mandag 7. mars 2016

Multippel Sklerose, MS! Har kostholdet noe å si? Er et næringsfattig kosthold årsaken? Kan et næringsrikt kosthold helbrede MS?

En slektning av en bekjent har nylig fått påvist MS. Litt forsiktig nevner jeg at Multippel Sklerose ofte har en sammenheng med kostholdet, og tilbyr meg samtidig å samle sammen PirkePetters informasjon fra ulike kommentarfelt. Jeg legger den samme informasjonen som jeg ga videre også ut på bloggen, i tilfelle andre er interesserte i sammenhengen mellom kosthold og MS. Rå eggeplommer fra glade høner innholder mange av faktorene som er dokumentert å helbrede og/eller lindre MS.

Dette innlegget kan kun leses i sin helhet i Skattekammeret!

 • Informasjon om hvilke blogginnlegg som nå ligger i Tradisjonskostbloggens Skattekammer, og bakgrunn for hvorfor Skattekammeret ble opprettet kan du lese om HER.8 kommentarer:

 1. Det er jo ganske merkelig, da, at PirkePetter har klart noe som ingen andre leger eller forskere har klart, nemlig å kurere sykdommer som ikke lar seg kurere. Også med så enkle midler! Men selvfølgelig er det lett å få høy suksessrate når en stempler alle de som ikke ble kurert som at "de har gitt opp å hjelpe seg selv". All ære til alt PP og hans alter egoer har samlet aV informasjon, men hva vet vi egentlig om sannhetsgehalten i denne informasjonen? Mye virker logisk og ser greit ut, og stemmer ned ting vi tror vi vet eller håper stemmer, men han fordekker så mye av informasjonen i detaljer som er vanskelige å etterprøve eller spore. Ofte er referansene hans i beste fall tvilsomme. For all del, prøv et sunt kosthold hvis du får en kronisk sykdom, men ikke legg all tro på det. Lytt litt til legene også. Og for all del, ikke legg skylden på deg selv hvis det ikke virker, fordi du ikke var åpen nok eller ikke ville det nok.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heldigvis er det opp til hver og en av oss å avgjøre hva som virker logisk eller tvilsomt :)

   Slett
  2. Du kan jo spørre en hvilken som helst lege de samme spørsmål som blir stilt til PP og se om de kan svare deg. Har aldri problemer med å forstå noe av det PP forklarer, i motsetning til "goddagmannøkseskaft"-svarene fra legene. De har ikke peiling på kosthold og helse, og er så spesialisert at de ikke klarer å se helheten lenger. Jeg vil påstå at mange leger er ikke annet enn indoktrinerte pillepushere som går ærend for legemiddelindustrien. Det er tvers igjennom tydelig at PP vet hva han snakker om, og han gir av seg selv igjen og igjen uten motytelser. Så hva tror du da kan være så merkelig med at PP kan klare det ingen lege kan? Det er business i kronisk sykdom, og legemiddelselskaper er milliardindustri. Blir vi friske av mat som ikke kan patenteres går de konkurs og titusenvis av arbeidsplasser går tapt. Synd for de! Kanskje de heller skulle satset på bondeyrket? Det er opp til hver enkelt hvordan man behandler sitt eget legeme og sjel. Vil du rådføre deg med legen/ psykiateren din så gjør du det. Jeg vil heller eksperimentere med min egen kropp med trygg og næringsrik mat for kropp og sjel, med råd fra PP, enn at en lege skal få eksperimentere med piller, vaksiner og dop. I beste fall hjelper det noen få, i verste fall går man mot en lang og smertefull død. - og bare så du vet det, etter 25 år traskende til lege etter lege uten resultat, er det godt å ha funnet PP. Livet mitt går sakte men sikkert framover. AnnB

   Slett
  3. For noen fine og viktige ord AnnB, takk for at du deler! :D

   Slett
  4. Jeg kurerer ikke, men bruker vitenskapelig dokumentert info fra ekte ikke-økonomistyrt vitenskap, som i motsetning til den legemiddelindustrikontrollerte legevitenskapen, for å hjelpe andre til å helbrede seg selv eller sine kjære. Og alle mine påstander er godt dokumenterte, hvorav det meste kommer fra ernæringsforskning. Hadde du i det hele tatt vært i stand til å tenke selv ville du for lengst ha utforsket forskningsreferansene selv.

   Hva gjelder din påstand om å stemple dem som av forskjellige grunner ga opp kostholdsforandringen som noe jeg eksluderer fra min suksessrate så er bare sludder. Du har ikke noe vettugt eller solid å komme med, og er bare nok en indoktrinert kverulant som føler du må forsvare idiotien du har adoptert, uten noensinne å stille spørsmålstegn ved den.

   Fordekker ja, moroklumpen. Du er bare for lat til å gidde prøve. Det finnes noe kjekt som kalles google, og med litt kløkt kan du få mange treff i medisinske og vitenskapelige databaser gjennom f.eks søk på et spesifikt næringsstoff og MS, eller på f.eks chiropractic research MS.

   Sannhetsgehalten i den kunnskapen jeg fremmer understøttes av lange lister med tilbakemeldinger fra hundrevis av mennesker som har blitt hjulpet av meg. Eller hvis barn eller andre familiemedlemmer ble hjulpet av min informasjon. I tillegg kan alt jeg påstår dokumenteres, og alt er sporbar info og forskning.

   Så kaster jeg ikke bort mer tid på tafatte kverulanter som deg

   Litt om subluksasjoner og MS som jeg ikke tror jeg har postet info om før -

   Subluksasjoner og MS -
   http://www.chiro.org/research/ABSTRACTS/Multiple_Sclerosis.shtml
   http://www.news-medical.net/news/2004/09/10/4689.aspx

   PP

   Slett
  5. Takk for tilleggsinfo PP, og skap-plassering :D

   Slett
 2. Hei anonym over der, fra en annen anonym, som du selv sier, så sier jo "leger og forskning" at MS er ukurer-bart, hvorfor skulle man da gå til legen sin og få ordentlig hjelp til å kunne bli frisk der ? Her er en dame som har klart det "umulige" som du fremhevder- Hun satt selv i rullestol på et tidspunkt.
  Kan ikke se at PP oppgir tvilsomme referanser, eller fordekker noe som helst, men boka hennes kan kjøpes på Adlibris for 2 lapper, om det er det du trenger for å slippe å føle deg "ført bak lyset av fordekkede påstander og tvilsom sannhetsgetalt" som du hevder- http://www.adlibris.com/no/bok/the-wahls-protocol-9781583335215

  SvarSlett
  Svar
  1. Sier meg veldig enig! :D
   Spennende bok! Takk for anbefaling!

   Slett