torsdag 25. juni 2015

Kokos-Iskrem med Melkesyregjæret Mango!

Jeg har fått dilla på Melkesyregjæret Lemonade, og spesielt variantene jeg har fermentert sammen med ulike frukt og bær. Når lemonaden er ferdig sitter jeg igjen med melkesyregjærede frukt- og bærrester som enten kan brukes til Probiotisk Godis eller til ulike varianter med Iskrem. På sommeren passer det perfekt med avkjølende og hjemmelaget iskrem! Hvorfor ikke sørge for at den er ekstra magevennlig samtidig?
Du trenger:


Slik gjør du:
Visp sammen kokosmelk, kollagenpeptider, eggeplommer, honning og mineralsalt. Mos mangobitene og lemonaden grovt med en stavmikser. Ha mangoblandingen i resten av iskremblandingen. Smak! Det kan hende du vil ha i ekstra søtning.
Med iskremmaskin:
Hell blandingen i iskremmaskinen og følg instruksjonene for din maskin. Min iskremmaskin bruker 35 minutt på denne iskremen. Når iskremen er ferdig har jeg den over i en egnet beholder, og setter den i fryseren minst 30-60 minutter. Da blir det finere kuler.
Uten iskremmaskin:
Hvis du ikke har iskremmaskin og ønsker å unngå mest mulig iskrystaller, er trikset å fryse blandingen i isbitformer eller lignende som blenderen eller foodprosessoren din håndterer. Når du ønsker å servere iskremen, tar du "isbiter" etter behov og kjører på med full guffe i blenderen. Super iskrem - uten iskrystaller.


For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på! Når det gjelder linker til iHerb vil bruk av min rabattkode gi meg noen kroner rabatt på senere iHerb-bestillinger.

2 kommentarer:

 1. Dette så svært godt ut, Må prøves! Det påstås at det er Ikke blitt skikkelig sommertemperatur for isspising, men jeg spiser is uavhengig temperaturen, som ikke er noe å skryte av. Enn hos deg?

  SvarSlett
  Svar
  1. Temperaturen kunne vært noe høyere her også, så jeg har hørt den samme påståelsen :)
   Helt enig med deg - Isspising er toppers året rundt!

   Slett