onsdag 22. juli 2015

Kreft og Kosthold! Kan riktig ernæring forebygge og behandle kreft?

DETTE INNLEGGET BLE OPPDATERT 10.03.18.
Kreft! Ordet som får folk flest til å grøsse, og som sprer rundt seg med tristhet. Nå har det skjedd igjen i min nærmeste omgangskrets. Det er funnet kuler i brystet. Biopsien har konstatert kreft! Jeg har i den sammenheng samlet PirkePetters kommentarer angående kreft i ulike kommentarfelt. Kjenner man ikke til PirkePetter, eller er ukjent med at det kan finnes en annen sannhet om kreft enn den vi får servert fra det offentlige helsevesen, har jeg all forståelse for at dette innlegget kan virke både provoserende og sårende. Likevel håper jeg det kan være til hjelp i en vanskelig tid, og til hjelp for andre i en lignende situasjon som søker informasjon.

Nøkkelord er animalske matvarer, upasteuriserte og syrnede melkeprodukter som smør, syrnet melk og kefir som inneholder smørsyre og/eller melkesyre, samt næringsrike matemner som innmat, rogn og melke.


 

Dr. Axe, Food is Medicine, 7 Kefir Benefits and Nutrition Facts.
Dette innlegget kan kun leses i sin helhet i Skattekammeret!

 • Informasjon om hvilke blogginnlegg som nå ligger i Tradisjonskostbloggens Skattekammer, og bakgrunn for hvorfor Skattekammeret ble opprettet kan du lese om HER.
 6 kommentarer:

 1. Kjempefin samling av informasjon, takk igjen for at du deler :-)

  Leser og deler !

  Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Hege :)
   Ha en strålende dag tilbake!!

   Slett
 2. Wow........ (!)
  Kjempefin samling av PPs kommentarer om kreft!
  Super lesing! ����

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker :)
   For et fristende kallenavn du har! Min største svakhet - Lakris :)

   Slett
 3. Viktig å være forsiktig med glukose og glutamin når man har kreft, sånn sett er en ketogenisk diett, gjerne i kombinasjon med dca bra. Ta en titt på http://metaboliccancer.com for mer informasjon om denne protokollen. Ha en fortsatt fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Aasmund!
   Jeg er uenig med deg, og finner ingen logikk i at glutamin bør unngås ved kreft. Vi leser nok, og tror på forskjellige kilder. Glutamin, som man blant annet finner i gelatin, er en av de viktige aminosyrene som både reparerer og helbreder celler. Så i stedet for å være forsiktig med glutamin, mener jeg man burde pøse på.

   Når det kommer til store mengder glukose så er jeg enig med deg.

   Ha en fin dag du også! :)

   Slett