søndag 22. april 2018

PirkePetters Kjøkkentips: Alt om Kefir & Surmelk!

Ei venninne har utfordret meg, fordi hun mener jeg har for få PirkePetter-innlegg i Skattekammerbloggen som omhandler typiske og konkrete matemner for tradisjonskosten. Så, jeg har muligens blitt overtalt til å lage mange forskjellige samleinnlegg om ulike matemner som inngår i PirkePetters Tradisjonskost. Vi får se da, hvor langt kapasiteten rekker. Første ønske ut var et innlegg med kefir og surmelk i fokus, med alt fra valg av melk, syrningsprosesser, utseende og lukt, til eventuelle feilskjær underveis, og ikke minst PP-forklaringer på hvorfor syrnede melkeprodukter er viktige innslag i kosten i jakten på den gode helsa, og hvorfor lever og syrnet melk er lurt å innta samtidig. Dette, og mye mye mer ble som vanlig til et ganske så langt innlegg som kanskje må leses i flere omganger. Jeg fikk mange påminnelser underveis i sorteringen, og jeg ble ganske så nymotivert til mer surmelk i hverdagen her. Håper bidraget kan være til motivasjon for frøkna som utfordret meg også.



https://theorganicgoatlady.com/the-amazing-benefits-of-milk-kefir/
https://theorganicgoatlady.com/the-amazing-benefits-of-milk-kefir/


Dette innlegget kan kun leses i sin helhet i Skattekammeret:

  • Informasjon om hvilke blogginnlegg som nå ligger i Tradisjonskostbloggens Skattekammer, og bakgrunn for hvorfor Skattekammeret ble opprettet kan du lese om HER.