fredag 23. februar 2018

Havets Delikatesser - Rogn og Torsketunger!

Det bugner over av lekker sjømat i fiskediskene om dagen, og ved siden av skjell, muslinger og reker er det soleklart rogn og torsketunger som står øverst på min innkjøpsliste. Når livretter fra havet samtidig er ekte og næringsrik tradisjonskost, ja, da er det vinn-vinn. Dagens innlegg er en oversikt over mine kjøkkenaktiviteter for tiden - og lar du deg friste er det bare å trykke på bildene for å komme direkte til oppskriftene. 


https://tradisjonskost.blogspot.no/2017/02/rustikke-nydelige-rognkaker.html



Rustikke Rognkaker:
    • 500 gram Rogn (blodfersk, rå rogn fra skrei eller torsk)
    • 300 gram Mandelpotet (eller annen melet potet)
    • 1 ss Smør
    • 2 stk Økologiske egg
    • 1 ts Mineralsalt
    • Kvernet Pepper
    • Arrowroot
    • Ghee eller Smør til steking



https://tradisjonskost.blogspot.no/2018/01/kokt-rogn-og-stekt-rogn.html



Kokt Rogn:




Stekt Rogn:



https://tradisjonskost.blogspot.no/2015/03/sprstekte-torsketunger-og-hjemmelaget.html
 


Sprøstekte Torsketunger:



https://tradisjonskost.blogspot.no/2016/03/hjemmelaget-fersk-kaviar-og-kaldrkt.html



Sukkersaltet Rogn:


 
https://tradisjonskost.blogspot.no/2016/03/hjemmelaget-fersk-kaviar-og-kaldrkt.html



Hjemmelaget Fersk Kaviar:




For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på! Når det gjelder linker til iHerb vil bruk av min rabattkode gi meg noen kroner rabatt på senere iHerb-bestillinger.