søndag 1. oktober 2017

Smartmålere er Helseskadelige!

Her i kveldinga fikk jeg spørsmål fra ei venninne om de nye smartmålerne som kraftselskapene i disse dager monterer opp i alle hus og hjem. Hadde det vært opp til meg, og jeg hadde bodd i mitt eget hus istedet for i et borettslag, så hadde jeg gjort alt i min makt for å unngå smartmåler. PirkePetter har ikke skrevet mye om temaet, men jeg har samlet sammen det jeg har funnet, og det han har skrevet er tydelig nok. Smartmålere bør unngås!



Einar Flydal, Helseerfaringer med "Smartmåler"-teknologi.



SMARTMÅLERE:
"Smartmålere er gjennomdokumenterte som mer helseskadelige enn mobilmaster og mobiler, og å ha en smartmåler i hus er som å ha en mobilmast inni huset hva gjelder stråling. At disse har virkning på bl.a hjernebølgene er også godt dokumentert." Sitat: PirkePetter, 16. desember 2016 kl. 19.24.



"Enda et aber er at målerne snakker trådløst med alle elektriske apparater i huset, slik at kraftselskapene vet til enhver tid hvilke elektriske apparater man bruker, og kan skru disse av og på som de vil. Dette er overvåking, uansett hvordan man ser det, og et inngrep i ens private sfære ingen har rett til. Jeg regner med at det må være mer med smartmeterne enn dette, at de f.eks kan overvåke mobiltrafikk og slikt, og kanskje også brukes til å aktivere kamera og/eller lyd på pc, mobiltelefoner, smarttv, etc. De kan antakelig også brukes til å overvåke internettrafikken i alle hjem."
Sitat: PirkePetter, 16. desember 2016 kl. 19.24.

 

"Jeg anbefaler alle å nekte å ha slike i hus, da det er et inngrep i ens privatliv som ingen, selv staten, ikke har rett til."
Sitat: PirkePetter, 16. desember 2016 kl. 19.24.

 

"I denne tanken kommer også at kraftselskapene i landet lenge har vært i ferd med å selges til utenlandsk industri og investorer, og disse menneskene er ikke opptatt av profitt, da de er søkkrike fra før av. Noe mer er involvert."
Sitat: PirkePetter, 16. desember 2016 kl. 19.24.



"De kan ikke gjøre noe med dine målere, all den tid disse befinner seg i huset ditt. De kan kun true med å kutte strømmen, men da anmelder du dem. Alle har nemlig rett til strøm, samtidig som alle også har rett til å leve et liv i helse og sunnhet, uten å bli eksponert for godt dokumenterte helsefarer." Sitat: PirkePetter, 6. februar 2017 kl. 17.38



"Så lenge du kan henvise til forskning og brukererfaringer som viser helseskade som følge av smartmålere har du retten på din side. Du skal ikke trenge helseattest fra lege, så lenge det er klart at smartmålere er helseskadelige."
Sitat: PirkePetter, 6. februar 2017 kl. 17.38



"Noen som vet om det finnes en måte å få tilbake den gamle måleren? Jeg vet ikke noe om å få tilbake de gamle målerne, men kan tipse om beskyttelse -  https://www.youtube.com/watch?v=aiJmx93MpPE" Sitat: PirkePetter, 13. april 2017 kl. 21.23.



"Spør kraftselskapene hvilke lover eller forskrifter de bruker som grunnlag for kravet. Har de noen å komme med, sett dette opp mot dette med å ikke skulle presses til noe som innebærer helsefare på den ene siden, og økt overvåking på den andre" Sitat: PirkePetter, 21. april 2017 kl. 10.16.



"Smartmålere er mobil og WIFI, og vil kunne overvåke all telefon, mobil, internett og WIFI-trafikk i et hus, og sikkerhetspoliti og hackere vil kunne aktivere alle kamera og mikrofoner, i mobiltelefoner, smarttv, nettkamera på pc, etc" Sitat: PirkePetter, 21. april 2017 kl. 10.16.



"Alle har krav på strøm, så de kan ikke stenge strømmen fordi du ikke godtar kravene deres. Især ikke krav uten skikkelig lovverk bak seg som viser støtte fra staten, når du samtidig kan henvise til klar forskning som viser dokumentert helsefare. Og da utelater jeg helt overvåkingsaspektet" Sitat: PirkePetter, 29. april 2017 kl. 23.25.



"Truer noen med mulkt eller å kutte strømmen, kontrer man med å true med å gå til media. Kraftselskapene vil ikke ha forskning som viser helsefare eller overvåking, i media" Sitat: PirkePetter, 29. april 2017 kl. 23.25. 

 

"Jeg vurderer å sette opp blyplate på motsatt side av veggen sikringsboksen står på, og sette plate over igjen for å gjemme bort det. Så lage en kledd kasse, og sette over hele sikringsskapet. Kan sikkert bruke noe annet enn bly, men trodde det var det med best isoleringevne på stråling. Aluminiumsfolie eller plater er enklere å tilpasse og bruke" Sitat: PirkePetter, 3. mai 2017 kl. 15.25.



"Går signalene lettere gjennom trevegger enn murvegger? Nei, dette er mikrobølger, ikke elektromagnetiske" Sitat: PirkePetter, 3. mai 2017 kl. 15.26.



"Alt er jo elektromagnetisk dude? Jadamasa; jeg mener forskjellen mellom frekvenser som preller av enkelte materialer/substanser, eller som går gjennom dem, som bl.a mikrobølger" Sitat: PirkePetter, 3. mai 2017 kl. 17.54.



"Hva er forskjellen på elektromagnetisk stråling og mikrobølgestråling? Tips - https://sites.google.com/a/fysik-c.com/geofysik-c/home/det-elektromagnetiske-spektrum-side-4 - https://nn.wikipedia.org/wiki/Lys" Sitat: PirkePetter, 27. mai 2017 kl. 07.53.



"Vil det hjelpe noe å lime aluminumsfolie (sånn rull man kjøper på butikken), på innsiden av sikringskapet? Ja, men dere må ha åpning for mobilsenderen, ellers sender den ikke lenger til kraftselskapet." Sitat: PirkePetter, 2. juni 2017 kl. 20.20.  



TIPS FRA PP:
Les skriveriene til Einar Flydal - 



BERGVARMEPUMPER:
"Lurer på om det er noen som vet hvordan stråling er fra bergvarmepumper? Kan tenke meg at kanskje støy og vibrasjoner kan være et problem, men hva med stråling? Meg bekjent er det ikke stråling av betydning fra bergvarmepumper, i og med at mesteparten av dem er utenfor huset. Det vil, eventuelt være en viss elektromagnetisk stråling fra rørene, men ikke i nivåer som er helseskadelig." Sitat: PirkePetter, 18. desember 2016 kl. 13.44.



Innlegg i Livenes Hages facebookgrupper som diskuterer smartmålere: