lørdag 26. september 2015

Saftige Kjøttkaker med Bacon og smak av Taco!

Jeg skal ut på reise, og flyplassmat er ikke bestandig det som frister mest. Jeg har derfor stekt opp et gjeng med mettende kjøttkaker som reiseproviant. Disse godt krydrete og saftige tacokjøttkakene er like gode kalde som varme, og lager man for mange kan de fint fryses. Passer like godt til middag og lunsj, som til nistesekken på tur.

Du trenger:


Krydderblanding:


Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene. Jeg liker det hot`n spicy, mengden cayenne og chiliflak kan derfor reduseres om man ønsker kjøttkakene mildere. Bruk gjerne hendene til å blande sammen, eller en kjøkkenmaskin om du vil. Form små kjøttkaker med en spiseskje, eller bruk hendene her også. Ha ghee eller smør i en stekepanne. Kjøttkakene stekes på middels varme til de er gyldne og gjennomstekte.

For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på! Når det gjelder linker til iHerb vil bruk av min rabattkode gi meg noen kroner rabatt på senere iHerb-bestillinger.

4 kommentarer:

 1. Fine kjøttkaker! God ide å lage noen slike før en tur. Vivre gård er greia. De har muligens verdens beste rømme! Så vet dere det.

  Dole

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig angående rømmen Dole - Den er knallgod! :D

   Slett
 2. ...også så smart med krydder som hjelper immunsystemet på reise :-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ikke sant :) Fikk lurt inn litt gelatin også!

   Slett