søndag 5. april 2020

PirkePetter om Virus!

I disse Coronatider... Er virus en del av kroppens eget selvhelbredingssystem, eller er virus noe vi smitter hverandre med - og blir syke av? Kan sannheten om virus være noe annet enn det de fleste av oss er oppdratt til å tro? I dette Skattekammerinnlegget har jeg samlet PirkePetters kommentarer, forskningslinker og boktips som forklarer virus på en annen måte enn du kanskje er vant med og kjent med. Konspirasjonsteorier eller logiske teorier? Bedøm selv...


https://www.westonaprice.org/podcast/232-protect-yourself-from-the-coronavirus-or-any-virus/
https://www.westonaprice.org/podcast/232-protect-yourself-from-the-coronavirus-or-any-virus/


INNEHOLDER PP-SITATER OM FØLGENDE:

  • Ekte og sannferdig vitenskap
  • Virus er kroppens egne nye genkombinasjoner
  • Hva med påviste antistoffer?
  • Smitte - Næringsmangel, miljøpåvirkning eller sympatisk resonans?
  • Hva med epidemier og pandemier?
  • Nye genkombinasjoner - kroppens forsøk på selvhelbredelse
  • Genprofessor Barbara McClintock - Epigenetikk
  • Louis Pasteur - Bløffmakeren?
  • Stefan Lanka - Virologen som avslørte sitt eget fag som bløff
  • Har vi blitt indoktrinerte?
  • De egentlige sykdomsårsakene
  • Korrelasjon er ikke det samme som årsak
  • Helbredsreaksjoner
  • Kokosolje mot virus?
  • Hva med vaksiner og andre medikamenter?
  • Oppsummering - Hva er et virus?
  • Influensa, Svineinfluensa, Fugleinfluensa, Tamiflu, SARS, Corona, HIV - AIDS, Ebola, Polio, Malaria, Kugalskap, Munn- og klovsyke, Munn, hånd og fotsyke, Rabies, Meslinger, Kusma, Vannkopper, Papillomavirus (HPV), Hepatitt, Herpes, Helvetesild, Kyssesyke
  • Er alt du har lest til nå bare konspirasjonsteorier?





EKTE OG SANNFERDIG VITENSKAP
"Sykdom er et oppdiktet og oppkonstruert begrep, som tilsynelatende viser til tilstander som eksisterer som enheter i oss uavhengig av kroppens kjemiske balanse. Erstatter man ordet sykdom med kjemisk ubalanse blir det mer riktig, og dette nøytraliserer også påstander om smitte, genetisk betingede sykdommer så vel som såkalte alderdomssykdommer. Dette fjerner også det mye misbrukte begrepet infeksjon, og erstatter dette med det mer korrekte ordet betennelse." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 01.35.



"Det eneste jeg kan ta æren for hva gjelder den info jeg deler, og da sikter jeg til den rent faktabaserte, er at jeg ser ut til å forstå og se sammenhenger og mønstre som går de fleste hus forbi. Jeg mener da innen forskning og logikk. Det meste tenker jeg meg fram til på egen hånd, men en god del bare vet jeg intuitivt, uten å kunne forklare hvorfor. Da jeg undersøkte logikken bak virus og vaksinering for mange år siden, startet jeg med utgangspunktet mistanke om at noe var helt galt med logikken, og jo mer info jeg fant, desto klarere ble alt. Men hva virus egentlig var, om de fantes eller ikke, fant jeg ingen vettugt info om, og en dag bare visste jeg at det var snakk om kroppens egne gener. Jeg bare visste, uten fnugg av dokumentasjon, logikk eller noen form for argumenter som kunne støtte intuisjonen, at virus var gener, og aldri negative. Jeg tenkte for meg selv da at jeg antakelig aldri ville få oppleve at dette ble kjent i min levetid, så gleden var stor da jeg en dag kom over forskning fra professor i genetikk, Barbara McClintock, som bekreftet intuisjonen min hinsides enhver tvil." Sitat: PirkePetter.



"..hadde mine kunnskaper og konklusjoner vært del av medisinstudier hadde svært mye av legevitenskapens hypoteser og tilsynelatende sannheter blitt plukket fra hverandre med ekte vitenskap. Som eksempler kan jeg nevne bløffen om eksistensen av såkalte virus, som egentlig er kroppens egne genkombinasjoner (i følge professor i genetikk, Barbara McClintock, som fikk nobelsprisen for sin oppdagelse i 1983), eller myten om patogene bakterier (Pasteur forfalsket sine forskningsresultater for å fremme denne løgnen på bestilling fra vaksineindustrien, som dokumentert i minst 2 bøker om dette), myten om genetisk disponerte sykdommer (epigenetikk motbeviser denne myten en gang for alle), eller f.eks mytene om at diabetetes er forårsaket av sukker/karbohydrater, myten om at det finnes noe slikt som en autoimmun sykdom, eller om kolesterol eller mettet fett som alt annet enn helsefremmende., m.m." Sitat: PirkePetter, 16. mars 2013 kl. 00.58.



"Jeg representerer ekte vitenskap, som ikke styres av økonomiske interesser. Av den grunn kommer jeg ofte med forskningsdata som motbeviser alment aksepterte dogmer og paradigmer fra legemiddel, vaksine og matindustrien." Sitat: PirkePetter, 21. juni 2014.



"Jeg fremmer ekte, seriøs vitenskap som viser hva som faktisk er sant i alle sammenhenger, og som ikke styres av særinteresser eller hemmelige, økonomiske eller verre motiver" Sitat: PirkePetter, 17. februar 2017 kl. 20.58.



"Ekte og sannferdig vitenskap som kom dyrene til gode, og som faktisk reddet dem også, har blitt manipulert bort fra folkets bevissthet til fordel for kjemikalier og vaksiner som ofte dreper fuglene (når fuglene dør av vaksineskader heter det at det er viruset som tok knekken på dem, akkurat som mennesker som dør pga stråling og kjemoterapi blir oppført med kreften hadde kommet for langt/kreften vant/diagnose eller behandling kom for sent, etc som dødsårsak#. Og som med så mange helseproblemer man før i tiden dokumenterte var forårsaket av næringsmangel, ubalanse i mineralsammensetning i beite eller høy, eller som følge av konsum av giftige planter, eller overkonsum av planter som gjør dyra godt, men som de ikke tåler i store mengder #f.eks drøvtyggere og ramsløk eller eføy, som de elsker), m.m så har samtlige helseproblemer i dag fått en virus, bakterie eller parasittårsak. Dette er svindel og bedrageri, og en konspirasjon ja, men en veldig godt vitenskapelig som historisk dokumentert konspirasjon." Sitat: PirkePetter, 18.08.2012 kl 18.41.



"Da jeg er allergisk mot å bli fortalt hvordan og hva jeg skal tenke, samt hvordan jeg skal gjøre ting, og absolutt ikke er enig i å skade dyrene mine på grunnlag av oppdiktede og grunnløse sykdomsårsaker og hypoteser har jeg måttet finne ut av tingenes tilstand selv også her. Av den grunn kommer jeg med så mye info og kunnskap som går på tvers av aksepterte dogmer og hypoteser som jeg gjør." Sitat: PirkePetter, 18.08.2012 kl 18.41.



"Det er null vitenskap og null dokumentasjon bak bakterie, virus og parasitt/ormårsaker til helseproblemer i både mennesker og dyr, tross tusener av artikler og bøker som tilsynelatende beskriver mekanismene involvert, og som alltid refererer til årsaks og virkningssammenhenger mellom bakterie/virus/parasitt og sykdom som imidlertid aldri er dokumentert, kun antatt i hypoteser og eventuelt tilsynelatende bekreftet i cellekulturforsøk i laboratorier. Cellekulturer er imidlertid ikke levende dyr eller mennesker." Sitat: PirkePetter, 6. juni 2014 kl. 06.36.



"Begrepene supervirus og supersmitte er vanlige innen psykologisk krigføring beregnet på å skape frykt. Hver gang ordet super blir brukt, er det ingen vitenskap eller logikk involvert, kun ren propaganda. Og antakelig et scenario som kun foregår i media, og ikke i virkelighetens verden" Sitat: PirkePetter, 16. februar 2017 21.49.



"Hvorfor kan ikke legevitenskapen bevise en klar årsaks og virkningssammenheng mellom bakterie eller såkalt virus og de fysiske og psykiske symptomene? At man finner bakterier i kroppen betyr bare at det er bakterier i kroppen, og da i antall 14 ganger mer enn vi har celler i kroppen. Vi mennesker mao mer bakterier enn vi er celler. Korrelasjon er ikke det samme som årsak, men det er all dokumentasjon legevitenskapen har for sine påstander om smitte. Mao dette med fluer som årsak til søppeldynger, brannmenn som årsak til branner, etc. Og hvorfor kan de samme symptomer forårsakes av næringsubalanser og kjemikalier, ja til og med legemidler og vaksiner? Og sist, men aller mest; hvorfor er der ingen media som nevner alle disse dokumenterte årsakene til de samme fysiske og psykiske reaksjoner som legevitenskapen påstår skyldes bakterier og såkalte virus?" Sitat: PirkePetter, 14. november 2013 kl. 19.33.



"Som med den nye vitenskapen om gener, epigenetikk, så har såkalte eksperter og forskere manipulert den helt bort fra oppdagerens (Barbara McClintock) konklusjoner henimot nok et "defekte gener" paradigme, slik at det nye paradigmet egentlig bare blir en form for kopi av det gamle. Innen mikrobiologi foregår den samme manipulasjonen, hvor forskning som viser at det ikke finnes patogene mikroorganismer/at bakterier ikke forårsaker sykdom, eller som viser at virus ikke finnes, at antistofflogikken slik den går offisielt er bløff, eller som viser at opprinnelig forskning innen mikrobiologi viste at bakterier er pleomorfe, og kan skifte type og familie avhengig av miljø (ph og næringstilgang, samt evt tungmetaller som antibotika og vaksiner), m.m blir ignorert eller helt utelatt, eller man påstår at det ikke har vært gjort nok forskning på saken enda. Selv om det eksisterer mer enn nok forskning til å overbevise alle som ikke har økonomiske interesser involvert i å opprettholde frykten for mikroorganismer." Sitat: PirkePetter, 3. mars 2015 kl. 21.52.



"Hvem tjener på resultatet? Er det naturlig logisk, som en motvekt mot oppkonstruert logisk? Involverer resultatet noe individer kan bruke for å fremme sin egen helse, uavhengig av industri? Koster resultatet mye? Fører resultatet til at du overlater ansvaret for din egen kropp til andre? Vil resultatet gjøre deg avhengig av såkalte eksperter? Er forskningen basert på normale forhold, og ikke f.eks prøverør/cellekulturer, dyreforsøk, metaanalyser, epidemiologisk forskning, forskning foretatt av statlige institusjoner, m.m?" Sitat: PirkePetter, 12. desember 2013 kl. 13.19.



"Summarium: ”virus”, slik de defineres av lege og veterinærvitenskapen eksisterer ikke, og alle forsøk på å ”bekjempe” såkalte ”virus” skader og svekker vertsorganismen, DEG! Det er altså, i alle tilfeller, ”kuren” som skader og eventuelt dreper, og ikke det ”kuren” er beregnet på å ”bekjempe”." Sitat: PirkePetter.



"La meg understreke nok en gang at alt jeg skriver om såkalt virus ikke er mine meninger, men hva den seriøse vitenskapen dokumementerer om hva virus egentlig er. Vi snakker mao ikke om mine subjektive meninger, men om dokumenterte fakta som avslører legevitenskapens og vaksineindustriens løgner." Sitat: PirkePetter, 22. oktober 2013 kl. 15.39.



https://www.yummymummyemporium.org/blog/pcr-tests-magic-show-not-science
https://www.yummymummyemporium.org/blog/pcr-tests-magic-show-not-science


VIRUS ER KROPPENS EGNE NYE GENKOMBINASJONER
"At virus er kroppens egne genkombinasjoner er også gjennomdokumentert av professor i genetikk, Barbara McClintock, og hun fikk nobelsprisen i 1983 for sin oppdagelse." Sitat: PirkePetter, 07.09.2012 kl. 21.03.



"Når det gjelder virus så er det gjennomdokumentert av professor i genetikk, Barbara McClintock, at det legemiddelindustrien/legevitenskapen kaller virus egentlig er kroppens egne nydannede genkombinasjoner som den bruker som en viktig del av dens selvregulerings og selvhelbredelsesmekanismer. Pluss på all forskningen som viser at virus aldri har blitt isolert, at alt man har som bevis for viruseksistens er såkalte antistoffer, samt alle forsøkene hvor man har funnet at kjemikalier så vel som både for mye og for lite av ymse næringsstoffer forårsaker alle kjente symptomer/helseproblemer man påstår skyldes virus, eller patogene bakterier, så faller denne manglende logikken fra av seg selv." Sitat: PirkePetter, 5. desember 2012 kl. 00.46.



"Jeg kan komme med mye solid vitenskapelig dokumentasjon på at virus ikke finnes, samt at de sykdommer man påstår skyldes virus har andre, godt dokumenterte årsaker." Sitat: PirkePetter, 07.09.2012 kl. 17.05.



"Det finnes ikke et eneste bilde av virus, verken med mikroskop eller elektronmikroskop; kun bilder som skal gi inntrykk av å være av virus" Sitat: PirkePetter, 16. april 2017 kl. 21.36.



"..virus er ikke miljørespons, all den tid virus ikke finnes." Sitat: PirkePetter, 26. januar 2017 kl. 22.18.



"Og kroppens nydannede genkombinasjoner er ikke bare miljørespons, da kroppen aktivt produserer og bruker disse hele tiden som del av selvregulerings og selvhelbredsmekanismer." Sitat: PirkePetter, 26. januar 2017 kl. 22.18.



"Og selv om vi hypotetisk sett skulle anta at virus faktisk fantes, så er den opprinnelige definisjonen på virus innen virologi at virus er genfragmenter/genpartikler. Hvordan skal genfragmenter kunne smitte noe som helst? Man driver ikke akkurat og puster ut eller hoster opp genfragmenter. Hele logikken bak virus er så lite gjennomtenkt at det er merkelig folk flest kjøper den uten å stille spørsmålstegn ved den." Sitat: PirkePetter, 07.09.2012 kl. 17.05.



"Kort sagt, såkalte virus er kroppens egne nydannede genetiske kombinasjoner som den danner som del av selvregulerings og selvhelbredsmekanismer. Å kalle disse genkombinasjonene, først oppdaget av professor i genetikk, Barbara McClintock, for virus, og negative, er ren svindel og løgn fra vaksineindustrien" Sitat: PirkePetter, 16. april 2017 kl. 21.36.





HVA MED PÅVISTE ANTISTOFFER?
"Alt man baserer seg på når det gjelder funn av såkalte virus eller patogene bakterier er antistoffer, og dette er for lengst avslørt som sludder av den seriøse vitenskapen." Sitat: PirkePetter, 26. juni 2012 kl. 00.23.



"..den eneste måten lege og vaksineindustrien kan påvise sammenheng mellom bakterier og tilsynelatende sykdom er via såkalte antistoffer. Men, også her snakker vi om korrupsjon og forfalskning av data, da antistofflogikken er avslørt av ekte vitenskap som løgn." Sitat: PirkePetter, 2. februar 2017 kl. 16.25.



"Både antistoffer og inklusjonslegemer fremmes av bl.a næringsmangel og kjemikaliebelastning, og slettes ikke av såkalte virus eller bakterier." Sitat: PirkePetter, 26. desember 2013 kl. 18.30.



"Det mye forskning faktisk viser er at en lang rekke kjemikalier, tilsetningsstoffer, plantestoffer, mm aktiverer samtlige antistoffer som påståes å enten skyldes virus/bakterier, eller som tilsynelatende er en såkalt autoimmun reaksjon." Sitat: PirkePetter, 9. februar 2017 kl.18.58.



"Videre har den moderne vitenskapen dokumentert at all offentlig kjent info om antistoffer er tull og tøys, og at man ikke trenger antistoffer for å bekjempe verken såkalt patogene bakterier, som ikke finnes, eller såkalte virus, som altså er gjennomdokumentert å være en vital del av kroppens genetiske struktur." Sitat: PirkePetter, 4. februar 2015 kl. 18.27.  



"Man trenger mao ikke antistoffer for å bekjempe virus eller bakterier, hvilket passer bra all den tid virus ikke finnes, og det heller ikke finnes patogene bakterier. Kun bakterier som er ikke-selv (fremmede for kroppen)." Sitat: PirkePetter, 14. februar 2015 kl. 11.56.



"..hvorfor er grunnlaget for hypotesen om smittsomme mikroindivider, teorien om antistoffer, avslørt som bløff og tull og tøys? På den måten at antistoffer ikke trenges for å ”bekjempe” bakterier eller såkalte virus, samt at det er bevist som løgn at det finnes antistoffer som har enkeltbakterier eller ”virus” som eneste målgruppe. Og hva med det dokumenterte faktum at en rekke matemner, substanser i mat og drikke, legemidler, vaksiner, tungmetaller, tilsetningsstoffer og andre kjemikalier, etc gir samme antistoffproduksjon og respons som såkalte patogene mikroindivider?" Sitat: PirkePetter, 14. november 2013 kl. 19.33



"Matintoleranse og antistofftester er sludder og vås, og verken allergi eller intoleranse finnes. Kun manglende evne til å fordøye eller avgifte de substanser det er snakk om. Og da kommer vi alltid inn på enten/eller mage-tarmubalanse, eller næringsubalanse. Som regel også kjemikaliebelastning, men dette er kun en faktor i den grad kjemikaliene tapper kroppen for næringsstoffer, forstyrrer koenzymfunksjoner, eller skader mage-tarmsystemet." Sitat: PirkePetter, 8. januar 2014 kl. 22.11.



"Anti-tpo er tull og tøys og fri fantasi fra legemiddelindustrien. Det finnes ikke noe slikt som en autoimmun sykdom, og logikken bak antistoffer som liksom angriper vertsorganismen de er en del av kommer fra vaksineindustrien. Menneskekroppen er altfor intelligent til å kunne gjøre noe så dumt som å angripe seg selv." Sitat: PirkePetter, 11. september 2013 kl. 22.29.



"2 av de vanligste og viktigste næringsmanglene er vitamin B12 og magnesium. Begge er nødvendige for bl.a. nydannelse av gener, produksjon av ATP/energi i mitokondriene, avgiftning av kjemikalier og tungmetaller, blant mye annet. Begge er også nødvendige for normal lymfocytt og antistoffproduksjon, og mangel på en eller begge gir unormale lymfocytter (både B og T lymfocytter) med feil ”programmering” som ofte medfører at de går inn for å ødelegge helt normale og friske celler. Dette diagnostiseres som en autoimmun reaksjon, men er bare næringsmangel. Virkningen er at friske celler skades, mens årsaken er næringsmangel. Jeg mener det er logisk å gjøre noe med årsaken, heller ennå konsentrere seg om å stoppe eller ”behandle” skadevirkningene etter hvert som de oppstår. Førstnevnte tiltak helbreder problemet, mens sistnevnte modulerer og kontrollerer, samt opprettholder det, kanskje for livet. Slik at man dermed kan gi helseproblemet betegnelsen kronisk." Sitat: PirkePetter, 7. mars 2014 kl. 10.16



"Som en kuriositet; ser du i eldre dyrlege og fjærkreholdbøker, samt eldre forskning på næringsstoffer og helsetilstander i fjærkre, så finner du dokumenterte fakta om hvilke næringsmangler som forårsaker hvilke sykdommer i høns. I dag, i moderne veterinærbøker og bøker om hønsehold, har alle tidligere dokumenterte næringsmangelårsaker blitt erstattet med udokumenterte virus eller bakterier, og da virus/bakterier man kun ”beviser” eksistensen av via såkalte antistoffer. Og antistofflogikken har for lengst blitt avlivet av den ekte, ikke-økonomistyrte vitenskapen." Sitat: PirkePetter, 6. juni 2014 kl. 06.36.


Info fra PP:
Om antistoffer og tester som påviser antistoffer -
THE PRODUCTION OF SO-CALLED VIRUS DISEASES AND "VIRUS" INCLUSIONS BY POISONS) (PS inclusion bodies = antistoffer)
  • The public, as well as many physicians, is under the impression that viruses are living organisms comparable to a germ that enters the human, animal or plant to cause the disease. The scientists, who are authorities on virus diseases, are in disagreement as to the nature of a virus.
  • It is not generally realized that some so-called virus diseases may result from the effects of poisons on the human body, thus, herpes zoster may follow exposure to carbon monoxide or the administration of arsenic, bismuth, lipiodol, gold, mercury, tuberculin, alcohol, etc. An epidemic of herpes zoster and peripheral neuritis, similar to the "jake" paralysis epidemic in this country, followed the ingestion of arsenic in beer in Manchester, England in 1900.76-78
  • The toxic agent was determined to be arsenic arising from dextrose made from starch by the use of crude sulfuric acid containing this poisonous substance.
  • Herpes simplex, another so-called virus disease, has followed the ingestion of alcohol, benzol, arsenobenzol, mercury, and the inhalation of either, among other poisons. Van Rooyen79 noted its appearance after sulfapyridine therapy. Herpes simplex has followed the injection of vaccines, milk and colloidal metals.
  • Inclusion bodies have been defined as products of virus activity or the elementary virus bodies themselves. Inclusion bodies have been found in poisoned humans and experimental animals.
  • Dalldorf and Williams80 (1945) found large acidophilic inclusion bodies in the kidneys of rats poisoned by lead. Blackman81 (1936) found intranuclear inclusion bodies in the tubular epithelium of the kidney and in the liver cells of 21 children dying from the effects of acute lead poisoning and lead encephalitis.
  • Cox and Olitsky82 (1934) found that the injection into animals of aluminum hydroxide produced inclusion bodies similar to those seen in infectious encephalitis.


 Link fra PP:
1 til om bløffen om antistoffer -


Linker fra PP:
Dokumentasjon som viser at næringsmangel og kjemikaliebelastning fremmer de samme antistoffer man påstår skyldes virus eller bakterier –


Linker fra PP:
Og litt småknask -
Bedrock of vaccination theory crumbles as science reveals antibodies not necessary to fight viruses -

Study Calls Into Question Primary Justification for Vaccines -

Antibody Theory -

The Antigen-Antibody Theory -

Inducing Antibodies does not produce immunity -

Antibody Theory Debunked -
  • http://healingnaturallybybee.com/antibody-theory-debunked/


https://watchers.news/2012/03/27/bedrock-of-vaccination-theory-crumbles-as-science-reveals-antibodies-not-necessary-to-fight-viruses/
https://watchers.news/2012/03/27/bedrock-of-vaccination-theory-crumbles-as-science-reveals-antibodies-not-necessary-to-fight-viruses/


SMITTE - NÆRINGSMANGEL, MILJØPÅVIRKNING ELLER SYMPATISK RESONANS?
"Om smitte finnes, hvorfor blir ikke alle smittet?" Sitat: PirkePetter, 14. november 2013 kl. 19.33.



"Smittefare er bare oppdiktet eventyr for voksne, da det ikke finnes noe slikt som smitte, smittsom sykdom, såkalt smittsomme bakterier eller virus, eller annet enn konsekvensene av enten næringsmangel eller kjemisk belastning." Sitat: PirkePetter, 30. april 2013 kl. 15.18.



"Det samme gjelder den manglende logikken bak substansers tilsynelatende smittsomhet. Hvorfor blir ikke alle smittet, og hvorfor blir oftest dem som allerede har blitt vaksinert syke ("smittet")? Hvorfor får ikke alle fotsopp etter å ha dusjet med en person som har fotsopp? Hvorfor blir ikke alle som en syke når en person har slikt som går?" Sitat: PirkePetter, 13. februar 2015 kl. 23.41.



"”Virus”, som altså er en del av våre gener, i følge den dokumenterte logikken, og altså slettes ikke noen form for mikroorganisme (slik ”virus” så ofte omtales som i media), kan følgelig ikke ”smitte” noe eller noen som helst. Gener eller genkombinasjoner fra forskjellige fugler kan ikke ”infisere” eller ”smitte” hverandre, like lite som de kan mutere til og fra hverandre eller ”hoppe over” på mennesker." Sitat: PirkePetter.



"Stikkord er sympatisk resonans, ofte pga empati (f.eks mellom foreldre og barn, eller mellom søsken), og cellekommunikasjon mellom levende vesener, inkludert mennesker." Sitat: PirkePetter, 21. januar 2015 kl. 15.00.



"Utover cellekommunikasjon mellom bl.a mennesker som oppholder seg mye sammen, kommer også ymse kjemikalier og signalsubstanser man kontinuerlig skiller ut i lufta rundt seg via huden. De fleste kjenner til feromoner som substanser som påvirker andre mennesker (og dyr og planter, etc, mellom artene), men dette er en brøkdel av alle kjemikaliene mennesker flest kontinuerlig skiller ut, og dermed som påvirker andre i umiddelbar nærhet, via huden. Ut fra det som finnes av forskning, unntatt en hel del udokumenterte og spekulative påstander angående femononers virkning på det motsatte kjønn, så er det imidlertid ikke slik at man er nødt til å reagere på og ta inn over seg virkningen av ymse substanser, da man alltid velger slikt selv. Akkurat som levende vesener hele tiden kommuniserer med hverandre via den felles bevisstheten man kaller bl.a den kollektive underbevissthet, det universelle sinnet (universal mind power), og logikken bak den hundrede apen, og som mange feilaktig kaller telepati, så kommuniserer alle levende celler med hverandre både via elektromagnetiske "signaler" så vel som kjemiske substanser, men det er alltid opp til "mottaker" hvordan man velger å reagere på kommunikasjonen/informasjonen. Hovedfaktoren pleier å være empati og sympati i forskningen som ligger til grunn for logikken bak sympatisk resonans, og i annen forskning, i hovedsak innen former for psykologi som åpner for kvantemodeller av menneskesinnet, er det humøret som spiller den avgjørende rollen." Sitat: PirkePetter, 21. januar 2015 kl. 15.00.



"Akkurat som liknende forskning basert på samme tankegang viser at den fortiden man til enhver tid husker styres av dagens humør og de tanker og følelser som til enhver tid dominerer (og at man ofte dikter opp, dvs danner helt nye minner man aldri har opplevd selv), funker logikken bak såkalte sykdommer som går og andre sykdommer, især såkalte epidemier, på den måten at humøret bestemmer hvorvidt man føler for å oppleve eller ikke den tilstanden som kommuniseres fra menneskene (eller dyrene, innen dyreriket) rundt en. Konklusjonene er enstemmige, på den måten at ingen som føler seg bra/som virkelig trives med seg selv og livet, blir syke, og at ingen som ikke er klar for, og som altså vil dø, dør. Nå nærmer vi oss forskning innen metafysikk, og som kanskje blir for drøyt for mange. Også de forsøk innen kvantefysikk, psykologi og hjerneforskning som viser at menneskesinnet både skaper og påvirker materie, inkludert celler (og dermed kropper). Sinnets rolle i såkalte sykdommer er lite diskutert innen vestlig helseindustri og media, da legemiddelindustrien og A/S helsemyndighetene vil tape gazilliarder om dette blir mer alminnelig kjent." Sitat: PirkePetter, 21. januar 2015 kl. 15.00.



"Sinnets rolle i såkalt smittsomme sykdommer har aldri blitt vurdert av legemiddelindustrien, men jeg kjenner til forskning innen psykologi i kombinasjon med kvantefysikk (felles prosjekt som hadde med bevissthetens rolle i sykdom og helse) som dokumenterte hvordan bl.a empati kunne gjøre flere syke samtidig. Altså syke på samme måte som man tilsynelatedne blir når man har blitt utsatt for "smitte" i en sammenheng som involverer flere mennesker på en gang. Barnehager var nevnt som eksempel, og prinsippet ble navngitt sympatisk resonans/sympathic resonance. Teorien var mao at friske barn og voksne kunne føle seg selv syke som en slags empatisk reaksjon ovenfor en faktisk syk person. Dette var mest utbredt blant barn." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 01.35.



".. begrepet sympatisk resonans, hvor et barn eller voksen velger å dele smerte, sorg, sykdom/symptomer, etc med en eller personer man er følelsesmessig knyttet til. For barns del også gjerne fordi de er nysgjerrige på hvordan det hele føles." Sitat: PirkePetter, 10. mars 2015 kl. 16.05.



"Utover dette med sympatisk resonans, så er konkrete årsaker det barna har til felles, som f.eks samme drikkevann, mat, inne og utemiljø, samme eksponering for ymse elektromagnetiske apparater, mobiler eller mobilmaster, etc. Ser man helt bort fra såkalt smitte må man se på fellesnevnere." Sitat: PirkePetter, 14. november 2013 kl. 19.33.



"Smittefestene du nevner skyldes nok mer troen på det som kunne skje enn noe annet, all den tid det både var og er mange barn som ikke smittes i sammenhenger hvor andre barn tilsynelatende blir smittet. Og her er ikke såkalt immunforsvar en faktor, unntatt eventuelt tarmfloraen. Som jeg har vært inne på tidligere så spiste og drakk jeg som alle andre barn, og var absolutt ikke et eksempel på et kjernesunt barn. Tvert om var jeg alt annet pga den alltid tilstedeværende angsten for å bli utsatt for vold. Men like fullt ble jeg aldri berørt av alle de andre barnas forskjellige helseproblemer. Og slike, av typen som påståes å være smittsomme, var der mange av på mitt hus de 12 årene jeg bodde der." Sitat: PirkePetter, 14. november 2013 kl. 19.33.



"..som en kuriositet så er jeg aldri syk, selv om jeg rett som det er har hatt å gjøre med syke mennesker som tilsynelatende hadde noe "smittsomt" i følge dem selv. Jeg får aldri sånt som går, forkjølelse, snue, influensa, etc selv om de fleste rundt meg gjør det. Jeg trente sammen med en fyr som hadde fotsopp i flere måneder, men fikk ikke det heller, tross tanken om at dette skal være smittsomt. Ingen andre som trente samtidig med oss fikk det heller. Om bakterier er smittsomme, hvorfor er ikke alle syke hele tiden av alle slags smittsomme sykdommer? Fordi noen har et såkalt sterkere immunforsvar? Da må jeg spørre, hvilket immunforsvar? All den tid det ikke finnes noe slikt som et definert immunforsvar i kroppen, og det snarere er kroppen som helhet, og især bakterie og soppfloraen i tarmsystemet, samt i huden og alle kroppsåpninger, som utgjør opptil 90% av kroppens immunfunksjon." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 01.36.



"..hygiene ved sykehus har betydning, men har ikke noe med virus eller bakterier å gjøre, og alt med selve stedet å gjøre. Jeg tenker på sykehus som steder med samlinger av syke mennesker og den kollektive atmossfæren dette gir. Sykehusmat, medisiner, avbrutte/forstyrrede søvnrutiner, stråling fra ymse apparater, desinfeksjonsmidler, m.m er faktorer som påvirker en negativt. Det er sikkert flere som jeg ikke kommer på i farten." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 01.35.



"Som et av mange eksempler, så er såkalt smittsom hønselammelse dokumentert å skyldes mangel på flere B vitaminer (ikke nødvendigvis alle på en gang), og/eller på magnesium, som B vitaminene trenger for å omdannes til koenzymer i kroppen. I dag har man diktet opp virus ingen noensinne har isolert eller dokumentert eksistensen av (virus i herpesfamilien er hva mange kilder refererer til), og som man liksom skal vaksinere mot. Man vil mao bruke en blanding av løsemidler, formalin, antibiotika, frostvæske og ulike tungmetaller mot resultatet av næringsmangel, og dermed belaste kroppen enda mer, samtidig som den tappes for enda flere næringsstoffer som forbrukes i forsøket på å avgifte kjemikaliene og tungmetallene i vaksinen. Og dyrene skal ellers avlives, gjerne hele flokken, da dette viruset liksom skal være så smittsomt. Smittsom B vitaminmangel?" Sitat: PirkePetter, 6. juni 2014 kl. 06.36.





HVA MED EPIDEMIER OG PANDEMIER?
“Et av mange eksempler på samme overdiagnostisering styrt av trender legemiddelindustrien kontrollerer er når man finner ymse antall såkalt svineinfluensa eller fugleinfluensatilfeller i mennesker som har helt ”vanlig” influensa, når disse pandemitruslene er i nyhetene.” Sitat: PirkePetter, 9. juli 2014 kl. 16.22.



"De såkalte epidemiene har aldri eksistert, og historiske kilder fra de forskjellige tidsperiodene har ikke noe som helst info om disse epidemiene, mens nyere historiske kilder har. Slike epidemier blir diktet opp i moderne tid av mennesker som jobber for legemiddelindustrien (de kalles ghostwriters), samt ofte også såkalte "economic hit men" for å tilsynelatende gi et historisk grunnlag for moderne propaganda." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.58.



"Slik er det med mange moderne såkalte sykdommer også, i både mennesker og dyr, at de påståes å ha eksistert i hundrevis av år. Men ser man i eldre dyrelegebøker og bøker skrevet av bl.a leger, prester og bønder, etc så finnes ikke disse sykdommene. Ikke under andre navn heller. Og i de tilfeller hvor sykdommen faktisk er historisk kjent, så var den egentlige årsaken godt dokumentert i eldre lege eller dyrlegebøker, mens alle mer moderne lege og veterinærbøker har erstattet de dokumenterte årsakene med virus eller bakterier. Dette er en konspirasjon, men en vel dokumentert en også, og langt fra en tullete teori." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.58.



"Som et eksempel på hvordan ting ofte gjøres i dag så husker jeg å ha lest at agenter for et amerikansk vaksinefirma jobbet sammen med noen religiøse overhoder og en ekspert i sanskrit med å skrive inn tilsynelatende historiske tilfeller av epidemier i India hvor inderne tilsynelatende ble behandlet av indiske tradisjonelle leger #vaidya's# med noe som kunne minne om dagens vaksinering. Disse nye utgavene av de religiøse verkene det var snakk om ble deretter masseprodusert og sendt over hele India, og ofte også "forrært" ymse institusjoner, slik at så mange indere som mulig fikk lest dem og dermed ble indoktrinert til å tro at vaksinering var et helt ok historisk og religiøst fenomen i India. Noen år etter dette stuntet falt den massive motstanden mot vaksinering i India så mye at India ble en gazilliardprofitt for vaksineindustrien." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.58.


https://www.thebernician.net/the-deception-of-virology-vaccines-why-coronavirus-is-not-contagious-2/
https://www.thebernician.net/the-deception-of-virology-vaccines-why-coronavirus-is-not-contagious-2/


NYE GENKOMBINASJONER - KROPPENS FORSØK PÅ SELVHELBREDELSE
"..den moderne vitenskapen har avslørt virus som bløff fra legemiddel og vaksineindustrien, og at det man kaller virus, faktisk er kroppens egne, nydannede genkombinasjoner som dannes som del av selvregulerings og selvhelbredsmekanismer. Såkalte virus er mao kroppens måte å helbrede og regulere seg selv på, slik at å bekjempe såkalte virus er å bekjempe kroppens eget selvhelbredssystem." Sitat: PirkePetter, 4. februar 2015 kl. 18.27.



"Enda en ledetråd hva gjelder ”virus” er at de forskjellige ”virusene” som forskere finner i diverse kroppsvæsker/vev ved såkalt sykdom (slik sykdom er definert/diktet opp av legevitenskapen/legemiddelindustrien) faktisk i realiteten er nye genkombinasjoner (dannet i det såkalte søppel-DNA/Junk-DNA, som den vestlige genvitenskapen mener er verdiløst) dannet av kroppen selv i et forsøk på å balansere seg selv (motstå ”sykdom”). Som dokumentert av genforskeren og Nobelsprisvinneren (i 1983 for sine oppdagelser i forbindelse med genenes ”atferdsmønstre”) Barbara McClintock, så danner alt levende helt nye og tilsynelatende (for genvitenskapen) helt ukjente/uforutsigelige genforbindelser ved ulike grader av indre, kjemisk ubalanse, uansett årsak. Disse nye genforbindelsene er ofte forbindelser som ”konvensjonelle” (dvs ansatt i legevitenskapen/industrien) forskere anser som umulige/usannsynlige og også helt uforutsigbare, da det ikke er mulig å finne informasjon i genene som forklarer hvordan og hvorfor disse nye genkombinasjonene spontant dannes." Sitat: PirkePetter.



"Professor McClintock’s studier over 60 år avslørte at det var vertsorganismen (kroppen/planten/matveksten, etc) selv som bestemte og styrte dannelsen av disse nye genfragmentene i et forsøk på enten å tilpasse seg ytre påvirkning (definert som ”stress”) eller som en måte å kontrollere og dirigere ”kroppens” forskjellige kjemiske komponenter (kroppsvev, endokrine kjertler/hormoner, etc) og prosesser (blod, lymfe, eikosanoidproduksjon og aktivitet, etc) tilbake til balanse når faktorer som f.eks næringsmangel og/eller kjemikaliebelastning forstyrret vertsorganismens/kroppens kjemiske og fysiske status quo." Sitat: PirkePetter.




"Mye mer om dette kan bli sagt, men det blir for mye og avleder også oppmerksomheten vekk fra temaet. Enhver som vil kan sjekke ovennevnte fakta for seg selv, gjennom å lese om Barbara MacClintock’s oppdagelser og arbeide. Mitt poeng med å nevne dette er for å illustrere at det er disse genfragmentene, som vertsorganismen/kroppen/planten, etc danner i et forsøk på å gjenopprette balanse/oppnå selvhelbredelse, som lege og veterinærvitenskapen har gitt merkelappen ”virus”, og som disse pseudovitenskapene videre har utropt til alt levendes dødeligste fiender." Sitat: PirkePetter.




"Når en lege eller veterinær ”bekjemper” disse genfragmentene/”virusene” med alle sine dokumentert helseskadelige kjemikalier – legemidler, vaksiner, ormekurer, antibiotika, etc – så bekjemper legen/veterinæren i realiteten kroppens eget forsøk på å skape harmoni/helbredelse. Hvilket i praksis betyr, for enhver som er i stand til å tenke selvstendig, at leger og veterinærer bekjemper vertsorganismens forsøk på å helbrede seg selv gjennom bruk av helseskadelige kjemikalier beregnet på å liksom ”ta knekken på” disse……..og ”disse”, populært kalt ”virus”, er altså bare dine egne gener." Sitat: PirkePetter.




"Leger og veterinærer skader og tar liv, både gjennom sine forsøk på å bekjempe ikke-eksisterende sykdomsårsaker – som i dette tilfellet er kroppens egne genkombinasjoner beregnet på å gjenopprette et smertefritt/sykdomsfritt/funksjonelt status quo – så vel som gjennom bruk av ulike syntetiske kjemikalier som uten unntak skader eller svekker vertsorganismen i forskjellig grad." Sitat: PirkePetter.




"Overfør denne tankegangen (professor McClintock’s dokumenterte fakta) til planter og matvekster, og alt sludderet om virussykdommer i slike, samt om såkalt ”smitte” i jorda og liknende helt ubegripelige og hjernedøde og udokumenterte teorier, og hele fundamentet bak bruk av sopp/insekt/ugressgifter, etc samt tanken bak paradigmet vekstskifte innen økologisk dyrkning faller fra hverandre. Gi plantene de næringsstoffer de trenger og de vokser seg store og sterke og næringsrike år etter år i den samme jorda. Samme enkle logikk gjelder mennesker også." Sitat: PirkePetter.






GENPROFESSOR BARBARA McCLINTOCK - EPIGENETIKK
"Nyere forskning innen den nye formen for genvitenskap (som forøvrig er basert på den samme forskningen til professor i genetikk, Barbara McClintock, som avslørte at det legevitenskapen så frekt kaller virus er kroppens egne genkombinasjoner, og som er en del av kroppens selvhelbredelsesmekanismer) og som kalles epigenetikk, viser at sinnet ikke bare slår gener av og på hele tiden, men til og med at mors tanker og følelser under svangerskapet slår gener i fosteret av eller på." Sitat: PirkePetter, 15. juli 2012 kl. 14.52.



"Er det sant at en type brystkreft er arvelig og at det er et bestemt gen som fører til det? Genet det er snakk om finnes ikke. Og selv om det hadde det så spiller det ingen rolle all den tid gener ikke forårsaker sykdom. Og som jeg har skrevet utallige ganger i kommentarer så er bløffen om genetisk betingede sykdommer avslørt for mer enn 20 år siden, av professor i genetikk, Barbara McClintock. Hun var opphavet til den nye genvitenskapen epigenetikk, som motbeviser legevitenskapens påstander om sykdommers arvelighet. Hun fikk nobelsprisen for sin oppdagelse i 1983, men har deretter blitt fjernet fra alle medisinske oppslagsverk og lærebøker da forskningsresultatene hennes ikke bare viste at gener ikke forårsaket sykdom, men også at det legevitenskapen og vaksineindustrien kaller virus kun er kroppens egne, nydannede genkombinasjoner som den danner som del av selvregulerings og selvhelbredsprosesser. Hun truet mao de 2 mektigste industriene i verden, og ble derfor utstøtt fra forskningsmiljøet, nektet fortsatt medlemsskap i forsker og vitenskapsforeninger, mistet jobben som som forsker og foreleser, og ellers ble forsøkt skjult for verden." Sitat: PirkePetter, 23. oktober 2013 kl. 02.30.



"At det finnes noe slikt som genetisk disponerte sykdommer er, som jeg har skrevet mange ganger, grundig motbevist. Deriblant av professor i genetikk, Barbara McClintock, hvis forskning la grunnlaget for den nye genvitenskapen epigenetikk. Hun fikk nobelsprisen for dette i 1983. Er det noe galt med gener skyldes dette for mye eller for lite av næringsstoffer som er en del av genene, eller som (inkludert via rollen som enzymer og koenzymer eller hormoner) regulerer dem, reparerer og bygger eller bryter dem ned for utskiftning, eller som er ansvarlige for kontinuerlig nydannelse av gener. Kjemikalier av ymse slag spiller også en rolle, men normalt gjennom å forstyrre næringsstoffers ulike funksjoner i forbindelse med gener. Og da også når næringsstoffene fungerer som enzymer og koenzymer." Sitat: PirkePetter, 12. oktober 2013 kl. 23.19.



 "Spiser du næringsrikt kan du ikke få kreft om du så vil det. Og for lungekrefts del, da selv om du røyker som en svamp. Kreft er uansett en av de enklest helbredelige helseproblemene, hvilket er enklere å forstå når du skifter ut det fryktpropagandabaserte og myteomspunnede ordet kreft med det mer korrekte abnorm celledeling. Abnorm celledeling, dvs forstadiet til eventuell svulstdannelse, som er hva som kalles kreft, foregår jevnlig i menneskekroppen, og normalt regulerer den dette selv. Og da via næringsstoffer, enzymer, koenzymer og hormoner, og ikke det såkalte immunforsvaret." Sitat: PirkePetter, 12. oktober 2013 kl. 23.19.



"Det er en myte at det går noe som helst i familier, og genetisk disposisjonsmyten har for lengst blitt avslørt som bløff. Især av moderne epigenetikk. Matvaner og preferanser, måter å tilberede mat og drikke på, samt kjemikalier, og selvfølgelig også atferdsmønstre går over generasjoner." Sitat: PirkePetter, 3. november 2012 kl. 01.19.



"Moderne forskning, innen epigenetikk, har også vist at mors tanker og følelser under svangerskapet skrur gener av og på i fosterkroppen, slik at mors mentale og følelsesmessige tilstand i veldig stor grad bestemmer fosterkroppens utvikling, utover mors kosthold under svangerskapet. Samt eventuelle næringsubalanser eller kjemikaliebelastning før svangerskapet. Det siste også fordi det er dokumentert at mors kropp skiller ut kjemikalier til fosterkroppen, dvs dem som klarer å krysse morkaken, akkurat som kvinnekroppen gjør via menstruasjonen. Det har derfor lenge vært en teori om at grunnen til at kvinner normalt har levd lengre enn menn er fordi de kan avgifte seg selv i større grad enn menn fordi de kan skille ut kjemikalier via menstruasjonen." Sitat: PirkePetter, 3. november 2012 kl. 20.16. 



"..da jeg ikke annerkjenner eksistensen av det legevitenskapen/vaksineindustrien påstår er virus. Genprofessor Barbara McClintock dokumenterte via sine mer enn 60 år lange studier av geners atferdsmønstre at det legemiddelindustrien kaller virus egentlig er kroppens egne genkombinasjoner som den danner i respons på ytre og indre "stress." Hun fikk nobelsprisen for sin oppdagelse i 1983, men har deretter blitt glemt og hennes oppdagelser fortiet og utelatt fra alle medisinske lærebøker og oppslagsverk, da den slår beina vekk under vaksineindustrien og alle påstander om at virus finnes og i tillegg skal kunne forårsake sykdom." Sitat: PirkePetter, 2. mai 2012 kl. 16.01.



"Videre slår oppdagelsen hennes beina vekk under den arrogante besserwisservitenskapen som fokuserer på gener, og som mener at det finnes noe slikt som et søppel-DNA (junkDNA), da disse nye genkombinasjonene som kroppen danner hele tiden i forbindelse med regulering av kroppslige prosesser og aktiviteter, og som er en viktig del av kroppens selvhelbredelsesmekanimser, faktisk blir dannet i nettopp søppel-DNA, som vitenskapen avfeier som verdiløst." Sitat: PirkePetter, 2. mai 2012 kl. 16.01.



"Barbara McClintocks oppdagelser banet også veien for den nye formen for genvitenskap som kalles epigenetikk, men hun er helt utelatt fra alle artikler og bøker som refererer til dem som startet denne." Sitat: PirkePetter, 2. mai 2012 kl. 16.01.



"Det er på tide at folket begynner å innse at de har blitt lurt og bedratt av multinasjonale industrikarteller i mange generasjoner. Forskning som viser dette er i mengde tonnevis, men svært lite av slik informasjon som går i mot industrien når media. Du kan spørre deg selv hvorfor. Og, når noe faktisk dukker opp allikevel, kalles det gjerne konspirasjonstull og/eller sables ned av industrilønnede "eksperter" som har som hovedoppgave å så tvil om alle sannnheter som kunne ha kommet folket til goder." Sitat: PirkePetter, 2. mai 2012 kl. 16.01.



"Søker du på forskeren Howard Urnovitz vil du også finne mange uttalelser om at han ikke annerkjenner virus, men ser virus som "human genes rearranged by pollution stress," og som er akkurat hva McClintock selv kom fram til i løpet av hennes egen forskning. Du finner den samme informasjonen fra genetiker og nobelsprisvinner Mae-Wan Ho, blant mange andre. Boklisten jeg har av forskere, leger, veterinærer, tannleger, undersøkende journalister, etc som avslører vaksinasjonsindustrien er så lang at den ville fylle bloggen her fullstendig. Og til tross for dette er det knapt et menneske i dag som er klar over dette." Sitat: PirkePetter, 2. mai 2012 kl. 16.02.





LOUIS PASTEUR - BLØFFMAKEREN?
"På samme måte er det for lengst dokumentert at Pasteur løy og forfalsket sine forskningsresultater for å skape myten om patogene bakterier, slik at et av hovedfundamentene til den moderne legemiddelindustrien dermed har blitt avslørt som ren svindel og bedrageri. Men det vet de færreste, og alt fortsetter som før, fordi slik informasjon ikke når media." Sitat: PirkePetter, 2. mai 2012 kl. 16.01.



"Pasteur, mannen som diktet opp bakteriemyten på bestilling fra datidens vaksineindustri, er avslørt som bløffmaker og bedrager" Sitat: PirkePetter, 2. februar 2017 kl. 16.25.



"Det har vært kjent i mer enn 20 år at Louis Pasteur manipulerte sine forskningsresultater slik at de skulle promotere løgnen om patogene mikroorganismer. Denne løgnen er et av fundamentene til den moderne legemiddelindustrien, og fortsetter som før til tross for at avslørelsen." Sitat: PirkePetter, 31.03.2012 kl. 01.29.



"Det er allerede godt kjent og vel dokumentert at Pasteur, mannen bak patogene bakterier og virusmyten, bløffet frem alle sine påståtte oppdagelser på bestilling fra datidens lege og vaksineindustri. Videre er det mindre kjent, men tilstrekkelig logisk, og fremmet av flere kjente forskere, deriblant Barbara McClintock, Mae-Wan Ho, Stefan Lanka, Howard Urnovitz, mm, at virus ikke finnes." Sitat: PirkePetter, 17. februar 2017 kl. 20.58.


Boktips fra PP:
Vil du ha vitenskapelig dokumentasjon som knuser de offentlige påstandene om virus og bakterier som sykdomsårsaker, er følgende bøker gode -

  • The Dream And Lie Of Louis Pasteur / (bokens originale tittel =) Pasteur, Plagiarist, Impostor!: The Germ Theory Exploded! – R. B Pearson, Health Research, ISBN: 0787306622
  • Pasteur Exposed - Ethel D. Hume, Beekman Publishing, ISBN 0846442671
  • The private Science of Louis Pasteur - Gerald L. Geison, Princeton University Press, ISBN 0691034427
  • Bechamp Or Pasteur? - A Lost Chapter In The History of Biology – Ethel Douglas Hume, C.W. Daniel Co., ISBN 0-7873-1128-6
  • Rethinking Pasteur's Germ Theory: How to Maintain Your Optimal Health - Nancy Appleton, North Atlantic Books, ISBN 1583940510
  • Impfen - Völkermord im Dritten Jahrtausend? (Vaccination - Genocide in the third millennium?) Mit Beiträgen zur Geschichte und Aufklärung von AIDS, BSE, MKS u.a. - Karl Krafeld, Stefan Lanka, Klein-Klein-Verlag, ISBN 3937342001
  • Plague, Pestilence and the Pursuit of Power: The Politics of Global Disease – Steven Ransom, Credence Publications, ISBN 0953501280"





STEFAN LANKA - VIROLOGEN SOM AVSLØRTE SITT EGET FAG SOM BLØFF
"..logikken bak immunisering/vaksinasjon var jo at man via det "kunstige" viruset eller bakterien skulle bli immun mot de naturlig forekommende variantene. Men i dag er denne logikken snudd helt på hodet, og man vaksinerer i dag både før, under og etter såkalt "sykdom." Dette tredobler fortjenesten til vaksineindustrien, og vranglærelogikken er helt oppe i dagen. Men til tross for denne kuvendingen i vitenskapelig grunnlag for vaksinering er det ikke så mye som et halvt menneske som stiller spørsmålstegn ved det åpenbare bedraget. Dvs utover meg, og mange år etter meg, også journalisten Jon Rappoport, samt biologen og virologen Stefan Lanka. Sistnevnte avslører alle kjente virus som sies å kunne forårsake sykdommer i både mennesker og dyr som svindel og bedrag." Sitat: PirkePetter, 2. august 2012 kl. 04.09.



"Jeg kom fram til de samme konklusjonene da jeg først ble tvunget til å undersøke vaksinelogikken pga trussel om avliving av noen katter jeg hadde. Men hvor jeg gjorde det via historielesning og undersøkelser av vaksineskader, etc, samt innholdsfortegnelser over hva vaksiner inneholder, gjør Stefan Lanka det så grundig som menneskelig mulig, og plukker også samtlige elektronmikroskopbilder av påståtte virus i biter med ekte vitenskap. Det eneste aberet med Lanka er at bøkene hans er på tysk, da ingen vestlige forlag vil oversette dem. Ikke så langt i alle fall"
Sitat: PirkePetter, 2. august 2012 kl. 04.09.
 


"http://www.fritanke.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=9761 - Ser du på måten artikkelen er lagt opp på, så ser du raskt at hensikten er å sverte Lanka, og fremstille ham som tulling med usaklige meninger og ville idéer, ikke faktabasert logikk. Han er tross alt utdannet biolog og virolog, og han er langt fra den eneste forskeren som har konkludert med at virus ikke finnes. Som du også ser av artikkelen, så er ikke siste ord sagt enda i saken, da denne, som de andre rettsakene Lanka har vært involvert i, nok går til høyesterett, hvor krav til dokumentasjon er mye strengere enn i andre og lavere rettsinstanser." Sitat: PirkePetter, 13. mars 2015 kl. 13.49.

  

"Da virolog og biolog Stefan Lanka ble stevnet for retten for å tilsynelatende spre falsk og villedende info om HIV og AIDS (han mente at HIV ikke fantes, og dermed ikke kunne forårsake AIDS), så tenkte han at han skulle sette hardt mot hardt, og vise til all forskning og logikk som motbeviste eksistensen av HIV. Kameraten hans, en journalist ved navn Karl Krafeld, mente at det var en dårlig taktikk, og en som sikkert kunne ta år inn og ut av rettsaker for å eventuelt kunne bli en suksess. Og år tok det, fra rettsinstans til rettsinstans, med påstander mot påstander, inntil Krafeld ba ham om å heller be de tyske helsemyndighetene om dokumentasjon på faktisk isolasjon og laboratoriedyrking av HIV, samt dokumentasjon på inkubering i cellekulturer og eventuelle dyreforsøk, hvor man da påviste en klar patogen årsaks og virkningssammenheng mellom virus og uhelse. Mao dokumentasjon på at viruset faktisk fantes, samt at det kunne forårsake noe som helst. Da de tyske helsemyndighetene ikke kunne oppdrive dokumentasjon på noe som helst, vant Lanka saken i høyesterett, og det ble da forbudt ved lov i Tyskland å påstå at HIV eksisterer, samt at HIV forpårsaker AIDS." Sitat: PirkePetter, 13. februar 2015 kl. 23.41.



"http://anonhq.com/anti-vaxxer-biologist-stefan-lanka-bets-100k-measles-isnt-virus-wins-german-federal-supreme-court/ Dette er den andre gangen han vinner i høyesterett. Sist var i forbindelse med bløffen om eksistensen av HIV, og at HIV dermed kan forårsake det ikke-eksisterende AIDS." Sitat: PirkePetter, 22. januar 2017 kl. 16.51.



"Titlene, dvs utdannelsen, betyr noe for mange i gruppen(e). Altså en person utdannet innen virologi som avslører sitt eget fag som bløff" Sitat: PirkePetter, 16. april 2017 kl. 19.06.



"Jeg kan historien bak virusmyten og vaksinebløffen selv, og kan forklare detaljert, men de færreste gir inntrykk av å bry seg. Den offisielle versjonen viser jo bare suksess hva gjelder vaksinasjonskampanjer. Og, det er et stort mentalt sprang å endelig innse at dem man har stolt på hele livet, dvs stat og helsemyndigheter, faktisk bedriver befolkningsreduksjonskampanjer under dekke av smittevern og annet som tilsynelatende er til folkets beste. Å endelig forstå at virus faktisk ikke finnes, ei heller patogene bakterier, samt at vaksinering er en gigantisk bløff som har tatt millioner av liv, og gjort enda flere alvorlig syke for livet, er et paradigmeskifte mentalt. Stefan lærte, forresten, måten han forholder seg til fakta på, av journalistvennen Karl. Smart han der!" Sitat: PirkePetter, 16- april 2017 kl. 19.49.


BOKTIPS FRA PP:
Stefan Lanka - Og Stefan er altså biolog og virolog, samt forfatter av følgende bøker -
  • Impfen - Völkermord im Dritten Jahrtausend? (Vaccination - Genocide in the third millennium?) Mit Beiträgen zur Geschichte und Aufklärung von AIDS, BSE, MKS u.a. - Karl Krafeld, Stefan Lanka, Klein-Klein-Verlag, ISBN 3937342001
  • Die Vogelgrippe - Der Krieg der USA gegen die Menschheit (The Bird Flu - The US War Against Mankind") - Stefan Lanka, Hans-Ulrich Niemitz, Veronika Widmer, Karl Krafeld, Klein-Klein-Verlag, ISBN 393734215X
  • HIV - AIDS und die Virenlüge - Monika Berger-Lenz, Christopher Ray, Karl Krafeld, Books On Demand, ISBN 3837057305
  • Impfen und AIDS: Der Neue Holocaust - Stefan Lanka, Karl Krafeld, Klein-Klein-Verlag, ISBN 3937342192
  • Science Sold Out: Does HIV Really Cause AIDS? - Rebecca Culshaw, North Atlantic Books, ISBN 1556436424


INFO FRA PP:

Apropos konspirasjonsteorier; virolog og biolog Stefan Lanka og hans konklusjoner på virus -


Han er mye mer konkret i sine bøker.


BOKTIPS FRA PP:

Jeg kan spesielt anbefale disse bøkene (den første dessverre bare på tysk) -

  • Impfen - Völkermord im Dritten Jahrtausend? (Vaccination - Genocide in the third millennium?) Mit Beiträgen zur Geschichte und Aufklärung von AIDS, BSE, MKS u.a. - Karl Krafeld, Stefan Lanka, Klein-Klein-Verlag, ISBN 3937342001
  • Virus Mania: How the Medical Industry Continually Invents Epidemics, Making Billion-Dollar Profits At Our Expense - Torsten Engelbrecht, Claus Köhnlein, Trafford Publishing, ISBN 1425114679


"Den første boken er skrevet av biolog og virolog Stefan Lanka, og han viser via vitenskap og logikk at det ikke finnes noe slikt som et virus, at man aldri har isolert de virus man påstår forårsaker sykdom, samt at antistoffteorien, som er hva alle leger og forskere, samt veterinærer bruker for å påvise såkalt "smitte" er så full av huller at den hadde fått en sveitserost til å skjemmes. Her kan jeg legge til at biokjemikeren Kary Mullis, som oppfant PCR assay, som alle leger, forskere og veterinærer i dag bruker til å påvise såkalt smitte (gjerne sammen med ELISA og western blot, som begge er kjente for å gi veldig mye feilresultater) gang på gang har sagt i bøker og intervjuer at man ikke kan bruke oppfinnelsen hans til å diagnostisere sykdom/påvise smitte. Han er også en av mange som mener at HIV ikke finnes, og at AIDS er svindel. Den andre boken er skrevet av en journalist i samarbeide med en indremedisiner, og baserer seg en god del på Lankas forskning." Sitat: PirkePetter, 03.09.2012 kl. 15.57.



http://www.whale.to/a/nutrition_and_infection.html
http://www.whale.to/a/nutrition_and_infection.html



HAR VI BLITT INDOKTRINERTE?
"Dette med patogene mikroorganismer, virus, parasitter, vaksinasjon, pandemier og epidemier, etc er indoktrinering de fleste tar for gitt, uten å stille spørsmål ved logikken bak. Ellere rettere sagt den manglende logikken bak. Slik at helsepersonell og offentlig ansatte tar for gitt at sånn er det, bare fordi det mener alle andre. Be offentlig ansatte, inkludert barnehage og skolepersonell, om dokumentasjon som støtter deres syn når disse prøver å true eller prakke på dere noe som helst. At "det er noe alle vet" er ikke dokumentasjon, og heller ikke falske historier om vaksiners tilsynelatende enestående evne til å redde liv og stoppe epidemier, da den sanne historien om vaksinering er der for alle som vil sjekke fakta for seg selv." Sitat: PirkePetter, 13. februar 2015 kl. 23.41.




DE EGENTLIGE SYKDOMSÅRSAKENE
"Ellers er alle kjente bakterie eller såkalte virussykdommer for lengst gjennomdokumentert å skyldes en lang rekke andre årsaker, hvor tungmetaller, kjemikalier og sprøytegifter, legemidler, vaksiner og tilsetningsstoffer, planteoljer og transfett, korn/gluten og antinæringstoffer, soyasubstanser, samt næringsmangel dominerer." Sitat: PirkePetter, 22. november 2012 kl. 03.28.



"..det legevitenskapen kaller sykdom, og som den skylder på gener #motbevist#, mikroorganismer #motbevist#, sånt som går #fri fantasi og eventyr for voksne# og shit happens #motbevist :-), egentlig er symptomer på næringsmangel. Og ofte også kjemikaliebelastning, da mineralmangel øker opptaket av tungmetaller i kroppen, samt at mange vitaminer og mineraler avgifter tungmetaller og ymse kjemikalier, tilsetningsstoffer inkludert. Slik at når kroppen mangler eller ikke har tilstrekkelige mengder av disse næringsstoffene, så klarer den ikke å avgifte kjemikalier." Sitat: PirkePetter, 11.07.2012 kl. 23.01.



"Det skjer aldri at de såkalte symptomene starter brått, som du sier, da veldig mange symptomer som varsler om hva som foregår i kroppen normalt blir ignorert eller ikke forstått av personen det er snakk om. Svært mange ting de fleste av oss tar for gitt er en del av liv og lære, så som forstoppelse og diare, hodepine, stive muskler og spenninger, søvnproblemer, smerter her og der, såkalte forkjølelser og bihuleproblemer, kramper, redusert syn, konsentrasjons og hukommelsesproblemer, vekttap eller det motsatte, PMS, m.m pleier å være en del av situasjonen før den såkalte kronisk trettheten ”plutselig” er et faktum. Leger bryr seg ikke om å kjenne til slikt, og bortforklarer derfor normalt alvorlige helseproblemer ved å skylde på virus eller bakterier. Dvs såkalte infeksjoner." Sitat: PirkePetter, 5. desember 2012 kl. 00.46.



"Infeksjoner finnes ikke, slik at infeksjon ikke er relevant for noen former for helseproblemer. Det leger kaller infeksjon, om vi helt utelater myten om eksistensen av virus, er når mangel på f.eks vitamin A eller andre antioksidanter fører til peroksidering av flerumettet fett eller ukontrollert oksidering av andre substanser i et gitt kroppsvev/organ. Når dette skjer strømmer ikke bare hvite blodceller til vevet/organet, men også horder av bakterier som umiddelbart begynner å både bryte ned og reparere skadde celler, og også å spise avfallstoffer som dannes i prosessen. Når leger finner disse bakteriene i sykt vev så er det mao fordi de jobber med å reparere dette, og ikke fordi de har forårsaket problemet i utgangspunktet. Det er dermed meningsløst å inkludere infeksjonshypoteser i et hvilket som helst sykdomsbilde." Sitat: PirkePetter, 5. desember 2012 kl. 00.46.



"Erstatter vi ordet infeksjon med ubalanserte måltider, konsum av matemner som er direkte betennelsesfremmende, stress, søvnløs natt, kjip dag på jobben, krangel med kjæresten, dødsfall i familien, sorg, etc så har vi en mulig utløsende årsak. Men da en utløsende årsak som virker som den gjør fordi man allerede er i alvorlig næringsubalanse og/eller kjemikaliebelastning. Som dråpen som får det allerede fulle begeret til å flyte over. Og da er det dråpen som får legene oppmerksomhet, når det de egentlig burde finne ut av er hva som fyller begeret i utgangspunktet." Sitat: PirkePetter, 5. desember 2012 kl. 00.46.



"En slik dominovirkning tar normalt tid for å utvikles, men plutselig eksponering for en større dose av f.eks kvikksølv eller andre tungmetaller og kjemikalier gjennom medikamenter, vaksiner, teflon, tannkrem og munnhygieneprodukter, amalgam, en knust sparepære (inneholder veldig mye kvikksølv), m.m kan slå ut så mange av kroppens enzym og koenzymsystemer, samt tappe kroppen samtidig for så mange næringsstoffer på en gang, at en dominovirkning kan skje umiddelbart." Sitat: PirkePetter, 5. desember 2012 kl. 00.46.



“Den vanligste årsaken til betennelser er aldri infeksjoner, men plantefett, herdet fett, næringsmangel, kjemikaliebelastning, mangel på fettløselige vitaminer eller kolesterol eller mettet fett eller enkelte mineraler som fungerer som antioksidanter i kroppen, og dermed stopper peroksidering av fett som gir dannelse av frie radikaler som videre forårsaker betennelse. Gluten, kasein i pasteurisert melk og alle substanser som fremmer tarmskader, særlig tarmlekkasje/leaky gut, fremmer betennelser via redusert næringsopptak og at ulike substanser lekker inn i blodet og forårsaker immunreaksjoner av den typen som kalles allergier og intoleranser, som igjen fremmer ulike grader av betennelser. Når kroppsvev og organer skades som følge av ovennevnte faktorer prøver kroppens bakterier å reparere disse, samt bryter ned puss, avfallstoffer, slim, etc for utskilling via enten urin og avføring, eller via respirasjonsorganer og hud.” Sitat: PirkePetter.



“Du har 10 ganger mer bakterier bare i tarmsystemet ditt, for ikke å nevne i resten av kroppen din, og på huden din, enn du har celler i hele kroppen din, slik at om bakterier faktisk hadde kunnet forårsake infeksjoner så hadde menneskeheten vært utryddet for lenge siden” Sitat: PirkePetter.



"Du kan også lese all forskningen som viser at næringsmangler og kjemikaliebelastninger, samt konsum av unaturlige matemner som f.eks planteoljer, soya, pasteurisert melk, genmodifisert mat, etc forårsaker nøyaktig de samme sykdommer og symptomer lege og vaksineindustrien påstår skyldes såkalt patogene bakterier eller ikke-eksisterende og aldri isolerte virus." Sitat: PirkePetter, 27. juni 2012 kl. 18.52.



"Ser du på hva den ekte og seriøse vitenskapen forteller om lege og vaksineindustrien så får du sannheten enten du liker den eller ikke. Jeg er veldig klar over hvor forrykt det må virke, men like fullt er det gjennomdokumentert, og da av forskere og leger og veterinærer. m.m, og ikke konspirasjonstullinger. " Sitat: PirkePetter, 27. juni 2012 kl. 18.52.





KORRELASJON ER IKKE DET SAMME SOM ÅRSAK
"..du har aldri funnet rotavirus i noen avføring, og om du finner en eller flere bakterier i avføring er dette på ingen måte det samme som å konstantere en sykdomsårsak. Som jeg sa klart fra om så er ikke korrelasjon det samme som årsak." Sitat: PirkePetter, 5. juli 2012 kl. 02.01.



"..at du finner bakterier hvor som helst på kua, eller deg selv, ved sykdom er som sagt ikke det samme som årsaksdokumentasjon, kun rent gjettverk hvor bakterien gis skylda for helseproblemet uten fnugg av dokumentasjon på årsaks og virkningssammenheng. At diverse bakterier kan dyrkes i laboratorium beviser ikke annet enn at bakterien er på eller i kua." Sitat: PirkePetter, 5. juli 2012 kl. 02.01.



"..jeg mener ikke at bakterier ikke er patogene eller at virus ikke finnes; den seriøse, ikke-industristyrte vitenskapen dokumenterer dette." Sitat: PirkePetter, 5. juli 2012 kl. 02.01.






HELBREDSREAKSJONER
"Det McBride refererer til når hun sier die off er kun det samme som helbredskrisesymptomer/healing crisis, hvor man gjerne opplever varierende former for ubehag, gjerne feber, diare, svette, vondt her og der i kroppen, etc mens kroppen oppjusterer sin kjemiske balanse og/eller flora. Dette har ikke med bakterier, giftige eller ikke å gjøre, men skjer fordi kroppen reparerer og bygger seg selv på ny når den får mer næring enn den er vant med." Sitat: PirkePetter, 30.03.2012 kl. 21.01.



"Da mye av reparasjonsprosessene inkluderer å kvitte seg med døde eller svekkede celler, setter kroppen i gang lokale betennelsesreaksjoner (sender hvite blodlegemer for å gulpe i seg de døde cellene) som dreper de svekkede cellene, eller bryter videre ned de allerede døde. Inn i bildet kommer også bakterier, som hjelper kroppen i reparasjonsarbeidet gjennom bl.a å spise slaggstoffer, slim, og betennelsespuss, etc, samt fjerne cellerester somd e bryter videre ned ved hjelp an enzymene de produserer. Bakterier hjelper dermed kroppen i betennelsesreaksjoner den starter selv for å helbrede seg selv, men om en lege finner disse bakteriene heter det at de er patogene, og er årsaken til helseproblemet. Og betennelsen sies da å ha sitt opphav i en såkalt "infeksjon" forårsaket av nevnte bakterier. Dette er hva den moderne seriøse vitenskapen faktisk sier, og det finnes hauger med dokumentasjon som støtter dette (deriblant all forskningen som kalles hygienehypotesen), og motsatt finnes det kun teorier og hypoteser som støtter legemiddelindustriens påstander om patogene bakterier. Imidlertid har disse teoriene og hypotesene blitt gjentatt i så mange generasjoner at de i dag regnes som selvfølgelige sannheter" Sitat: PirkePetter, 30.03.2012 kl. 21.01.



"McBride har veldig mye bra info i boken sin, men blander inn så mye udokumentert skremselpropaganda som egentlig kommer fra vaksine og antibiotikaindustrien at det hele blir ei salig røre av dokumenterte fakta, teorier og rene løgner. Hun er tross alt lege, og dermed i alle fall til en viss grad farget av utdannelsen/indoktrineringen sin. Som et eneste lite eksempel, så sier hun at når man har tarmlekkasje/leaky gut så vil slemme bakterier, som for øvrig ikke finnes med tanke på at bakterier skifter form til og fra hverandre, og altså er pleomorfe, komme inn i blodet hvor de vil forårsake immunreaksjoner. Dette er bare tull og blir sagt for å hause opp logikken for å skremme folk (slik at kostholdslogikken henens virker enda mer troverdig), da det vitenskapelig dokumenterte faktum er at enhver substans i tarmen, hvor harmløs og uskyldig den enn er, vil forårsake nøyaktig den samme immunresponsen om denne kommer inn i blodet, hvor den ikke har noe å gjøre." Sitat: PirkePetter, 30.03.2012 kl. 21.01.



"Man trenger ganske enkelt ikke såkalt slemme bakterier i denne teorien, da alle substanser som ikke har noe i blodet å gjøre vil fremme den samme typen immunreaksjon. Og hun tar ikke med at om slemme bakterier kan lekke inn i blodet gjennom tarmen, hvorfor kan ikke de såkalt snille det også? Er hullene i tarmen selektive, og bare slipper igjennom de slemme? Utover dette bakteriehysteriet, som for øvrig for lengst har blitt motbevist av den seriøse vitenskapen, dvs den som ikke kontrolleres av legemiddel eller vaksineindustrien, samt en del mindre feil og misforståelser til, så er boken hennes et veldig godt skritt i riktig retning, og anbefales alle med barn som har særlig (serotoninrelaterte) mentale eller følelsesmessige problemer." Sitat: PirkePetter, 30.03.2012 kl. 21.01.



“Feber er også en selvreguleringsmekanisme, og hvor den ekte vitenskapen ser feber som en positiv reaksjon og tegn på at kroppen aktivt helbreder seg selv, ser legevitenskapen feber som noe negativt som må undertrykkes. På samme setter kroppen ofte i gang lokale betennelser for å bl.a bryte ned svekkede celler slik at disse dør og kan erstattes med nye celler fra stamceller. Bakterier er her involvert i både nedbrytingen av cellene så vel som stimulering av gener for å danne nye celler fra stamceller. Og bakteriene spiser også puss/betennelsesvæske og slaggstoffer, etc. Dette er mao en positiv reaksjon, som pga eventuell smertefølelse, eller fordi vi er indoktrinert til å se på dette som noe negativt, er noe vi vil ”kurere” og bli kvitt. Og leger, som er like dumme som folk flest, all den tid leger manipuleres og indoktrineres av legemiddelindustrien og legevitenskapen, forsterker denne indoktrineringen gjennom å tilby kjemikalier og tungmetaller som dreper bakterier og undertrykker symptomene. Dvs tegnene på at en aktiv helbredsprosess pågår.” Sitat: PirkePetter, 10. september 2013 kl. 14.06.



“Istedenfor å bekjempe kroppens selvregulerings og selvhelbredsmekanismer er det bedre og smartere å heller hjelpe den via økt næring slik at betennelsesreaksjoner og andre tilsynelatende negative prosesser går raskere over. Eller enda bedre, at slike reaksjoner, som foregår hele tiden i kroppen, ikke engang merkes.” Sitat: PirkePetter, 10. september 2013 kl. 14.06.





KOKOSOLJE MOT VIRUS?
"Kokosolje kan ikke virke mot virus all den tid virus aldri har blitt bevist å i det hele tatt eksistere. Og det legevitenskapen kaller virus, og som genprofessor Barbara McClintock dokumenterte var kroppens egne nye genkombinasjoner, er en viktig del av kroppens selvhelbredelses og selvreguleringsmekanismer, slik at bare tanken om at noe så sunt som mettet fett i kokosolje skal kunne "virke mot" kroppens egne gener er direkte latterlig." Sitat: PirkePetter, 27.05.2012 kl. 20.51.



"Det fettet i kokosolje først og fremst gjør er å stimulere utviklingen av tarmceller i babyen, øke energi (ATP) produksjonen i kroppens celler, øke opptak og utnyttelse av næringsstoffer som protein, mineraler, fettløselige vitaminer, etc i viktige organer, m.m, beskytter lever og nyrer mot ulike gifter og kjemikalier, øke produksjon og aktivitet av hormoner som testosteron og veksthormon, øke insulinsensitiviteten i kroppens celler.m.m." Sitat: PirkePetter, 27.05.2012 kl. 20.51.



"Dette er hva vitenskapen om mettet fett/kokosolje faktisk sier, og alle forsøk hvor man snakker om at "fetthinnene" på virus blir ødelagt av mellomkjedede fettsyrer, samt at bakterier blir drept, er bare ren teori og spekulasjoner som ikke holder mål andre steder enn i laboratorier og hypoteser. Jeg har lest mye om hvordan disse fettsyrene skal kunne ta knekken på HIV, og finner dette merkelig all den tid det ikke finnes fnugg av dokumentasjon for at et slikt virus i det hele tatt eksisterer.“ Sitat: PirkePetter, 27.05.2012 kl. 20.51.



"Kokosolje og annet mettet fett har en lang rekke positive helsefordeler som er mer enn nok, og det er overhodet ingen grunn til å involvere løgner om bakterier eller såkalte virus." Sitat: PirkePetter, 27.05.2012 kl. 20.51.





HVA MED VAKSINER OG ANDRE MEDIKAMENTER?
"Når det ikke finnes patogene bakterier, og hele logikken bak er avslørt som løgn, og det også er dokumentert hinsides enhver tvil av minst 3 nobelsprisvinnere utover andre forskere at virus ikke finnes, men er kroppens egne gener som den danner som en del av selvhebredelsesmekanismer, hvorfor da i det hele tatt ville gjøre noe så meningsløst som å bruke et preparat som dreper bakterier? Og hvordan kan et preparat drepe virus, som ikke eksisterer?" Sitat: PirkePetter, 01.07.2012 kl. 03.44.



"Og hvorfor er logikken bak vaksinering snudd på hodet i dag, hvor man nå skal vaksineres etter at man har påvist et tilsynelatende patogent mikroindivid? Det har jo vært logikken i alle år at man ble vaksinert først, og deretter utviklet man såkalte antistoffer mot mikroindividet, Mao at man ble immun. I dag derimot, skal man vaksineres både før, under og etter sykdom, hvilket motsier logikken bak vaksinering/immunisering. Vaksineindustrien tjener 3 ganger så mye på å vaksinere både før, under og etter sykdom, og ingen spør hvor det ble av forskningen og logikken som tilsynelatende viste immunitet etter vaksinasjon, samt at om man allerede hadde hatt sykdommen (og dermed tilsynelatende blitt eksponert for mikroindividet), så hadde man utviklet egen immunitet mot mikroindividet, og dermed ikke trengte å vaksineres. Vi blir løyet til alle som en!" Sitat: PirkePetter, 13. februar 2015 kl. 23.41.



"Når den ekte, seriøse vitenskapen for mer enn 20 år siden avslørte at virus ikke finnes, og det også er gjennomdokumentert at Pasteur diktet opp konseptet patogene bakterier, hva er det da man vaksinerer mot, og med hva?" Sitat: PirkePetter, 2. august 2012 kl. 04.09.



"Se på ingredienslisten i vaksiner, og bli alvorlig forskrekket over tungmetallene og kjemikaliene." Sitat: PirkePetter, 2. august 2012 kl. 04.09.



"Kvikksølv, aluminium, kadmium, fluor, klor, formaldehyd, benzen, MSG, antibiotika, propylenglykol, squalen, planteoljer, cellerester fra dyreorganer, m.m som er vanlige bestanddeler av vaksiner dreper bakteriefloraen i større deler av kroppen og lammer immunfunksjonene. Å injisere tungmetaller og dokumentert giftige kjemikalier rett inn i blodet på barn er barnemishandling!" Sitat: PirkePetter, 11.07.2012 kl. 23.01.



"I og med at all seriøs forskning som ikke styres av stat/helsemyndighetene A/S eller legemiddelindustri viser at virus ikke finnes, samt at bakterier ikke er patogene, så sier det seg selv at hva som enn er i vaksiner, så er det ikke såkalte inaktiverte virus eller bakterier som skal kunne fremme såkalt immunisering. Derimot finner man celler og cellefragmenter fra ymse dyreorganer i vaksiner, celler eller cellefragmenter fra aborterte fostere (brukes også som smaksstoff i pepsi cola), samt tungmetaller som kvikksølv, kadmium, alumiunium, fluor, og formaldehyd/formalin, frostvæske og andre løsemidler, antibiotika, planteoljer, MSG, squalen, m.m. Spør deg selv om hva logikken bak å injisere så mange gjennomdokumenterte giftige kjemikalier rett inn i et lite barns blodårer, hvor kjemikaliene og cellerestene forbigår alle naturlige beskyttelsesmekanismer, kan være? Helsefremmende? Akkurat som å skyte av seg foten fordi man har fotsopp, eller drikke blåsyre for å skylle ut for mye alkohol!" Sitat: PirkePetter, 10. november 2012 kl. 01.10.



"..det legevitenskapen så frekt kaller virus er dokumentert å være kroppens egne gener, samt at det er gjennomdokumentert at Pasteur forfalsket sin forskning for å skape løgnen om patogene mikroorganismer. Logikken bak vaksinering, bruk av antibiotika, så vel som om såkalte smittsomme sykdommer, er dermed basert på rene løgner og bløffer. Ser du også på vaksinehistorien finner du at jo mer industrien har vaksinert diverse folkeslag, desto mer sykdom og dødsfall kort etter vaksinasjonskampanjene." Sitat: PirkePetter, 11.07.2012 kl. 23.01.


Info fra PP:
  • The Virus and the Vaccine: The True Story of a Cancer-Causing Monkey Virus, Contaminated Polio Vaccine, and the Millions of Americans Exposed - Debbie Bookchin, Jim Schumacher, St. Martin's Press, ISBN 0312278721
  • Vaccines: Are They Really Safe and Effective - Neil Z. Miller, George R. Schwartz, Harold E. Buttram, New Atlantean Press, ISBN 1881217302
  • Immunization Theory Vs. Reality: Expose on Vaccinations - Neil Z. Miller, New Atlantean Press, ASIN 1881217124
  • Vaccines, Autism and Childhood Disorders: Crucial Data That Could Save Your Child's Life - Neil Z. Miller, Bernard Rimland, New Atlantean Press, ISBN 1881217329
  • How to Raise a Healthy Child in Spite of Your Doctor - M.D. Robert S. Mendelsohn, Ballantine Books, ISBN 0345342763
  • A Shot in the Dark: Why the P in the Dpt Vaccination May Be Hazardous to Your Child's Health - Harris L. Coulter, Barbara Loe Fisher, Avery Penguin Putnam, ISBN 089529463X
  • Every Second Child – Dr. Archie Kalokerino, Keats Publishing, ISBN 0879832509
  • When Your Doctor is Wrong: Hepatitis B Vaccine and Autism - Judy Converse , Xlibris Corporation, ISBN: 1401029736
  • What Your Doctor May Not Tell You About Children's Vaccinations - Stephanie Cave, Deborah Mitchell, Warner Books, ISBN: 0446677078
  • Immunizations: The Terrible Risks Your Children Face That Your Doctor Won't Reveal - Robert S. Mendelsohn, William C. Douglass, Vera Chatz, Second Opinion Pub Inc, ASIN 0962664693
  • Vaccination and Immunization: Dangers, Delusions and Alternatives - Leon Chaitow, The C.W. Daniel Company Ltd, ISBN: 0852071914
  • Vaccination, Social Violence, and Criminality: The Medical Assault on the American Brain - Harris L. Coulter, North Atlantic Books, ISBN 1556430841
  • Immunization : The Reality Behind the Myth - Second Edition, Revised and Updated - Walene James, Bergin & Garvey, ISBN 0897893603
  • The Sanctity of Human Blood: Vaccination is Not Immunization - Tim O'Shea, NewWest, ASIN 1929487002
  • The Virus and the Vaccine - Debbie Bookchin, Jim Schumacher, St. Martin's Press, ISBN 0312278721
  • Vaccination Condemned - Eleanor McBean, Ph.D, Better Life Research, (har ikke ISBN) Vaccines: The Risks, The Benefits, The Choices - Dr. Sherri Tenpenny, ASIN B0007QQW5E (DVD)
  • Vaccines: What CDC Documents and Science Reveal - Dr. Sherri Tenpenny, ASIN B0007QQW5O (DVD)
  • Plague Time : The New Germ Theory of Disease - Paul Ewald, Anchor, ISBN 0385721846
  • Virus Within: The Coming Epidemic - Nicholas Regush, E P Dutton, ASIN 0525945342
  • The Gospel of Germs: Men, Women, and the Microbe in American Life - Nancy Tomes, Harvard University Press, ISBN 0674357078
  • A New Bacteriology - Drs Soren Sonea & Maurice Panisset, Jones & Bartlett, ISBN: 0867200251
  • Bechamp Or Pasteur? - A Lost Chapter In The History of Biology – Ethel Douglas Hume, C.W. Daniel Co., ISBN 0-7873-1128-6
  • Rational Bacteriology - John Robinson Verner, C. W. Weiant, R. J. Watkins, (Publisert av forfatterne) ASIN B0007HQLCC – http://www.soilandhealth.org/copyform.asp?bookcode=020147
  • Stop the Shots! - Are Vaccinations Killing Our Pets? - John Clifton, Foley Square Books, ISBN 0976084627
  • What Vets Don't Tell You About Vaccines – Catherine O' Driscoll, ISBN 095230483X
  • Natural Immunity, why you should not vaccinate – Pat McKay, ISBN 0963239422





OPPSUMMERING - HVA ER ET VIRUS?
"For å oppsummere nok en gang så er situasjonen i dag slik når det gjelder virus -
1 - virus har blitt dokumentert å være kroppens egne nye genkombinasjoner som er en livsviktig del av kroppens selvhelbredsmekanismer. Oppdageren, professor i genetikk, Barbara McClintock, fikk Nobelspris for sin oppdagelse i 1983. Hennes oppdagelse var også grunnlaget for den nye genvitenskapen som kalles epigenetikk." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.58.



"2 - ingen virus har noensinne blitt isolert, eller dyrket i et laboratorium og fått påvist en konkret årsak og virkningssammenheng mellom virus og sykdom i ulike vevskulturer så vel som i forsøksdyr. Alt man baserer seg på er den oppdiktede og udokumenterte antistoffteorien, dvs at man finner antistoffer mot tilsynelatende bestemte virus eller bakterier, og man bruker da dette som indikrete "bevis" på infeksjon. Men hva kom først, antistoffene eller patogenet? Og hvem bestemte at antistoff x skulle gjelde for virus eller bakterie x?" Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.58.



"3 - alle kjente symptomer på virusbaluba er identiske med både nærinsmangel så vel som kjemikaliebelastning, hvor især kvikksølv og aluminium hydroksid dominerer symptomlisten når det gjelder kjemikalier. Begge er vanlige i vaksiner." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.58.



"4 - selve ordet virus, fra latinsk viri, viris og/eller virae, betydde opprinnelig en hvilken som helst ?gift? #kjemikalier, tungmetaller, naturlige plantestoffer, substanser i mat og drikke, giftstoffer, allergener, etc# som var i stand til å skade eller svekke en levende organisme. Først i løpet av det siste århundret har legemiddelindustrien, via media, manipulert begrepet dithen at det har endt opp med å bli en såkalt ?infeksiøs mikroorganisme?" Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.58.



"Både ordet virus og ordet infisere #fra latin contagio, contagium og contamino# i betydningen infeksjon, har samme opphav #rot# i latin, og kan begge bety giftstoffer eller stoffer/substanser, kjemikalier, matemner, etc som har en giftvirkning i kroppen. Ordet infeksjon kan også bety, oversatt til norsk fra latin, ?forsøpling?. Å infisere på latin betyr å forsøple eller forgifte, i betydning av at man forsøpler #eller forgifter# kroppen med noe som virker som gift i den. Begrepene infisere og infeksjon har således til felles med ordet virus at ingen opprinnelig hadde noe som helst verken med ikke-eksisterende virus eller med såkalt patogene mikroorganismer å gjøre, og det er som med virus slik at disse ordene bevisst har blitt manipulert av legevitenskapen til å gjelde infeksjon av såkalte patogene mikroorganismer." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.58.



"..infeksjoner påståes å forårsakes av bakterier eller virus, mens den seriøse, ikke-industristyrte vitenskapen for lengst har dokumentert at det er mangel på næringsstoffer (ikke plantestoffer, men næringsstoffer, deriblant kolesterol) som fungerer som antioksidanter som er den egentlige årsaken. Og da ikke til infeksjon, men betennelse. Infeksjoner skjer bare i åpne sår, men da ikke av bakterier, men av alle slags andre partikler. Infeksjoner kan ikke skje inni en kropp, i et lukket miljø; der er det kun snakk om betennelsesutvikling." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.59.



"I forbindelse med oksidasjonsprosesser i kroppen som skaper ymse former for betennelser spiller kjemikalier også inn, samt både over og underbalanse på næringsstoffer. Matemner som er direkte pro-betennelse, som f.eks planteoljer, transfett, soyaprodukter, rapsprodukter, etc er også involverte faktorer. Og ikke minst stress, som nomralt er ganske så pro-betennelse i ymse organer og kroppsvev." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.59.



"Oppsummering er at det finnes vel dokumenterte årsaker for alle kjente fysiske som psykiske lidelser, hvorav ingen er dokumenterte å være virus (eller bakterier). Påstander om virus (eller bakterier) som sykdomsårsaker baseres på internasjonal konsensus, hvor man bare er enige om at slik er det, uten fnugg av dokumentasjon. Jeg har selv lest hundrevis av bøker og artikler om virus og maleriske beskrivelser over hvordan de tilsynelatende ødelegger kroppen på flere nivåer, men alt dette er hypoteser og fri fantasi til dagen kommer da noen kan isolere et faktisk virus og dyrke dette fram i levende celler/kroppsvev i et laboratorium, og etter dette påvise en reell patogen årsaks og virkningsprosess mellom viruset og cellene/kroppsvevet eller forsøksdyret. Inntil noen kan komme med konkret dokumentasjon på at virus finnes er virus en indoktrinert tro, ikke sannhet. Ellers refererer jeg til link og litteraturlistene for dem som vil undersøke saken nærmere." Sitat: PirkePetter, 04.09.2012 kl. 21.59.



http://neue-medizin.com/lanka2.htm
http://neue-medizin.com/lanka2.htm


 GENERELT OM INFLUENSA
"Influensa/forkjølelse (også feber alene) er normalt en naturlig selvreguleringsfunksjon, ofte avgiftningsreaksjon (på sprøytegifter, tungmetaller, og kjemikalier i mat og drikke). Men kan også skyldes næringsmangel, kjemikaliebelastning, tilsetningsstoffer, histaminreaksjoner, hypotyreose, kroniske betennelsestilstander, blodsukkersvingninger/fall, temperatur og trykkforandring som kroppen ikke justerer seg etter raskt nok, med mer. Eksempler på næringsmangel er vitamin A for slimhinnene eller vitaminene B9 og B12 (og/eller magnesium eller sink) som kontinuerlig stimulerer nydannelse (og dermed utskiftning) av celler i nesegang og bihuler, gjennom å gi dem gener de kan bruke som funksjonsprogram." Sitat: PirkePetter, 7. desember 2016 kl. 23.26.



Les også:




SVINEINFLUENSA - FUGLEINFLUENSA - TAMIFLU
"Svineinfluensa ble først diktet opp i 1976 av daværende forsvarminister under Ford, Donald Rumsfeld. Samme Rumsfeld diktet opp fugleinfluensa da han var forsvarminister under Bush. Rumsfeld, Bush og Cheney, eier patentet på Tamiflu. Google bird flu eller swine flu og Rumsfeld så får du info. Disse såkalte pandemiene har gjort disse menneskene søkkrike, gjennom at stater har kjøpt opp tamiflu for tilsammen milliarder. Dette er altså oppdiktede tilstander." Sitat: PirkePetter, 21. desember 2016 kl. 08.00.



"..tamiflu ble utviklet av Gilead sciences (eies av Bush, Rumsfeld, Cheney og flere toppolitikere, hvorav de fleste har jobbet i det hvite hus) i 70-åra og utprøvd i Afrika mot bl.a AIDS. Du sikter til da Hoffman-La Roche overtok produksjonen på lisens fra Gilead sciences i 1999" Sitat: PirkePetter, 5. juli 2012 kl. 02.01.



"Myriad eies av Gilead lifesciences, som eies (via aksjer) av mennesker som Obama, familien Bush/Scherrf, Rumsfeld, Cheney, Rockefeller, og en rekke andre personer som er eller har vært i det hvite hus. Disse menneskene eier også patentet på tamiflu, og det er dokumentert hinsides enhver tvil at Rumsfeld er opphavet til bløffen om både svine og fugleinfluensapandemier, som firmaet tjente milliarder på via salg av tamiflu. Da mens han var forsvarsminister under Ford i 76, og under Bush i 2004. Hvem som sto bak den siste svineinfluensapandemibløffen vet jeg ikke, annet enn at den kom fra det amerikanske pentagon, via avdelingen som kalles CDC. Også WHO eies og drives av pentagon. Mao militæret, og ikke helsedepartementer eller industrier." Sitat: PirkePetter, 23. oktober 2013 kl. 02.30.



"Et annet eksempel på manipulering av folket er når media skriver at ditt eller datt firma ikke klarer å produsere nok vaksiner i tide i forbindelse med en såkalt pandemi, eller at slurv fra politikeres side gjør at man plutselig er vaksineløs. Ingen nevner at vaksinene det er snakk om, eller f.eks det ubrukelige og gjenomdokumentert livsfarlige medikamentet tamiflu, enten ikke virker, eller til og med er helseskadelige. Ingen nevner at pandemitallene er manipulerte for å fremme frykt, samt at pandemiårsaken er oppdiktet, og dødsfallene som påståes å skyldes pandemiårsaken enten er fiktive, eller personene døde av noe helt annet. Beleilig nok er disse dødsfallene alltid i utviklingsland eller asiatiske land, hvor ingen uavhengige vestlige forskere kan sjekke om de faktisk stemmer. Nå som det amerikanske legemiddelfirmaet Gilead sciences, som eies 100% av mennesker som er eller har vært i det hvite hus, familien Bush inkludert, påstår å ha funnet opp et medikament som skal virke mot HIV spår jeg økt fokus på løgnen om HIV samt på AIDS i årene framover. Kanskje dukker en liten pandemitrussel opp også. Rumsfeld, deleier i Gilead sciences, tjente tilsammen miliarder på å dikte opp svineinfluensapandemien i -76, da han var forsvarsminister under Ford, samt fugleinfluensapandemien da han var forsvarsminister under Bush. Gilead sciences eier nemlig patentet på tamiflu." Sitat: PirkePetter, 15. november 2012 kl. 04.28



"Trend spiller en rolle også, så som når leger overdiagnostiserer helt vanlig influensa for fugleinfluensa eller svineinfluensa fordi dette er i skuddet pga pandemitrusler. Jeg har sett mange ganger opp gjennom åra at når et gitt såkalt patogen får mediadekning, så varer det ikke lenge før tilfeller av ”infeksjon” dukker opp både her og der i landet, i forhold til før propagandautspillet i media." Sitat: PirkePetter, 9 september 2013 kl. 20.22. 


Info fra PP:
  • Stop the Shots! - Are Vaccinations Killing Our Pets? - John Clifton, Foley Square Books, ISBN 0976084627
  • Impfen - Völkermord im Dritten Jahrtausend? (Vaccination - Genocide in the third millennium?) Mit Beiträgen zur Geschichte und Aufklärung von AIDS, BSE, MKS u.a. - Karl Krafeld, Stefan Lanka, Klein-Klein-Verlag, ISBN 3937342001
  • Die Vogelgrippe - Der Krieg der USA gegen die Menschheit (The Bird Flu - The US War Against Mankind") - Stefan Lanka, Hans-Ulrich Niemitz, Veronika Widmer, Karl Krafeld, Klein-Klein-Verlag, ISBN 393734215X
  • FOWL! Bird Flu: It’s not What You Think – Dr. Sherri J. Tenpenny, Insight Publishing Company, ISBN 1932863877
  • The Great Bird Flu Hoax: The Truth They Don't Want You to Know About the "Next Big Pandemic" – Dr. Joseph Mercola, Nelson Books, ISBN 0785221875
  • Plague, Pestilence and the Pursuit of Power: The Politics of Global Disease - Steven Ransom, Credence Publications, ISBN 0953501280





SARS - CORONA
"Jeg tenkte jeg skulle finne de opprinenlige dokumentene jeg selv leste for noen år siden, men ser at det meste om Urnovitz enten har blitt fjernet, eller ”doktorert,” slik at han nå tilsynelatende sier noe helt annet enn det han faktisk gjorde i artiklene jeg leste. Eksempelvis gjorde han det helt klart at han ikke godtok paradigmet om virus, men så virus som gener kroppen dannet selv, akkurat som professor i genetikk, Barbara McClintock dokumenterte i 1980-åra. I artikler i dag er han tilsynelatende enig i at virus finnes, at bakterier er patogene, etc, slik at skadekontrolleksperter fra industrien eller militæret åpenbart har doktorert artiklene. Jeg fant også en artikkel hvor noen prøvde å sverte ham. Her er imidlertid noe fra ham fra det jeg selv leste for noen år siden –

“The cutting-edge biochemist, Howard Urnovitz, views SARS virus as human genes rearranged by pollution stress: «I do not see a virus. I see a unique and complete rearrangement of genomic elements. For example, when I look at what is believed to be the gene sequence coding for the spike protein of this coronavirus, I see a complicated gene rearrangement of a region of human chromosome. As I did in our studies of Gulf War Syndrome, when I see gene rearrangements like this, I immediately search for an associated catastrophic environmental event that could have caused such genomic rearrangement”" Sitat: PirkePetter, 26. mars 2014 kl. 10.28.



"Hva er forklaringen på dette coronaviruset det snakkes om..da virus ikke finnes? Nei, da alt som skrives er tull og tøys. Man har nok tilsynelatende funnet et såkalt antistoff mot akkurat dette oppdiktede viruset, og dermed erklært ham som bærer. Logikken er helt fraværende, og du finner heller ikke vitenskap som støtter ideén, utover rene hypoteser. Og som nevnt i kommentarer angående virus og bakterier, så er antistofflæren oppdiktet, og testene man bruker for å tilsynelatende finne antistoffer som skal gjelde virus eller bakterier, western blot og ELISA, samt til en viss grad PCR assay, gir så ofte feilutslag at de er ubrukelige til alt annet enn generelle indikasjoner." Sitat: PirkePetter, 16. september 2014 kl. 12.48.


Link fra PP:


https://5g-emf.com/the-covid-19-5g-connection-a-documentary-by-janet-ossebaard/
https://5g-emf.com/the-covid-19-5g-connection-a-documentary-by-janet-ossebaard/


HIV - AIDS
“Vi har på den ene siden en masse propaganda og internasjonal konsensus om at viruset finnes, men null dokumentasjon, kun funn av såkalte antistoffer som, basert på ren tro, liksom skal vise til eksistensen av viruset. Og ikke så mye som en halv forsker som faktisk har isolert viruset, dyrket det i et laboratorium og videre etablert en konkret årsaks og virkningssammenheng mellom viruset og sykdom. Ikke et eneste dokument beviser at viruset eksisterer, og Gallo, som påberopte seg oppdagerollen ble senere avslørt som bløffmaker og etterforsket for bedrageri, og elektronmikroskopbildet som han påsto skulle forestile HIV var bare "cellerusk."" Sitat: PirkePetter, 27.05.2012 kl. 20.51.



"HIV har aldri blitt isolert, og studiene du kommer med er bare hypoteser, ikke dokumentasjon på isolasjon eller på årsaks og virkningssammenheng mellom det såkalte viruset og sykdom." Sitat: PirkePetter, 5. juli 2012 kl. 02.01.



"Det finnes tusenvis av artikler og bøker om HIV og AIDS, hvor man utleder hvordan viruset tilsynelatende angriper kroppen og lager krøll, men ikke et eneste dokument som beviser at viruset faktisk finnes. Det samme gjelder alle andre virus som tilsynelatende skal foråsake sykdom i mennesker eller dyr." Sitat: PirkePetter, 13. februar 2015 kl. 23.41.



"..hele arvemassen har slettes ikke blitt sekvensert som du sier, kun en brøkdel av genene har, hvor resten har blitt avfeid som verdiløst søppel-DNA." Sitat: PirkePetter, 5. juli 2012 kl. 02.01.



"HIV derimot har aldri blitt isolert, og ingen forsker har dokumentert at viruset eksisterer. Heller ikke har noen forsker påvist en årsaks og virkningssammenheng mellom virus og sykdom." Sitat: PirkePetter, 26. juni 2012 kl. 00.23.



"Eller løgnen om at det finnes noe slikt som HIV, eller om det såkalte AIDS som en enkelt sykdom som skal kunne helbredes elelr bekjempes med medikamenter (AZT) som er så giftige at de tar livet av selv helt friske mennesker. Dette vet våre politkere, men ingen gjør noe. Og tvert om hylles f.eks vår kronprins for sine vaksinekampanjer så vel som for sin arbeide mot AIDS i Afrika." Sitat: PirkePetter, 25. juni 2012 kl. 00.51.



"Nok et eksempel på skandaletaktikk for å fremme løgner er alle bøkene som tilsynelatende beviser at HIV er oppfunnet i militære laboratorier i USA, og er ment som befolkningsreduksjonsmiddel. Alle konspirasjonsteoretikere og andre som er i mot stat og industri kaster seg over slike skandaler, og tror at de nå har tatt myndighetene i fjusk og fanteri, samt at alt de har sagt eller tenkt tidligere om hvilke sleipe og korrupte dass det er som styrer og steller i ymse regjeringer nå er bekreftet. Og dermed promoterer de faktisk løgnen om eksistensen av HIV gjennom sin konspirasjonstankegang hvor de tror at de nå har avslørt myndigheter og industri. Hele poenget med slike bøker er ikke skandalene, eller å avsløre korrupsjon i stat eller industri, men snarere å innprente folket om at HIV, som tross alt aldri har blitt isolert eller dokumentert å eksistere, faktisk er en realitet. Det er svært smarte mennesker som står bak slike former for propagandataktikker, og mange er utdannet psykologer eller psykiatere." Sitat: PirkePetter, 15. november 2012 kl. 04.28



"AIDS er ikke en enkelt sykdom, men en samlebetegnelse på mer enn 30 ulike sykdommer som har til felles at den overflatiske årsaken, slik legene ser det, er immunsvikt av varierende grad. Jeg bruker ordet overflatisk fordi leger ikke fokuserer på årsaken, men virkningen, når de påstår at immunsvikt i seg selv er en sykdom, og ikke engang vurderer hva som kan ha forårsaket immunsvikten i første rekke. Leger har en tendens til å mene at sykdommer forårsaker seg selv, som når de f.eks sier at osteoporose/benskjørhet er en sykdom som "angriper" skjelettet og gjør det skjørt, uten å tenke over at denne benskjørheten faktisk er hva som defineres som osteoporose. Mao at sykdomssymptomene forårsaker seg selv, altsdå selve den definerte sykdommen." Sitat: PirkePetter, 26. juni 2012 kl. 00.23.



"Samtlige sykdommer som går under AIDS paraplyen har fått sine årsaker dokumentert, og ingen var virus eller bakterier. Men da amerikanerne ville skape en ny pandemitrussel diktet de opp en ny sykdom ved å legge en A til det som tidligere bare ble kallt IDS/Immune deficiency syndrome og GRIDS/Gay-related immune deficiency syndrome når de i en kort periode prøvde å legge skylda på homofile. Og vips var en ny pandemitrussel skapt, og legemiddelet, tamiflu og AZT, var allerede klare til bruk produsert av firmaer eid av familien Bush og folk som Rumsfeld, Cheney, Rockefeller, Goldman Sachs og alle i det hvite hus som er deleiere i Gilead Sciences, som eier patentet på begge medikamenter. Legemiddelgiganten Hoffman-La Roche produserer tamiflu på lisens fra Gilead Sciences." Sitat: PirkePetter, 26. juni 2012 kl. 00.23.



"Det er på samme måte med såkalt AIDS, hvor over 30 opprinnelige helseproblemer, med allerede dokumenterte årsaker, plutselig ble slått sammen til ett syndrom med kun én årsak. I dette tilfellet det ikke-eksisterende HIV. Slik at man pr i dag tilsynelatende ”behandler” AIDS-pasienter mot dette HIV, som er meningsløst og ren svindel, samtidig som ingen av de opprinnelige årsakene til de ulike helseproblemene som går under fellesbetegnelsen AIDS (opprinnelig IDS før man ville dikte opp et nytt syndrom, og la til en A) blir gjort noe med. God forretning for leger og legemiddelindustri, samt vaksineindustri, og død og begravelse for pasientene. Og pasientene får aldri vite hva som egentlig feiler dem, og hvilke årsaker det er snakk om. Legene beholder all makt gjennom å påberope seg all kunnskap om saken, og pasientene vet ikke noe som helst, og kan ikke gjøre annet enn å la legene bestemme." Sitat: PirkePetter, 23. november 2014 kl. 15.59.


Info fra PP:
The HIV/ AIDS Story is Being Rewritten
  • In House of Numbers: Anatomy of an Epidemic, an AIDS film like no other, the HIV/AIDS story is being rewritten. This is the first film to present the uncensored POVs of virtually all the major players; in their own settings, in their own words. It rocks the foundation upon which all conventional wisdom regarding HIV/AIDS is based. House of Numbers could well be the opening volley in a battle to bring sanity and clarity to an epidemic gone awry. http://www.houseofnumbers.com/site/



Linker fra PP:
Factors Known to Cause False Positive HIV Antibody Test Results -

The Massive Fraud Behind HIV Tests -


Info fra PP:
  • Impfen - Völkermord im Dritten Jahrtausend? (Vaccination - Genocide in the third millennium?) Mit Beiträgen zur Geschichte und Aufklärung von AIDS, BSE, MKS u.a. - Karl Krafeld, Stefan Lanka, Klein-Klein-Verlag, ISBN 3937342001
  • HIV - AIDS und die Virenlüge - Monika Berger-Lenz, Christopher Ray, Karl Krafeld, Books On Demand, ISBN 3837057305
  • Impfen und AIDS: Der Neue Holocaust - Stefan Lanka, Karl Krafeld, Klein-Klein-Verlag, ISBN 3937342192
  • Science Sold Out: Does HIV Really Cause AIDS? - Rebecca Culshaw, North Atlantic Books, ISBN 1556436424
  • Serious Adverse Events: An Uncensored History of AIDS - Celia Farber, Melville House, ISBN 1933633018
  • Goodbye AIDS! Did it ever exist? - Maria Papagiannidou-St Pierre, Impact Investigative Media Productions, ISBN 0955917735
  • Why We Will Never Win the War on AIDS - Bryan J. Ellison and Dr. Peter H. Duesberg, Inside Story Communications, 1994
  • Infectious AIDS: Stretching the Germ Theory Beyond Its Limits - Dr. Peter Duesberg, North Atlantic Books/ Publishing Group West, ISBN 1556432046
  • Human Immunodeficiency virus and acquired immunodeficiency syndrome: Correlation but not causation – Dr. Peter Duesberg, Proc. Natl. Acad. Sci. USA, Vol.86, pp. 755-764, February 1989
  • AIDS: The good news is HIV doesn't cause it; the bad news is recreational drugs and medical treatments like AZT do – Dr. Peter Duesberg and John Yiamouyiannis, Health Action Press, ISBN 3895392847
  • AIDS Inc.: Scandal of the Century – Jon Rappoport Human Energy Press, ISBN 0-941523-03-9
  • Emerging Viruses: Aids & Ebola – Nature, Accident or Intentional? – Dr. Leonard Horowitz, W. John Martin, Healthy World Distributing, ISBN 0923550127
  • State Origin – The Evidence Of The Laboratory Birth Of AIDS – Boyd Ed Graves J.D, AIDS Concern Common Cause Medical Research Foundation, ISBN 0-9660125-0-X
  • AIDS and the Doctors of Death: An Inquiry into the Origin of the AIDS Epidemic - Alan Cantwell, Aries Rising Press, ISBN: 0917211251
  • The Hidden Agenda Behind HIV – Brian J. Ellison, Rethinking AIDS Newsletter, Vol 1, No 9, Jan/Feb 1994
  • The Myth of Heterosexual AIDS: How a Tragedy Has Been Distorted by the Media and Partisan Politics – Michael Fumento, Regnery Publishing, ISBN 0895267292
  • What if everything you thought you knew about AIDS was wrong? - Christine Maggiore, Dr. Kary Mullis, American Foundation for AIDS Alternatives, ISBN 0967415306
  • Science Fictions: A Scientific Mystery, a Massive Cover-up and the Dark Legacy of Robert Gallo - John Crewdson, ISBN 0316090042
  • Positively False: Exposing the Myths Around HIV and AIDS - Joan Shenton, I.B. Tauris, ISBN 1860643337
  • AIDS: A Second Opinion - James Feast, Gary Null, Ph.D, Seven Stories Press, ISBN 1583220623





EBOLA
"Så en nyhetssending om ebola i dag. Vet du eller har du informasjon angående denne "epidemien" som ikke kommer frem i nyhetsbildet? Jeg har ingen info da dette er bløff som alle andre pandemi og epidemitrusler. All den tid virus ikke finnes, og WHO (og CDC) tross alt ikke er en helseorganisasjon, men en avdeling av Pentagon. Når amerikanske militære interesser promoterer epidemier og pandemier sies det seg selv at det er snakk om fryktpropaganda, med politiske og militære mål som ikke inkluderer folkets beste. Det er offentlig info at USA holder på å bygge stadig flere militærbaser i ulike afrikanske land, under dekke av å skulle beskytte folket der mot diverse pandemier, diktatorer og terrorgrupper som ikke finnes. Olje og naturressursene i de ulike land, er hva de egentlig er ute etter, og alt snakk om terrorgrupper, diktatorer, folkemord, etc er bare oppdiktet påskudd for å gå inn i landene og sikre kontroll. Taktikken er klassisk, og folket går på den hver gang. Sånn à la da Clinton ba serbiske politikere om å beordre det serbiske militæret til å drepe minst 5000 kosovoalbanere, slik at USA, via FN, fikk muligheten til å blande seg. Og vips var Jugoslavia delt opp i mange amerikanske militærbaser, med den største amerikanske militærbasen i verden i Kosovo, som har mye av en bestemt type krystall som brukes i bl.a militær teknologi. Og serberne fikk selvfølgelig all skyld, og amerikanerne var helter som kom og preket demokrati. Alle folkemord ble skyldt på serberne, selv om de største ble begått av kroater, som f.eks voldtekt, tortur og ren nedslaktning av mellom 14-15000 sivile kvinner, barn og eldre menn i Krajina. Mellom 250-300 000 serbere ble fordrevet fra hjemmene sine over natta, resten ble drept. I følge offentlig info var dette serberne som drepte sine egne, selv når flere høyerestående offiserer i bl.a FN hadde dokumentert at folkemordet ble begått av kroatiske militære, politi og en del sivile som brukte økser og kniver til å drepe serberne med. Alt som fortelles i media, nesten uansett hva det gjelder, er i ni av ti tilfeller ren løgn, eller det motsatte av hva som egentlig skjedde." Sitat: PirkePetter, 12. august 2014 kl. 22.24.



"Jeg glemte å nevne at ebola, som alle andre såkalte pandemier, i hovedsak kun eksisterer i media, og ikke i virkelighetens verden. De fleste tilfeller av død og såkalte utbrudd, etc er fiktive, og personene oppdiktede. Nøkkelpersoner betales for å uttale seg i media, slik at propagandaen får ansikter å støtte seg på, men like fullt er det kun mediamanipulasjon av virkeligheten." Sitat: PirkePetter, 15. august 2014 kl. 07.15.



"Ebola er ellers dokumentert som bløff. Google ebola hoax, eller scam,eller fraud for mer info" Sitat: PirkePetter, 16. februar 2017 21.49.



Linker fra PP:
Litt å gå på angående ebola -


Linker fra PP:
The Ebola test let the test’s inventor speak/Ebola The US diagnostic test is utterly unreliable -

EbolaGate -


Linker fra PP:


https://www.greenmedinfo.com/blog/smoke-mirrors-and-disappearance-polio
https://www.greenmedinfo.com/blog/smoke-mirrors-and-disappearance-polio



POLIOMYELITT
"Lavkarbo helbreder imidlertid IKKE såkalt polio, da polio ikke er en sykdom eller enkelt tilstand, men en samling symptomer som skyldes mangel på protein og/eller fler B vitaminer. Også magnesiummangel er dokumentert å forårsake alle symptomer som gis merkelappen polio, og magnesium er nødvendig for at B vitaminer skal virke i kroppen, som koenzymer" Sitat: PirkePetter, 12. januar 2017 kl. 19.09.



"Det lavkarbo gjør, gjenom å redusere sukkernivået, er å spare det man allerede har av magnesium og B vitaminer som er involvert i sukkerstoffskiftet. Dvs som tar opp og utnytter sukker som energi. Lavkarbo erstatter ikke manglende magnesium eller B vitaminer, slik at heller enn å spise lavkarbo er det langt mer vettugt å heller spise matemner rike på magnesium og B vitaminer" Sitat: PirkePetter, 12. januar 2017 kl. 19.09.



"http://www.vaccinationcouncil.org/2011/11/17/smoke-mirrors-and-the-disappearance-of-polio/- Artikkelen er omtrent ren propaganda, da den gir inntrykk av å være anti-vaksinering, samtidig som den opprettholder løgnen om eksistensen av virus, samt at virus blir brukt i vaksiner. Når virus ikke finnes kan slike heller ikke brukes i vaksiner. Hun nevner ikke alle tungmetallene og kjemikaliene i vaksiner, eller cellerestene fra ymse dyreorganer og menneskefostere, og heller ikke alle de faktisk dokumenterte årsakene til den kjemiske ubalansen man kaller polio. Sannferdig info -
http://harpub.tk/ - http://www.whale.to/v/polio2.htm -" Sitat: PirkePetter, 20. januar 2015 kl. 23.58.


Linker fra PP:




Link fra PP:

Her er en veldig forklarende artikkel om polio



BOKTIPS FRA PP:

en kuriositet - Low-Carb Diet Prevents Polio - By Benjamin Sandler, MD


Summary: The complete book, published in 1951 by the Lee Foundation for Nutritional Research. Captain Sandler, a former United States naval surgeon, had been studying the causes of polio and tuberculosis since the 1930s. In both cases, he found that the best way to prevent these infectious diseases was a low-carbohydrate diet. In this book, Dr. Sandler describes how in the summer of 1948, he convinced the media outlets of North Carolina to put his ideas to the test. Over a few-day period in August, newspapers and radio stations throughout the state ran stories presenting Sandler's low-carb diet as a means of polio prevention. (For an example of one such report, see "Low-Carb Diet Prevents Polio?Newspaper Article" in these archives.) Subsequently, North Carolina's rate of polio incidence went from being one of the worst in the country to one of the best. Sandler also pokes holes in common beliefs about polio and examines the disease's pattern around the world, explaining why the United States was the worst hit. Shockingly, this book was banned by the government not long after it was published. Yet it reveals much about polio that most doctors have never heard and merits rediscovery, so that the fundamental truths it details can receive a fair hearing in light of current biochemical knowledge. Published under the original title Diet Prevents Polio, 1951. http://www.seleneriverpress.com/images/pdfs/DIET%20PREVENTS%20POLIO.PDF






MALARIA (ikke virus - men relevant i sammenhengen)
"Malaria er symptom på mangel på vitamin A og/eller sink. Og/eller fordi du kan ha nok vitamin A, men ikke tilstrekkelig med sink til at vitaminet omdannes til hormonformen som virker i kroppen" Sitat: PirkePetter, 7. januar 2017 kl. 00.16.






KUGALSKAP (ikke virus - men relevant i sammenhengen)
"Besprøytning med phosmet på engelske kyr for å tilsynelatende forhindre at en type flue (brems) plaget kyrne er den vitenskapelig dokumenterte årsaken til såkalt kugalskap. Den offentlige forklaringen er beinmel og kjøttmel, men dette er en løgn som myndighetene brukte for å skjule den egentlige årsaken, samt bane vei for monsantos soya i alle vestlige lands kraftfor ettersom beinmelet/kjøttmelet plutselig ble forbudt, og måtte erstattes med en vegetabilsk kilde til bl.a protein. Hele kugalskapsscenarioet var mao en sleip måte for monsanto å overta det vestlige kraftformarkedet på." Sitat: PirkePetter, 23. oktober 2012 kl. 06.31.



"Særlig soya gir mye aluminium og mangan, bl.a, og mangan i slike mengder nedregulerer serotonin og dopaminnivåene i hjernen, en sikker oppskrift på alvorlige mentale og/eller følelsesmessige problemer i både voksne og barn. Og ikke minst husdyr og kjæledyr. Kyr f.eks. Juksediagnosen og soyaindustribløffen kugalskap er et eksempel, da forskning har vist hinsides enhver tvil at denne tilstanden egentlig er manganforgiftning, til vanlig kallt mangangalskap (manganese madness)." Sitat: PirkePetter, 17.03.2012 kl. 05.59.



"..alle seriøse forskere som har undersøkt glyfosat vet veldig godt at dette er et organofosfat, hvilket vil si at det er en militær nervegift som er kjemisk fortynnet til å kunne kalles sprøytegift. Eksempler på organofosfater brukt som militære nervegasser er sarin, tabun, phosgen og phosmet; sistnevnte er den vitenskapelig dokumenterte - men ikke den politisk korrekte offisielle - årsaken til kugalskap, da denne nervegiften ble sprayet på alle de kyrne i England som ble gal av den. De engelske veterinærene gjorde dette offisielt for å bli kvitt en flue, brems, som visstnok plaget kyrne." Sitat: PirkePetter, 19. mars 2012 kl. 05.55.



"Eller hva med å avsløre løgnen bak såkalt kugalskap, og som var Monsantos taktikk for å skaffe seg totalmonopol for soyasalg i den vestlige verden? Tilfellene av kugalskap i England ble dokumentert gjentatte ganger å skyldes sprøytegiften som ble brukt på kyrne, tilsynelatende for å forhindre at de ble plaget av brems. Men spør hvem som helst i stat og industri om årsaken, så får du høre den politisk korrekte årsaken, som tilsynelatende var beinmel. Og som Monsantos soya erstattet med konsekvenser så alvorlige at de fleste knapt kan forestille seg dem. De skyhøye statistikkene over barnløse og ufruktbare i dag er et eksempel. Er dette vanskelig å tro, sjekk ut isoflavonene i soya og disses hormonelle virkninger." Sitat: PirkePetter, 6. mars 2013 kl. 19.49.





MUNN- OG KLOVSYKE
"Eller som når britisk media avslører skandaler om hvordan kyr som liksom har det livsfarlige munn og klovsyke fraktes over store avstander før destruksjon, slik at folket utsettes for enorm fare. Man manipulerer mao folket til å tro på ting som ikke er sanne, gjennom å få folk til å hisse seg opp over oppkonstruerte skandaler. " Sitat: PirkePetter, 13. desember 2013 kl. 15.36.



"..det tilsynelatende skandaløse i transporten av kyr med såkalt munn og klovsyke var å innprente i folket at viruset er et faktum, samt for å skape en landsomfattende bløff om en epidemi som aldri eksisterte annet enn i media." Sitat: PirkePetter, 14. desember 2013 kl. 03.08.





MUNN, HÅND OG FOTSYKE
"Selv om virus faktisk hadde eksistert er dette bare for dumt. Munn, hånd og fotsyke eksisterer ikke, og har aldri gjort det, og er en så latterlig konstruksjon fra legevitenskapens side at det er helt utrolig at folk flest tror på det. Og referansene til munn og klovsyke, som dokumentert skyldes tungmetallbelastning fra hovedsaklig vaksiner, er meningsløs. Jeg sjekket rundt 20 sider med info om denne påståtte sykdommen, og alle referte til virus, men ingen nevnte hvilket. Pussig at ingen leger begynner å lure på all idiotien de blir fortalt fra den såkalte legevitenskapen. Lurer på hva det neste blir; "testikkel, navle og trynesyke?" Eller panneklask, rumpesmask og åndsslasksyndromet?" Sitat: PirkePetter, 13. september 2013 kl. 02.22.





RABIES
"..rabies har aldri vært dokumentert å skyldes virus, og det er gjennomdokumentert at Pasteur, som diktet opp rabiesviruset, forfalsket alle sine forskningsresultater for å skape myten om patogene bakterier og virus." Sitat: PirkePetter, 5. juli 2012 kl. 02.01.


Linker fra PP:
Animal Research Takes Lives: Rabies -
  • http://www.health.org.nz/oldsite/rabies.html
Rabies - Politics, not a disease -
Lie No. 1 - Pasteur is a Benefactor of Humanity -
Rabies Past Present in Scientific Review -
THE BIG SCAM--RABIES VACCINATION -
Rabies, Vaccine and Health Principles
Rabies vaccine adverse reactions -
2008 REPORT ON RABIES VACCINE ADVERSE REACTIONS IN DOGS -


https://proliberty.com/observer/20020810.htm
https://proliberty.com/observer/20020810.htm




MESLINGER
"Søk i all verdens medisinske databaser, eller i lege og forsksningstidskrifter med mer, og du vil finne tusenvis av artikler om meslingviruset og hvordan dette tilsynelatende kødder med immunforsvaret, men ikke et eneste dokument som beviser isolering og dyrking i laboratorier, samt inkubering i levende celler/vev og patogen forandring som følge av dette." Sitat: PirkePetter, 13. mars 2015 kl. 13.49.



"Spørsmålet ditt er feil, da du forutsetter at meslinger er noe galt, og noe man kan få. Meslinger er en helt naturlig selvreguleringsfunskjon, som regel satt i gang av kroppen selv, og er en oppgradering av barnets immunfunksjoner. Barn som har hatt meslinger har av den grunn, i følge forskning, f.eks mindre astma, såkalte allergier, og eksemer, samt psoriasis enn barn som enten ikke har hatt meslinger, eller som har blitt vaksinert." Sitat: PirkePetter, 8. mars 2013 kl. 03.02.



"Med tanke på at eksistensen av virus har vært motbevist i mer enn 20 år (av professor i genetikk, Barbara McClintock ? hun fikk nobelsprisen i 1983 for sin oppdagelse), og såkalte virus egentlig er kroppens egne nydannede genkombinasjoner som den bruker til å regulere sine funksjoner med, så sier det seg selv at det såkalte meslingviruset, som for øvrig aldri har blitt isolert (søk på measles virus stefan lanka), er en av kroppens genkombinasjoner som den bruker til å sette i gang de kjemiske forandringene som gir de symptomer legene kaller meslinger." Sitat: PirkePetter, 8. mars 2013 kl. 03.02.



"For dem som fremdeles tror at meslinger er en infeksiøs sykdom, litt info om vitamin A og meslinger - https://www.westonaprice.org/did-cod-liver-oil-contribute-to-the-historical-decline-in-measles-mortality-and-mortality-from-other-infectious-diseases/" Sitat: PirkePetter, 24. mars 2015 kl. 8.08.






KUSMA
"..den eneste måten en mann kan bli steril på er om man snører sammen eller kutter av sædlederne hans. Ballebetennelse (orkitt) som del av såkalt kusma kan ikke forårsake sterilitet da spermproduksjonen vil normalisere seg straks betennelsen er over såfremt det ikke er snakk om næringsrelaterte årsaker som ikke gjøres noe med. " Sitat: PirkePetter, 11. mars 2013 kl. 19.02.



"Kusma er ingen sykdom i seg selv, men symptom på mangel på magnesium og/eller vitamin A og D, og mangel på samtlige næringsstoffer (inkludert sink og selen) kan også føre til ballebetennelse." Sitat: PirkePetter, 11. mars 2013 kl. 19.02.





VANNKOPPER
"For så små poder er vel vannkopper betydelig bedre enn ølglass?" Sitat: PirkePetter, 15. februar 2014 kl. 04.48.




"De symptomene som er rasket sammen under merkelappen vannkopper skyldes mangel på enten vitamin A eller D, eller på en kombinasjon av mangel på et av disse vitaminene sammen med vitamin B1/tiamin. Eller på næringsstoffer som bl.a magnesium, sink og flere B vitaminer, som A og D trenger for å virke i kroppen." Sitat: PirkePetter, 15. februar 2014 kl. 04.48.



"Det er vanligere enn rapportert i media å oppleve denne tilstanden gjentatte ganger, også i voksen alder. Symptomene er imidlertid ikke alltid identiske, slik at det som kalles vannkopper første gangen kroppen er i kjemisk ubalanse gjerne kalles f.eks helvetesild, kopper, og liknende neste gang den samme ubalansen oppstår." Sitat: PirkePetter, 15. februar 2014 kl. 04.48.



"Den utløsende årsaken er ofte tungmetaller i vaksiner eller sprøytegifter, eller kjemikalier i enkelte medikamenter, især kortikosteroider som på forskjellig vis binder og tapper kroppen for de ovennevnte næringsstoffer." Sitat: PirkePetter, 15. februar 2014 kl. 04.48.






HPV - HUMANT PAPILLOMAVIRUS
"HPV finnes ikke, og har aldri gjort det." Sitat: PirkePetter, 2. mars 2017 kl. 08.53.



“Celleforandringer i livmorhalsen skyldes konsekvent på det oppdiktede papillomaviruset, når den egentlige årsaken i 9 av 10 tilfeller er mangel på vitamin B9/folinsyre og/eller B12.” Sitat: PirkePetter, 6. juni 2013 kl. 00.04.



"De sier også at jeg har en hissig variant av det berømte hpv-viruset og at dette er årsaken til problemene. Utover folinsyre og B12 er magnesium og sink også indikert; dvs mangel. Hormonspiral er dokumentert som årsak til slike celleforandringer, ikke det motsatte. Hissig virus, som aggressiv sykdom ditt eller datt = ren fantasi og skremselstaktikk. Et virus med sinnemestringsproblemer?" Sitat: PirkePetter, 22. oktober 2013 kl. 15.39.



"Da vitaminene folinsyre og B12 deltar i en prosess som kalles metylering, hvor kroppen danner nukleotider som er byggestener i genene, vil mangel på et eller begge av disse vitaminene gi x antall celler i kroppen med feil genetisk informasjon = både såkalt godartet som ondartet celleforandring/svulstutvikling. Et eksempel på hvordan helsemyndigheter og industri manipulerer disse dokumenterte fakta på er når det diktes opp virus som årsak til f.eks celleforandringer i livmorhalsen (cervixdysplasi), og da celleforandringer man tilsynelatende kan vaksineres mot ved hjelp av en vaksine som er ekstremt helsefarlig, og som allerede har ført til mange dødsfall blant unge jenter. Når leger tar celleprøver av livmorhalsen for å sjekke om det finnes såkalt cervixdysplasi, dvs celleforandringer i livmorhalscellene, er funn av dysplasi for legene tegn på såkalt infeksjon av det ikke-eksisterende og aldri isolerte eller dokumentert oppdagede viruset papilloma (papilloma betyr egentlig blomkålliknende svulst, ikke virus av noe slag, og papillomavirus blir dermed blomkålvirus). Og kreft i livmorhalsen, som er dokumentert å skyldes manglende metylering i livmorhalscellene, blir selvfølgelig også skyldt på dette fantasiviruset." Sitat: PirkePetter, 11. desember 2012 kl. 07.10.



“Lave sinknivåer kan også forårsake såkalt cervixdysplasi. Mao celleforandringer i livmorhalsen. Et problem involvert med denne nye diagnosetrenden, da legene blir instruert av legemiddelindustrien om å finne så mange tilfeller av såkalt HPV infeksjon som mulig, er at legene ofte diagnostiserer helt naturlige celleforandringer som negative. Det er en ting å finne celler som er i forandring fra en tilstand til en annen, eller som deler seg, og noe helt annet å finne celler som faktisk er i ferd med å bli svulstceller. Cellene i livmor og livmorhals skiftes ut svært ofte, og om man tester seg selv mens cellene deler seg selv tas dette ofte som ”bevis” på negative forandringer i cellene. Poenget er å få solgt så mange HPV vaksiner eller operasjoner som mulig, og da er det om å gjøre å skremme flest mulig til å kjøpe dem. Sykehus og privatpraktiserende leger tjener på å overdiagnostisere celleforandringer i livmorhalsen, og sykehusene tjener også på antall operasjoner. Helsevesenet er en industri som har lagt opp kriterier for tester og diagnoser på ens lik måte at disse oftere enn naturlig gir de resultater som beriker nettopp industrien og dens håndtlangere, legene.” Sitat: PirkePetter, 9. juli 2014 kl. 16.22.



Link fra PP:

HPV-vaksinen - avslørende masteroppgave -
  • http://www.fritthelsevalg.org/htmlsite/resultdet.asp?id=652&type=2






HEPATITT
"Svinekjøtt og produkter av svin er billigere enn det meste annet kjøtt, men er også konkret helseskadelig pga at disse dyrene lever hele sine liv på kraftfor og matavfall fra butikker. Hyppig konsum av svinekjøtt er en dokumentert årsak til bl.a skrumplever, fettlever, leverbetennelse/hepatitt, leverkreft samt MS, i hovedsak pga det høye innholdet av flerumettet fett." Sitat: PirkePetter, 28. spetember 2012 kl. 20.59.





"..svinekjøtt går helt fint så lenge det konsumeres med mettet fett av noe slag, og som beskytter mot det flerumettede fettet i svinekjøttet. Mettet fett både forhindrer oksidasjon av det flerumettede fettet og reverserer enhver tendens til fett eller skrumplever så vel som leverbetennelse/hepatitt." Sitat: PirkePetter, 1. oktober 2012 kl. 19.52. 

 

"Skrumplever, fettlever og leverbetennelse/hepatitt har blitt gitt årsaker som alkohol, virus, mettet fett, genetisk betinget, m.m av legevitenskapen, når samtlige problemer ofte skyldes mangel på B12 eller andre B vitaminer. Ser man på listene over mangelsymptomer finner man at svært mange kjemiske ubalanser som skyldes mangel på B12 har fått diktet opp helt andre årsaker #f.eks gener, virus, bakterier, autoimmune reaksjoner, konsum av alkohol, mettet fett, kolesterol, tobakk, etc# av legemiddelindustrien, komplett med egne sykdomsnavn, og fokus ligger på å kontrollere eller undertrykke de fleste symptomene med legemidler og vaksiner, etc snarere enn å bare sørge for at kroppen får tilstrekkelig med B12." Sitat: PirkePetter, 5. desember 2012 kl. 17.16.



"En av hovedårsakene til både nedsatt magesyreproduksjon så vel som hypotyreose er mangel på B12. Og mangler man magesyre tas ikke B12 lenger opp i tarmen, da magesyre er nødvendig for at magecellene skal danne et protein som B12 trenger å binde seg til for å kunne tas opp i tynntarmen. For mye B12 er svært usannsynlig, og forutsetter enten høyt konsum av animalske matemner som inneholder B12, eller leverskade som skrumplever eller betennelse/hepatitt. Dette er i så tilfelle en midlertidig tilstand, og de forhøyede nivåene indikerer at kroppen jobber med betennelsen." Sitat: PirkePetter, 6. desember kl. 15.20.





HERPES - HELVETESILD
"Kjemikalier og substanser som forårsaker symptomer legemiddel og vaksineindustrien påstår skyldes/er herpesvirus, som kyssesykeviruset sies å tilhøre, er bl.a alkohol, aluminium, arsenikk, kvikksølv, bismut, gull, karbonmonoksid, benzener, lipiodol og planteoljer, samt frie fettsyrer i industrimat, frie fettsyrer i kroppen når disse frigjøres som drivstoff under en stressreaksjon (på bl.a lavt blodsukker), enkelte legemidler (spesielt svovel/sulfabaserte), antibiotika og vaksiner, pasteurisert melk og melkeprodukter, samt kolloidale metaller for å nevne noe." Sitat: PirkePetter, 16. september 2014 kl. 18.58.



"Kjemikaliebelastning og alkohol med mer skader kun kroppen gjennom å blokkere, binde eller øke tap av næringsstoffer, slik at årsaken er næringsubalanse. Kjemikalier, etc blir da den utøsende årsaken, som får det allerede fulle begeret til å renne over. Det må mao eksistere næringsubalanse i utgangspunktet, eller graden av kjemikalieeksponering er så omfattende at den forbruker alt man har av gitte næringsstoffer i avgiftningsprosessen." Sitat: PirkePetter, 28. november 2014 kl. 17.41.



"For såkalt herpes del så er det mangel på magnesium eller sink, vitamin D eller eller flere B vitaminer som er involvert. Dette er en høna eller egget situasjon, da selve symptomene som defineres som herpes f.eks kan skyldes mangel på vitamin D, mens den egentlige årsaken ikke er mangel på vitaminet i kroppen/kosten, men snarere mangel på magnesium, som kroppen bruker for å omdanne vitamin D til calcitriol, som er hormonformen av vitaminet. Magnesiummangelsymptomer kan skyldes mangel på vitamin D eller B6, eller kalsium, som magnesium trenger for å fungere i sine mer enn 350 koenzymroller." Sitat: PirkePetter, 28. november 2014 kl. 17.41.



"Hva er din formening om herpes 2 (det i underlivet)? Når det gjelder såkalt herpes så har jeg fått med meg at dette skyldes næringsmangel og/eller kjemikaliebelastning. Eksempler - The association of viruses with cases of poisoning is a well recognized fact. It is illustrated by the herpes simplex that follows the injection of vaccines, milk, colloidal metals, ingestion of foodstuffs, general anaesthesia, etc.5, 19-21 and the herpes zoster that follows the intake or injection of arsenic, bismuth and sulfonamides, and carbon monoxide, alcohol, or phenobarbital poisoning22-24. Ritchen and Kantor25 (1947) reported herpes zoster as a toxic manifestation from the administration of antimony in the treatment of schistosomiasis. Both herpes simplex and herpes zoster occur at times in association with infectious diseases which appears to indicate that toxins produced in the course of these specific diseases may be responsible. The lesions of both herpes simplex and herpes zoster, regardless of the primary cause, are histologically characterized by intranuclear inclusion bodies, and a virus can be isolated from the lesions. Fixation occurs between the sera of cases of arsenical or bismuth zoster and zoster antigen26. -  http://www.harpub.tk/scobexog.htm - Sitat: PirkePetter, 16. februar 2013 kl. 15.47.



"Faktorer som hjelper, gjennom å bl.a motvirke betennelsen som ligger til grunn for såkalt herpes, er normal tarmflora, konsum av melkesyregjæret mat og drikke, mer protein (for bl.a cystein, glutamin, glycin, lysin og taurin), mer mettet fett (spesielt kort og mellomkjedet fett som i smør, kokos, palme og palmekjerneolje), vitaminene A, B, C, D, E, K2, jod, magnesium, selen, og sink" Sitat: PirkePetter, 16. februar 2013 kl. 15.47.



"Hjelp! Har fått helvetesild! Hva skyldes det? At du har syndet for mye og antakelig må vente en god stund til du eventuelt kommer til himmelen. Kalles gjerne også skjærsilden." Sitat: PirkePetter, 6. juli 2014 kl. 17.53.



"Kan utbruddet av helvetesild være en reaksjon på magnesiumoljen? Hadde startet med magnesium et par uker før utbruddet. Utbruddet ja, men var det reaksjon på magnesiumoljen så er det ikke helvetesild, kun hudbetennelse." Sitat: PirkePetter, 13. juli 2014 kl. 21.48.






KYSSESYKE - MONONUKLEOSE - EPSTEIN-BARR-VIRUS (EBV)
"Såkalt kyssesyke er ikke en virusreaksjon, men immunreaksjon på noe helt annet. På hva vet jeg ikke, men i og med at virus er dokumentert å være kroppens egne genkombinasjoner som den danner som respons på indre og ytre ”stress,” så er den egetnlige årsaken dette ”stresset.” Det kan være for mye eller for lite næringsstoffer, kjemikaliebelastning, konsum av betennelsesfremmende matemnner og substanser, enkelte tilsetningsstoffer, etc." Sitat: PirkePetter, 16. september 2014 kl. 18.58.



"Mononukleose er ingen sykdom eller tilstand, men en samling symptomer som har flere årsaker avhengig av hvilke symptomer som dominerer. De vanligste årsaker involvert er mangel på flere B vitaminer, eller vitamin A og D sammen, eller vitamin C eller E. Hypotyreose, redusert leverfunksjon, anemi pga jern eller B9 og B12 mangel, tungmetallbelastning, etc er også vanlige årsaker" Sitat: PirkePetter, 29. januar 2014 kl. 17.16.



"Alle tilfeller av såkalt kyssesyke jeg noensinne har vært borte i har forsvunnet som dugg for sola etter at dem som mente de hadde dette la om kosten til mer næringsrik mat." Sitat: PirkePetter, 29. januar 2014 kl. 17.16.



"Klorbelastning, via inhalering av klorgasser i bl.a svømmebasseng og lukkede dusjer kan fremme fremme flere av de samme symptomer som man diagnostiserer som kyssesyke. Et eksempel -
http://www.toxipedia.org/display/toxipedia/Chlorine - http://en.wikipedia.org/wiki/Infectious_mononucleosis#Signs_and_symptoms - Men var klor alene hovedårsaken så ville alle reagert på samme måte, slik at en kombinasjon av eksponering for klor sammen med eksisterende næringsmangel og eventuelt kjemikaliebelastning er mer sannsynlig som årsak." Sitat: PirkePetter, 29. januar 2014 kl. 18.24.


https://en.wikipedia.org/wiki/Infectious_mononucleosis#Signs_and_symptoms
https://en.wikipedia.org/wiki/Infectious_mononucleosis#Signs_and_symptoms


ER ALT DU HAR LEST TIL NÅ BARE KONSPIRASJONSTEORIER?
"Ekte vitenskap er nok ikke konspirasjonsperspektiv, og det er dokumentert flere ganger av både forskere så vel som historikere at det er løgn at vaksiner så vel som antibiotika liksom uttryddet epidemieårsaker, etc. Les hva historiske kilder faktisk sier, så får du det perspektivet man kaller sannhet. Så får du velge selv om du vil la denne bli konspirasjonspespektiv. Du kan også lese bøkene som avslører at Pasteur forfalsket sine forskningsstudier for å skape myten om patogene bakterier, så vel som forskningen til professor i genetikk, Barbara McClintock, som oppdaget at det legevitenskapen og vaksineindustrien kaller virus faktisk er kroppens egne genkombinasjoner som den danner som del av selvhelbredsmekanismer samt respons på "stress," og at disse dannes i den delen av DNA som den moderne genvitenskapen har avfeid som verdiløst søppel-DNA/Junk DNA. Du kan også lese all informasjon som viser hvor mye tungmetaller og giftige kjemikalier som faktisk finnes i vaksiner, og vurdere hvorvidt du mener dette er noe helt ufarlig som ikke kan forårsake alvorlige sykdommer i mennesker såvel som dyr." Sitat: PirkePetter, 27. juni 2012 kl. 18.52.



"Du kan også lese all forskningen som viser at næringsmangler og kjemikaliebelastninger, samt konsum av unaturlige matemner som f.eks planteoljer, soya, pasteurisert melk, genmodifisert mat, etc forårsaker nøyaktig de samme sykdommer og symptomer lege og vaksineindustrien påstår skyldes såkalt patogene bakterier eller ikke-eksisterende og aldri isolerte virus."
Sitat: PirkePetter, 27. juni 2012 kl. 18.52.


 
"Umulig? Ser du på hva den ekte og seriøse vitenskapen forteller om lege og vaksineindustrien så får du sannheten enten du liker den eller ikke. Jeg er veldig klar over hvor forrykt det må virke, men like fullt er det gjennomdokumentert, og da av forskere og leger og veterinærer. m.m, og ikke konspirasjonstullinger."
Sitat: PirkePetter, 27. juni 2012 kl. 18.52.

 

"..siden dokumenterte fakta anses som konspirasjonsteorier av deg vil jeg gjerne at du kommer med bare et eneste forskningsforsøk som viser en klar forbindelse mellom et isolert virus og patogene forandringer i levende celler eller vev, og som støtter opp om dine påstander om sort-hvitt tenking og konspirasjonsteorier. Jeg mener da ikke et hypotetisk scenario, men konkret forskning hvor forskeren som har isolert viruset også har dyrket det frem i cellekulturer og deretter påvist patogen årsaks og virkningssammenheng i levende celler eller vev. Påstander om at virus ditt eller datt gjør sånn eller slik er meningsløse om du ikke kommer med dokumentasjonen på at viruset faktisk er isolert." Sitat: PirkePetter, 07.09.2012 kl. 17.05.



"Så her er mao fakta og logikk mot oppkonstruerte løgner og myter. Og i tillegg kommer at alle sykdommer som påståes å skyldes virus eller bakterier, eller dette nye sludderet man kaller mykoplasma, har fått sine årsaker dokumentert som næringsubalanser og/eller kjemikaliebelastning. OG da av den seriøse, ikke-industri eller økonomistyrte vitenskapen. Slik at det ganske enkelt ikke er noen som helst fornuftig eller vettug grunn til å i det hele tatt dra inn bakterier eller virus i dette bildet. Og de eneste som gjør det er de som tjener på det. Dvs legemiddel og vaksineindustrien, via bl.a institusjoner som folkehelseinstituttet, som er dokumentert opprettet så vel som eid av verdens største vaksine og tilsetningsstoff, samt kjemisk gjødsel og sprøytegiftfabrikant, m.m; den amerikanske familien Rockefeller." Sitat: PirkePetter, 07.09.2012 kl. 21.03.



"Mye forskning er også manipulert, eller forskerne konkluderer med det motsatte av hva selve forskningen viste, som f.eks dette med å påstå at mettet fett er helsefarlig når man egentlig brukte herdet fett i forsøkene. Eller som når helsemyndighetene rapporterer fra det 40 år lange Framinghamstudiet at dette viste at mettet fett og kolesterol var helseskadelig, når sjefsforskeren selv oppsummerte med å si at jo mer mettet fett og kolesterol man spiste, desto mer fysisk aktiv og mindre syk var man." Sitat: PirkePetter, 2. august 2012 kl. 01.47.



"Eller som da Pasteur diktet opp myten om patogene bakterier, til tross for at alle hans forsøk (som han egentlig stjal fra Antoine Bechamp) viste at det var miljøet, især ph og næringstilgang eller mangel på slik, som kontrollerte bakterier, og ikke motsatt. Det er derfor alltid en god ide å stille spørsmål med all slik info, samt spørre om den kommer folket eller industrien til gode. dvs, hvem tjener på resultatet som blir presentert." Sitat: PirkePetter, 2. august 2012 kl. 01.47.



"Dette med patogene mikroorganismer i mat er psykologisk krigføring basert på konsepter som terrorbalanse og splitt og hersk prinsippet. Vi manipuleres til å frykte oppdiktede terrorister som er ute etter oss, og som kan skade oss når som helst, samtidig som vi manipuleres til å frykte næringsrik animalsk mat pga patogene "terrorister" i slik mat, samtidig som vi manipuleres til å frykte kroppslige terrorister som bl.a (myten om) defekte gener, sykdomsmarkører, antistoffer, mm som liksom er ute etter å skade oss innenfra." Sitat: PirkePetter, 10. februar 2017 kl. 18.08.



"Vi gis mao inntrykk av å være under konstant og kontinuerlig angrep innenfra, og utenfra, og via mat og drikke som ikke er industristandard og sterilisert, mm. Hvem tjener på denne frykten, og på konsekvensene av frykten (at folket spiser drittmat, vaksinerer seg, bruker medikamenter, kunstige hormoner, gir fra seg ansvaret for egen og barnas helse til AS helsemyndighetene, mm)? Ikke folket." Sitat: PirkePetter, 10. februar 2017 kl. 18.08.



"..jeg ville påpeke at det ikke dreier seg om virus eller bakterier som de offisielle påstandene vil ha det til. Jeg har selv husdyr og fjærkre, og har studert alt som finnes av informasjon angående helse og kosthold, da inkludert eldre litteratur. Det som går igjen i eldre veterinær og bondelitteratur er at dagens sykdommer, som myndigheter og industri påstår har eksistert i hundrevis av år, ikke engang er nevnt i flere tilfeller, og årsakene i alle tilfeller knyttet sammen med næringsmangel, giftige planter, ubalanse i mineralsammensetningen på beitet eller i foret, etc. I dagens veterinær og gårdsdriftbøker har alle disse sykdommene fått nye navn, og har blitt gitt virus eller bakterieårsaker, og da kun med såkalte antistoffer som eneste dokumentasjon. Et lite eksempel er såkalt smittsom hønselamelse, som alle moderne veterinærer påstår skyldes virus, men som tidligere tiders veterinærer dokumenterte hinsides enhver tvil skyldtes mangel på vitamin B1. Jeg har selv foret mine høns og ender med utelukkende animalsk for utover det de finner selv når de går ute, samt litt spiret frø eller korn på vinterstider, og har aldri hatt dette problemet, men vet fra ulike hønseoppdrettere at det er veldig vanlig blant kyllinger og høns som får korn og/eller soyabasert for." Sitat: PirkePetter, 26. mars 2012 kl. 03.04.



"Som ernæringsfysiolog vet jeg at det finnes enorme mengder solid dokumentasjon på at det meste av de sykdommer og helseproblemer som den offisielle propagandaen skylder på virus og bakterier egentlig skyldes næringsubalanser og kjemikaliebelastning. Mitt poeng er at vi alle blir løyet til, hele tiden, av industri og helsemyndighetene A/S, og de egentlige årsakene til sykdommer og helseproblemer i både dyr og mennesker blir fortiet. Og industrien som forårsaker disse beskyttet gjennom at offentlige organer som landbruksorganisasjoner, mattilsyn og det Rockefellerstyrte folkehelseinstituttet alltid, uten unntak, dikter opp virus eller bakteriebaserte årsaker. Og dette tjener industri og helsemyndigheter på gjennom å kunne promotere vaksiner og antibiotika, m.m samtidig som de får stadig mer kontroll over dyrehold via såkalt smittebekjempelse, som er massedrap av uskyldige dyr basert på null vitenskap og enda mindre dokumentasjon eller enkel logikk." Sitat: PirkePetter, 26. mars 2012 kl. 03.04.



"Ja, sannheten, eller hva ekte ikke-økonomistyrt (lege)vitenskap faktisk dokumenterer, er ofte sinnsblåsende! Opp gjennom årene har det dukket opp talløse forskningsstudier som viser at antibakterielle såper og kremer, mm er helseskadelige, verdiløse, osv." Sitat: PirkePetter, 17. februar 2017 kl. 20.58.



"Ut fra det jeg har lest og rett som det er leser så holder Monsanto på å fordrive hele landsbyer for å bygge fabrikker i Afrikanske land. Og der fabrikkene allerede finnes, og dyrking av genmodifiserte matemner skjer i stor stil, er dødsprosenten blant de lokale innbyggerne enorm. Noenlunde det samme skjer i f.eks India, hvor flere titusener bønder har begått selvmord etter å enten ha blitt fratatt gård og grunn, eller blitt vunget til å dyrke genmodifiserte matemner i regi av Monsanto. Et av mange eksempler - http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/04/03/gmo-crops-affect-farmers.aspx " Sitat: PirkePetter, 17. august 2012 kl. 22.08. 



"Jeg er veldig positiv til en tilbakevending til småbruklandbruk i økologisk regi, men har ingen tro på at myndigheter eller industri vil forandre seg. Dette er tross alt en megamilliardindustri. Og for alle som kan lese og tenke selv, så er det helt klart at norske myndigheter, via mattilsynet, aktivt motarbeider småbrukstanken gjennom stadig mer kompliserte og umulige lover og forskrifter. Et mattilsyn som går ut i offentlig media gjentatte ganger og ber folket om å angi private fjørfeavlere eller birøktere under dekke av oppdiktet smittevern basert på oppdiktede pandemitrusler og andre ikke-eksisterende trusler viser klart hvor myndighetene står. Angiversamfunnet neste? Som en hel del mennesker har sagt opp gjennom åra, hvorav flere kjente og forfattere, så er Norge det siste kommunistiske landet. Og det er det mye sannhet i. Vi må til et diktatur eller kommunistisk land for å finne tilsvarende myndighetsinnblanding i alle deler av samfunnet og den industrielle som private sfære."
Sitat: PirkePetter, 17. august 2012 kl. 22.08.



"Gjennom demonisering av rå melk sikres monopolet, og økt salgsperiode av melka, samtidig som folkets fokus holdes på pasteurisert melk fordi folket finner trygghet i at pasteurisert melk tilsynelatende er trygg. Og mindre konkurrenter som vil selge rå melk eller produkter basert på slik melk holdes unna markedet eller under kontroll. Dette er en vinn vinn situasjon for industrien, hvor folket og småprodusenter er den tapende part. Og alt gjøres i følge propagandaen for folkets beste, ofte i form av såkalt smittevern og liknende oppdiktet sludder." Sitat: PirkePetter, 24. juni 2012 kl. 02.18.  



"Lovverket sier at mattilsynet har rett til å komme når som helst og drepe et hvilket som helst dyr utelukkende basert på mistanke om såkalte patogener. Stat og industri, som bruker mattilsynet som torpedo, trenger mao ikke bevise noe som helst, men bare ta fra deg alle dyr du har i smittevernets navn. Protesterer du blir du enten ilagt store dagsbøter, eller du blir fengslet. Man har lenge planlagt å utvide dette konseptet til å omfatte privatdyrkede grønnsaker og planter også, på den måten at virus fra private hager tilsynelatende skal kunne smitte kommersielle matvekster, og dermed true hele matkjeden og fremme sult og hungersnød. Jeg har sett flere tilfeller både i Norge og utland hvor man, via media, rapporterer om tilsynelatende funn av patogene ditt eller datt i små gartnerier, eller småbønder. Jeg er overrasket over at staten enda ikke har brukt dette i større omfang, og totalforbudt private grønnsakshager, slik mange EU-land og amerikanske stater har gjort i forbindelse med privat hold av fjærkre (dette har vært testet ut i Norge også, via forbudene mot å ha fjærkre ute pga den tilsynelatende trusselen om fugleinfluensapandemi). Jeg tar for gitt at dette kommer til å skje før eller siden, og da er det en kjempefordel at man har dokumenterte fakta å vise for seg, som motbeviser de løgner og myter som staten bruker mot private dyre/fjærkreeiere eller grønnsaksdyrkere." Sitat: PirkePetter, 23. januar 2014 kl. 18.40.




"Enda bedre er å ikke godta dette verdensbildet i utgangspunktet, og da hjelper det å vite hinsides enhver tvil at det ikke finnes noe slikt som et patogent mikroindivid, eller at det i det hele tatt eksisterer noe slikt som et såkalt virus. Er man bare i den minste tvil, mister man fokus og kraft til å skape eller tiltrekke forandring henimot det bedre. Vi må enten leve på våre egne premisser, som er pro-menneske og individ, samt pro-liv og helse, og ikke minst pro-frihet til vekst og utvikling, heller enn å leve hele liv som kuede og undertrykte mennesker fanget i et nettverk av løgner og myter som alle som en er pro-stat og industri. Over og ut fra konspirasjonskanalen :-)" Sitat: PirkePetter, 23. januar 2014 kl. 18.40.


https://www.greenmedinfo.com/blog/study-disproves-cdcs-primary-justification-vaccination
https://www.greenmedinfo.com/blog/study-disproves-cdcs-primary-justification-vaccination


INFO FRA PP:
En kuriositet om legemiddelindustrien -
  • Aldri har samfunnet brukt større ressurser på helsevesenet, men folk blir likevel sykere og sykehuskøene øker. Utviklingen er en nødvending konsekvens av hvordan helsevesenet styres. Operasjoner, medisiner og behandling subsidieres, dvs. staten premierer indirekte sykdom. Samtidig får markedskreftene styre legemiddelindustrien og i økende grad også sykehusene. Uten sykdom får ikke legemiddelindustrien solgt sine medisiner. Og sykehusene får ikke solgt stykkprisbetalte operasjoner. Foretak som gjør folk kronisk behandlingstrengende blir lønnsomme. Rimelige og naturlige behandlingsformene som forebygger eller helbreder utkonkureres. For å unngå kollaps i helsevesenet må statens subsidiering dreies mot premiering av "friskhet" isteden for sykdom. Det økonomisk optimale er å holde pasienter levende, men kronisk syke slik at de krever kontinuerlig medikamentering. Den omfattende statlige subsidieringen av slike behandlinger gir muligheter for å kjøpe opp eller diskreditere konkurrenter som forsøker å kurere sykdommen - Under 20% av skolemedisinens behandlingsformer er vitenskapelig dokumentert som effektive - http://www.sykavhuset.no/naturmedisin.htm



BOKTIPS FRA PP:
About the Book
  • A daily scan through the newspapers and TV news gives the impression that the entire world is constantly invaded by new and horrible virus epidemics. The latest headlines feature the human papillomavirus (HPV) alleged to cause cervical cancer and the avian flu virus, H5N1. The public is also continually terrorized by reports about SARS, BSE, Hepatitis C, AIDS, Ebola, and Polio. However, this virus mayhem ignores very basic scientific facts: the existence, the pathogenicity and the deadly effects of these agents have never been proven. The medical establishment and its loyal media acolytes claim that this evidence has been produced. But these claims are highly suspect because modern medicine has pushed direct virus proof methods aside and uses dubious indirect tools to “prove” the existence of viruses such as antibody tests and the polymerase chain reaction (PCR).
  • The authors of Virus Mania, journalist Torsten Engelbrecht and doctor of internal medicine Claus Köhnlein, show that these alleged contagious viruses are, in fact, particles produced by the cells themselves as a consequence of certain stress factors such as drugs. These particles are then identified by antibody and PCR tests and interpreted as epidemic-causing viruses by doctors who have been inoculated for over 100 years by the theory that microbes are deadly and only modern medications and vaccines will protect us from virus pandemics.
  • The central aim of this book is to steer the discussion back to a real scientific debate and put medicine back on the path of an impartial analysis of the facts. It will put medical experiments, clinical trials, statistics and government policies under the microscope, revealing that the people charged with protecting our health and safety have deviated from this path. Along the way, Engelbrecht and Köhnlein will analyze all possible causes of illness such as pharmaceuticals, lifestyle drugs, pesticides, heavy metals, pollution, stress and processed (and sometimes genetically modified) foods. All of these can heavily damage the body of humans and animals and even kill them. And precisely these factors typically prevail where the victims of alleged viruses live and work. To substantiate these claims, the authors cite dozens of highly renowned scientists, among them the Nobel laureates Kary Mullis, Barbara McClintock, Walter Gilbert, Sir Frank Macfarlane Burnet and microbiologist and Pulitzer Prize winner René Dubos. The book presents approximately 1,100 pertinent scientific references, the majority of which have been published recently.
  • The topic of this book is of pivotal significance. The pharmaceutical companies and top scientists rake in enormous sums of money by attacking germs and the media boosts its audience ratings and circulations with sensationalized reporting (the coverage of the New York Times and Der Spiegel are specifically analyzed). Individuals pay the highest price of all, without getting what they deserve and need most to maintain health: enlightenment about the real causes and true necessities for prevention and cure of their illnesses. “The first step is to give up the illusion that the primary purpose of modern medical research is to improve people’s health most effectively and efficiently,” advises John Abramson of Harvard Medical School. “The primary purpose of commercially-funded clinical research is to maximize financial return on investment, not health.”
  • Virus Mania will inform you on how such an environment took root—and how to empower yourself for a healthy life.
*About the Authors:
  • Torsten Engelbrecht works as a freelance journalist in Hamburg. He has written articles for publications such as Medical Hypotheses, British Medical Journal (online), Süddeutsche Zeitung, Neue Zürcher Zeitung, and The Ecologist. From 2000 to 2004, he worked as business editor of the Financial Times Deutschland.
  • Claus Köhnlein is a medical specialist of internal diseases. He completed his residency in the Oncology Department at the University of Kiel. Since 1993, he has worked in his own medical practice, treating Hepatitis C and AIDS patients who are skeptical of antiviral medications. 
  • http://www.torstenengelbrecht.com/en/buch_viruswahn.html



Info fra PP:
Et lite utvalg av info -
  • A Feeling for The Organism (biografi om Barbara McClintock) - Evelyn Fox Keller, W.H. Freeman & Company, ISBN 0716714337
  • The Century of the Gene - Evelyn Fox Keller, Harvard University Press, ISBN O67400372
  • The discovery and characterization of transposable elements: the collected papers of Barbara McClintock - Barbara McClintock, Garland Publishing, Inc., ISBN 0824013913
  • Living with the Fluid Genome - Mae Wan Ho, Institute of Science In Society, ISBN 0954492307
  • The Dream And Lie Of Louis Pasteur / (bokens originale tittel =) Pasteur, Plagiarist, Impostor!: The Germ Theory Exploded! – R. B Pearson, Health Research, ISBN: 0787306622
  • Pasteur Exposed - Ethel D. Hume, Beekman Publishing, ISBN 0846442671
  • The private Science of Louis Pasteur - Gerald L. Geison, Princeton University Press, ISBN 0691034427
  • Bechamp Or Pasteur? - A Lost Chapter In The History of Biology – Ethel Douglas Hume, C.W. Daniel Co., ISBN 0-7873-1128-6
  • Impfen - Völkermord im Dritten Jahrtausend? (Vaccination - Genocide in the third millennium?) Mit Beiträgen zur Geschichte und Aufklärung von AIDS, BSE, MKS u.a. - Karl Krafeld, Stefan Lanka, Klein-Klein-Verlag, ISBN 3937342001
  • Rethinking Pasteur's Germ Theory: How to Maintain Your Optimal Health - Nancy Appleton, North Atlantic Books, ISBN 1583940510



Info fra PP:
Et lite utvalg sannhet og dokumenterte fakta -
  • The Dream And Lie Of Louis Pasteur – http://www.whale.to/a/b/pearson.html / (bokens originale tittel =) Pasteur, Plagiarist, Impostor!: The Germ Theory Exploded! – R. B Pearson, Health Research, ISBN: 0787306622
  • Pasteur Exposed - Ethel D. Hume, Beekman Publishing, ISBN 0846442671
  • The private Science of Louis Pasteur - Gerald L. Geison, Princeton University Press, ISBN 0691034427
  • Rethinking Pasteur's Germ Theory: How to Maintain Your Optimal Health - Nancy Appleton, North Atlantic Books, ISBN 1583940510
  • Impfen - Völkermord im Dritten Jahrtausend? (Vaccination - Genocide in the third millennium?) Mit Beiträgen zur Geschichte und Aufklärung von AIDS, BSE, MKS u.a. - Karl Krafeld, Stefan Lanka, Klein-Klein-Verlag, ISBN 3937342001
  • Die Vogelgrippe - Der Krieg der USA gegen die Menschheit (The Bird Flu - The US War Against Mankind") - Stefan Lanka, Hans-Ulrich Niemitz, Veronika Widmer, Karl Krafeld, Klein-Klein-Verlag, ISBN 393734215X
  • FOWL! Bird Flu: It’s not What You Think – Dr. Sherri J. Tenpenny, Insight Publishing Company, ISBN 1932863877
  • The Great Bird Flu Hoax: The Truth They Don't Want You to Know About the "Next Big Pandemic" – Dr. Joseph Mercola, Nelson Books, ISBN 0785221875
  • Plague, Pestilence and the Pursuit of Power: The Politics of Global Disease - Steven Ransom, Credence Publications, ISBN 0953501280
  • The Hazards of Immunization - Sir Graham Wilson, Continuum International Publishing, ISBN 048526319X – http://www.soilandhealth.org/copyform.asp?bookcode=020152
  • Bacteria INC – Cash Asher, Bruce Humphries INC (pdf format, har ikke ISBN) – http://www.soilandhealth.org/copyform.asp?bookcode=020134 - http://www.whale.to/v/asher.html
  • The Hadwin Documents - http://www.soilandhealth.org/02/0201hyglibcat/020119hadwin/020119hadwin.toc.html
  • Virus Mania: How the Medical Industry Continually Invents Epidemics, Making Billion-Dollar Profits At Our Expense - Torsten Engelbrecht, Claus Köhnlein, Trafford Publishing, ISBN 1425114679
  • Fear of the Invisible - Janine Roberts, Impact Investigative Media Productions, ISBN 0955917727
  • Vaccine Epidemic: How Corporate Greed, Biased Science, and Coercive Government Threaten Our Human Rights, Our Health, and Our Children - Louise Kuo Habakus MA, Mary Holland, Skyhorse Publishing, ISBN 1616082720
  • What Your Doctor May Not Tell You About(TM) Children's Vaccinations - Stephanie Cave, Deborah Mitchell, Wellness Central, ISBN 0446555711
  • The Pasteurization of France - Bruno Lateur, Harvard University Press, ISBN 0674657608
  • Vaccinations: 100 Years of Orthodox Research shows that Vaccines Represent a Medical Assault on the Immune System - Viera Scheibner, Ph.D, New Atlantean Press, ISBN 064615124X



Info fra PP:
  • Van Rooyen and Rhodes83, in their textbook (1948), "Virus Diseases in Man," state: "Histological changes similar to those seen in infectious encephalitis may be produced by carbon monoxide poisoning, brain injury, arteriosclerosis, uremia, pregnancy toxemia and toxic agents like alcohol and lead#"
  • Olitsky and Harford84 #1937# were able to produce inclusion bodies indistinguishable from those observed in virus infections by the injections of aluminum compounds, ferric hydroxide and carbon - http://www#harpub#co#cc/scobpois#htm
  • In order to better grasp the issue of vaccine effectiveness, it would prove helpful for us to go back to the early theoretical foundation upon which current vaccination and disease theories originated# In simplest terms, the theory of artificial immunization postulates that by giving a person a mild form of a disease, via the use of specific foreign proteins, attenuated viruses, etc#, the body will react by producing a lasting protective response e#g#, antibodies, to protect the body if or when the real disease comes along#
  • This primal theory of disease prevention originated by Paul Ehrlich--from the time of its inception--has been subject to increasing abandonment by scientists of no small stature# For example not long after the Ehrlich theory came into vogue, W#H# Manwaring, then Professor of Bacteriology and Experimental Pathology at Leland Stanford University observed:
  • I believe that there is hardly an element of truth in a single one of the basic hypothesis embodied in this theory# My conviction that there was something radically wrong with it arose from a consideration of the almost universal failure of therapeutic methods based on it # # # Twelve years of study with immuno-physical tests have yielded a mass of experimental evidence contrary to, and irreconcilable with the Ehrlich theory, and have convinced me that his conception of the origin, nature, and physiological role of the specific 'antibodies' is erroneous#33 -
  • http://www#whale#to/a/obomsawin_b1#html#EARLY THEORETICAL FOUNDATIONS RE-EXAMINED

Antibody Theory
  • http://www#whale#to/vaccines/antibody#html
  • In the realm of human medicine, ELISA is used extensively to detect certain diseases, particularly HIV# And this same test is now acknowledged to be responsible for delivering a very high number of false positive HIV diagnoses# Conventional medical literature lists some 60 different conditions, unrelated to HIV that can elicit an HIV positive response, including flu! #5# ?
  • http://www#livingtreecommunity#com/store2/mouth#asp
  • A detailed account of the problems with ELISA testing can be found at - http://www#virusmyth#net/aids/data/cjtestfp#htm http://tomdavisbooks#com/headlines/hivdumbtest#html
  • Mathematical biologist Rebecca V# Culshaw, Ph#D#, tells the story in this article of how her own research into mathematical models of HIV infection led her to disavow the theory that HIV is the cause of AIDS ?
  • http://www#lewrockwell#com/orig7/culshaw1#html
  • New evidence from the FDA that HIV Tests are Fundamentally Flawed - http://healtoronto#com/oraquick#html
  • http://www#whale#to/a/hiv9#html
  • The Making of a Social Disease - http://texts#cdlib#org/dynaxml/servlet/dynaXML?docId=ft8t1nb5rp&chunk#id=ch7
  • http://ark.cdlib.org/ark:/13030/ft8t1nb5rp/

Flere av de ovenstående artiklene baserer seg på HIV, men samme prinsipp gjelder alle såkalte virus.