bestående paradigmet om at om man mangler noe, skal dette noe erstattes, slik at hans forskningsresultater, også bekreftet av andre forskere i flere land, forties og ignoreres da den kan true milliardindustrien som selger helsekost og mineraltilskudd. Du finner en av hans bøker på rexresearch (sidesøk på kervran)." Sitat: PirkePetter, 7. juni 2013 kl. 13.41.


"Stadig nyere forskning viser at næringsstoffer samarbeider i kroppen i langt større grad enn legevitenskapens mekanistiske menneskesyn viser, og også at bakterier og sopper og ormer er våre venner, ikke fiender. Og akkurat som bakterier og sopper avgifter en rekke kjemikalier, tungmetaller og giftige substanser i kroppen vår, så vel som i melkesyregjæret mat og drikke, dukker det hele tiden opp forskning som viser at også bakterier og sopper i jorda avgifter sprøytegiftrester, tungmetaller, radioaktive substanser, pcb, halogenerte kjemikalier, bifenyl, benzoat, naftalen, natriumnitritt, bisfenol-A, m.m." Sitat: PirkePetter, 7. juni 2013 kl. 13.41.


"Vi er alle, akkurat som jorda og naturen, i stand til å helbrede oss selv for hva det skal være så lenge vi nærer oss selv og våre mikro-samarbeidspartnere. Våre fysiske legemer inneholder tross alt 14 ganger flere bakterier enn celler, slik at den kroppen vi ser i speilet og liker å tenke på som oss selv, faktisk er mer bakterier og sopper enn oss selv." Sitat: PirkePetter, 7. juni 2013 kl. 13.41.





MARK I TARMEN
"Det mark i tarmen forteller er at den er betent, og at kroppen selv ikke makter å kontrollere betennelsen. Kanskje fordi den mangler næringsstoffer eller kolesterol, som kontrollerer betennelser. Eller fordi ph og tarmfloraen er forstyrret pga enten redusert syreproduksjon i magesekken, eller pga matemner som blokkerer syreproduksjonen eller enzymfunksjonen i magesekken. Ufordøyde eller ikke skikkelig fordøyde matrester og partikler vil da forårsake betennelser i tynntarmen, og om denne ikke kontrolleres, gjerne også tykktarmen." Sitat: PirkePetter, 7.september 2013 kl. 15.05.


"Mark i tarmen oppstår fra stamstadiet protitter, akkurat som celler dannes fra stamceller, slik at marken kommer fra kroppen selv. Dette er altså ikke noe barnet har fått i seg via munnen. Klarer markene å stoppe betennelsen, eller redusere den tilstrekkelig til at kroppen selv klarer å kontrollere den, blir disse skillet ut via avføringen straks jobben er gjort" Sitat: PirkePetter, 7.september 2013 kl. 15.05.


"Barnemark - hvor "hysterisk" trenger jeg å være på å koke alt av klær og desinfisere huset? Du trenger ikke gjøre noe som helst med klærne, da det ikke finnes fnugg av dokumentasjon, eller i det minste rimelig logikk, at parasittegg skal kunne "infisere" noe som helst. Du kan rulle deg i klærne, og gni deg naken inntil alle vegger og møbler, og du vil allikevel ikke ha en sjanse i havet for å bli "infisert."" Sitat: PirkePetter, 12. desember 2016 kl. 12.14.


"Nok en forholdsvis vanlig reaksjon når man reparerer tarmen, men ikke følger samtlige råd jeg pleier å gi, er gjerne at barna får såkalt mark i tarmen. Dette oppfattes umiddelbart som negativt av foreldre, og er jo ikke så kjekt for barna heller. Men disse markene hjelper kroppen med å kontrollere betennelser i tarmen (i følge mye moderne forskning, og ikke fordi jeg mener det). De er mao som bakterier, hjelpere, og en del av kroppens selvhelbredsmekanismer. De kommer heller ikke utenfra kroppen, via f.eks dårlig stekt mat, jord eller hva man nå kan finne på å tro, men dannes i tarmen selv fra grunnstadiet protitter, akkurat som celler dannes fra stamceller." Sitat: PirkePetter, 22.04.2013.kl. 19.26


"Ellers kan jeg gjenta at ormer ikke kommer fra noe man har spist, så som avføringsrester på bakken og liknende idiotiske forestillinger, men dannes i tarmen og eventuelt andre organer fra stamstadiet protitter. Når og om ormene klarer å kontrollere betennelser dør de og skilles ut via avføringen. Dette er hva vitenskapen faktisk sier, og rent personlig har jeg alltid kunnet bekrefte dette når jeg har opplevd orm i bl.a katter som har vært lenge borte fra hjemmet, og som derfor har vært underernærte og som regel syke. Straks de fikk rått kjøtt eller fisk begynte lus å forsvinne på bare timer, hvor ormer gjerne tok 1-3 dager. Frykter man at ormene skal lage krøll kan man inkludere f.eks upasteurisert smør, surmelk/kefir eller kokosolje, da substanser i disse matemnene dreper ormer i følge forskning. Skjønt de samme matemnene er dokumentert å stoppe betennelser i mage-tarm, slik at det like gjerne kan være at de helbreder årsaken til at ormen eksisterer i tarmen, altså betennelse, og slik at ormene ikke lenger har noe i tarmen å gjøre. Mao skilles ut via avføringen." Sitat: PirkePetter, 12. desember 2016 kl. 14.06.


"Ormer dukker først opp når katten, som husdyr og mennesker, har betennelser og skader i tarmen som forstyrrer ph der. Ormer er dermed ikke årsak, men virkning av allerede eksisterende problemer. Ofte forårsaket av soya, korn, raps, mais, planteoljer, etc i kommersielle kattematprodukter. Nok en årsak til orm i både katter og husdyr er mangel på tilstrekkelig med protein, og især innen husdyrforskning har man funnet at straks man øker proteinnivået til dyrene/på beitet forsvinner ormene. Jeg regner med i det minste en del av denne virkningen skyldes at økt proteinkonsum gir økt glutamin og glycin som reparerer alle kjente tarmproblemer, og som i mennesker også kontrollerer overaktivitet av serotonin i tarmen." Sitat: PirkePetter, 26. april 2013 kl. 18.50.



"Ormer er mao virkning, ikke årsak, og motsatt den offentlige propagandaen om ormer som sykdomsårsak så viser moderne forskning (som ikke kommer fra legemiddelindustrien) at ormer faktisk deltar i kontroll av betennelser, og akkurat som bakterier så hjelper ormer å bryte ned skadet vev i f.eks tarmen, slik at det skapes rom for nydanning av celler. Det er derfor bare sludder å bekjempe kroppesn egne hjelpere med kjemikalier som faktisk er dokumentert å være konkret helseskadelige, og især når det er snakk om å bekjempe virkningen av et problem, og ikke problemets årsak."
Sitat: PirkePetter, 26. april 2013 kl. 18.50.


"Tarmmark/orm er dermed, akkurat som bløffen om patogene bakterier og eksistensen av såkalte virus, et luftslott av løgner som holdes i live av legemiddel og vaksineindustrien fordi det er enorm profitt, i betydning mange titalls eller hundretalls milliarder hvert år, involvert."


Linker fra PP:
Litt info –
 


TARMPARASITTER 
"Såkalte parasitter i tarmen betyr at den er betent, og da fordi tarmcellene mangler protein, for aminosyrer som bl.a glutamin, som tarmcellene trenger som energi. Fokus bør derfor være på å nære tarmcellene, heller enn å ta knekken på parasittene, som faktisk hjelper kroppen med å kontrollere betennelsen gjennom å oppregulere genuttrykket i tarmcellene." Sitat: PirkePetter, 17. februar 2017 kl. 11.56.


"Det er ingen logikk i, eller vitenskap bak, at tarmparasiter skulle forårsake noe som helst, og har man først slike, må man se på hva som har forandret miljøet i tarmen slik at de oppsto i utgangspunktet. Og, har man forstyrret tarmmiljø, har man alltid feil bakterie og soppflora, og da også ph i tarmene." Sitat: PirkePetter, 26.10.2012 kl. 13.01.


"..fikk du med deg all forskningen som viser at såkalte parasitter egentlig er en del av helbredsprosesser, og ikke degenerasjonsprosesser" Sitat: PirkePetter, 29. mai 2013 kl. 18.10.


TOKSOPLASMOSE - TOKSOPLASMA GONDII
"Vet du noe om toksoplasmose? Bare at det er en bløffdiagnose som så mange andre." Sitat: PirkePetter, 31. mars 2014 kl. 15.00.


"Det ulik forskning har vist er at katter ikke er såkalte bærere av parasitten (så sant de ikke har mage-tarmproblemer, noe mange katter har i dag pga foret); at det er tull og tøys at lite varmebehandlet kjøtt er en kilde; at rå grønnsaker like gjerne kan være en kilde (i følge forskning, ikke sannhet), samt at det ikke finnes dokumentasjon for en klar årsaks og virkningssammenheng. Dvs at det finnes hundrevis av studier og artikler som beskriver hvor fæl toksoplasma gondii er, og hvilke problemer den forårsaker på sine utspekulerte måter (og som minner veldig om påstandene om hvordan virus tilsynelatende forårsaker helseproblemer), men ikke et eneste studie eller dokument som viser klart og tydelig at parasitten forårsaker sykdom." Sitat: PirkePetter, 31. mars 2014 kl. 15.00.


"I tillegg kommer at medikamentet (spiramycin) som brukes mot toksoplasma gondii er helsefarlig, og blant mye annet kan forårsake fosterskader (ß selvmotsigende, all den tid medikamentet skal virke mot en parasitt som tilsynelatende forårsaker fosterskader), samt det gjennomdokumenterte faktum at såkalte parasitter ikke er helsefarlige, men snarere en del av kroppens helbredsmekanismer." Sitat: PirkePetter, 31. mars 2014 kl. 15.00.


Når det gjelder rått kjøtt og graviditet så er for øvrig det eneste risikomomentet myten om toksoplasmose. Denne myten inkluderer også bløffen om katter som kilde til den såkalte parasitten, toksoplasma gondii. Jeg kaller dette en myte fordi det ikke finnes fnugg av dokumentasjon for en årsaks og virkningssammenheng mellom parasitt og sykdom. Alt man har er hypoteser av samme type som med bakterier og såkalt virus, mao at om man finner disse i kroppen til en syk person, så er de helt klart årsaken. Bare derfor. Sitat: PirkePetter, 12. desember 2016 kl. 14.07


"Det at toksoplasma gondi skal kunne forårsake noe som helst negativt er en myte, og det samme er logikken bak at f.eks katter skal kunne være spredere av denne såkalte parasitten. Den seriøse, ikke-legemiddelindustristyrte vitenskapen har for lengst dokumentert hvilke næringsmangler som ligger til grunn for de symptomer legene påstår skyldes denne påståtte parasitten, og selv logikken bak hvordan den liksom skal kunne "smitte" gravide er rett og slett for dum (dvs at gravide får katteavføring/rester av katteavføring i munnen). Jeg har dessuten anbefalt rått og tradisjonelt konservert animalske matemner til gravide i mange, mange år, og har aldri hørt om annet enn positive virkninger av dette." Sitat: PirkePetter, 10. april 2013 kl. 21.08


"Pluss på all forskningen som viser at såkalte parasitter og tarmmark/innvollsormer faktisk hjelper med å reparere skadde tarmslimhinner og kontrollere betennelser i tarmen, så blir skremselpropagandaen fra legemiddelindustrien og helsemyndighetene A/S enda mer ulogisk." Sitat: PirkePetter, 10. april 2013 kl. 21.08





Linker fra PP:
Toksoplasma gondii
Gut commensal bacteria direct a protective immune response against the human pathogen Toxoplasma gondii -


Probiotics for the Control of Parasites: An Overview -


Use of lactobacilli with probiotic potential as prophylactic treatment of murine
brain toxoplasmosis -


The Effect of Vitamin D3 Alone and Mixed With IFN-γ on Tachyzoites of Toxoplasma gondii (RH Strain) Proliferation and Nitric Oxide (NO) Production -


Effect of Vitamin D3 and INFγ on proliferation of Toxoplasma gondii and nitric oxide production -



LUS
"Vet du noe om lus? Det eneste jeg husker å ha lest om saken var mangel på protein eller kalsium som årsaker. det er sikkert flere næringsstoffer involvert, men i og med at jeg holder på med innhøsting av grønnsaker, etc for tiden har jeg ikke tid til å sjekke dette nå." Sitat: PirkePetter, 19. oktober 2013 kl. 05.57


"Som en kuriositet så fikk jeg aldri lus som barn, selv når samtlige andre barn på mitt hus hadde lus. Jeg kan huske at jeg ved minst en anledning var den eneste på hele barnehjemmet, som inkluderte 5 hus, som ikke hadde lus. Som barn var jeg underernært som de fleste andre barn, slik at det ikke burde være noe med meg som gjorde at jeg ikke fikk lus. Og jeg hadde garantert mangel på både protein og kalsium så vel som andre næringsstoffer. Mulig jeg smakte så vondt ingen lus ville ha meg!"
Sitat: PirkePetter, 19. oktober 2013 kl. 05.57


"Datteren min har fått lus, hva kan det være tegn på? I følge den offisielle logikken så er det alltid tegn på næringsubalanse, som videre reflekteres i blodet, og som lus fester på. Som regel er det snakk om mangel på heme eller jern, eller på kalsium. Men i så tilfelle bør hun har andre mangelsymptomer på disse mineralene." Sitat: PirkePetter, 6. juli 2015 kl. 02.20.

"Jeg har aldri brydd meg med å undersøke logikken bak lus, så jeg har kun erfaring fra dyr, og hvor proteinmangel, eller mangel på et eller flere næringsstoffer som finnes i muskelkjøtt, ser ut til å være årsaken. Da fordi så lenge f.eks katter eller hunder får rått kjøtt, så forsvinner lusa helt av seg selv etter alt fra timer til 2-3 dager." Sitat: PirkePetter, 6. juli 2015 kl. 02.20.


"Både kje og geiter er fulle av lus - hva gjør vi med dette? Økologisk høy er ofte næringsfattig, all den tid økologisk dyrkning av gress og matvekster er så dominert av myter (især om nytten av vekstskifte og belgvekster) fra gjødselindustrien og veterinærindustrien. Jeg vil anta det er proteinfattig, slik at de trenger mer protein. Høy er også fattig på vannløselige næringsstoffer, i og med at disse forsvinner når gresset tørkes til høy" Sitat: PirkePetter, 18. mai 2016 kl. 9.15.

"Har du mulighet til å gi dem myse, prøv det. Også salt, evt saltslikkestein" Sitat: PirkePetter, 18. mai 2016 kl. 9.15.

"Ellers kan eplecidereddik i vannet, samt evt hvitløk/ramsløk, etc kunne hjelpe. Utvortes, spray eller vask dem med saltvann flere ganger daglig, inntil lusene er borte. Sjøvann går også bra" Sitat: PirkePetter, 18. mai 2016 kl. 9.15.





KVEIS
"Kveist er et ikke-problem, og det å fryse matemner for å ta knekken på såkalte parasitter, en tanke jeg først fant hos WAPF damene, har senere blitt motbevist da dette ikke skjer." Sitat: PirkePetter, 06.12.2012 kl. 15.20.