fredag 30. juni 2017

Orakelet i Delfiafettet - Gullkorn av PirkePetter!

Det var like mye humoren, som det helt unike kunnskapsnivået innenfor helse og ernæring, som fenget meg da jeg oppdaget PirkePetter i bloggene for mange år tilbake. Kommentardetektiven og blodhunden, som han kalte meg, har sniffet frem og samlet masser med ernæringssitater disse årene, og jeg har vært en nesten like ivrig sanker av hans morsomme ordspring. Selv om det for mange av oss har vært triste uker nå, er jeg sikker på at Peter hadde satt pris på mer latter enn grining. Ha det moro, men ikke kast tannpirkere på gulvet; flatlusa trener stavhopp!



Brodert og fotografert av Anis - Flaks at man kjenner noen som broderer så fint!



Veiledningshumor 
"Jeg reddet verken din eller din families helse, da du selv har gjort det som var nødvendig. Ikke jeg. Jeg bare kom med mulig nyttig informasjon. Om du, i en bok, leser rådet om carpe diem, og springer ut og griper dagen, ja gjerne fillerister og sparker den litt også, til alt du ønsker deg ramler ut av den, applauderer du deg selv, og ikke forfatteren som har skrevet boken. Du er jo den som står for både grep og eventuell filleristing." Sitat: PirkePetter, 25. januar 2014 kl. 23.31.



"Spis når du føler behov for det, og lytt til kroppen din. Vel å merke så lenge den ikke bare forteller deg groviser." Sitat: PirkePetter, 15.mars 2014.



"Men, så lenge du føler deg bra slik du spiser, fortsett med det. Lytt til kroppen din, så lenge den ikke bare forteller ville skrøner." Sitat: PirkePetter, 21. august 2013 kl. 23.17.



"Poenget mitt er at heller enn å bare godta å unngå ditt eller datt, så er det mye smartere å heller gi kroppen det kroppen trenger for å kunne takle ditt eller datt. Og da spesielt datt" Sitat: PirkePetter, 27.01.2013 kl. 17.48.



"Hadde kroppen din vært tappet for siste rest av viktige næringsstoffer hadde du vært død i dag, og antakelig følt deg svært lite levende." Sitat: PirkePetter, 12.01.2013 kl. 23.59.



"Nei, jeg bare tøyser..., slik at hun bruker en masse tid på å lete etter den, og ender i forvirringens og gruppementalitetens grusefulle grep. På den måten vil hun tvinges til å måtte gjennomgå den smertefulle og ydmykende erfaringen det er å være lagkaptein på sitt eget nederlag!" Sitat: PirkePetter.



"Kan noen være så snille å veilede meg litt i startfasen? Gi meg et spark bak... Post bilde av rumpa di her, slik at vi får noe å sikte på når vi sparker!" Sitat: PirkePetter, 11. april 2017 kl. 23.35.



"Jeg regner med at du allerede er klar over at et godt liv må finnes først i hjerte og sinn før det kan bli en ytre realitet. Ellers blir det lett et luftslott som raser sammen straks noen drar ut proppen" Sitat: PirkePetter.



"Skal man være en sol eller et lyspunkt for andre, må man først finne og nære sitt eget lys. Og her teller ikke sparepærer!" Sitat: PirkePetter, 27. januar 2014 kl. 02.59.



"Mao, faller du utenfor systemets definisjoner av hva som skal være sosialt akseptert atferd, tanker og følelser og opplevelser, så skap deg din egen definisjon og lev etter den. det er viktigere at vi er tro mot oss selv og vår innerste natur, heller enn å skulle moderere og hemme oss selv til vi passer inn i en norm andre har valgt for oss. Så, er du skizo, så kos deg med deg, deg og deg, og husk å være venner alle du!" Sitat: PirkePetter.



Absurdgalleriet: Tante Agnes tråklet alltid i salaten



Kjøkkenhumor
"Gulp! Der tråkket jeg rett i den økologiske salaten; jeg fikk den ikke med meg. Var for opptatt av det fete!" Sitat: PirkePetter, 13. april 2017 kl. 08.56.



"Animalske matemner med nitritt og oldemødre i er ikke ideelt, men uansett mye bedre enn lite eller ingen animalske matemner." Sitat: PirkePetter.



"..gelatin fra svin er helt ok så lenge den ikke kommer fra natursvin." Sitat: PirkePetter, 12.01.2013 kl. 23.59.



"..den som venter på noe godt dør kanskje av sult" Sitat: PirkePetter, 06.02.2013 kl. 20.16.



"Må grovt skyts til så kan dere vurdere forsiktig overivrig filetering med sylskarp sløv kniv" Sitat: PirkePetter, 07.02.2013 kl. 01.05.



"Du dør ikke av å spise alt, da dette er kokospulp, og ikke pulp fiksjon." Sitat: PirkePetter, 28. juni 2013.



"6 ukers ferie uten kjøkken er vel ikke så rart. Jeg kjenner i alle fall ingen som drar med seg kjøkkenet på ferie." Sitat: PirkePetter.





Melkesyregjæringshumor
"..melkesyregjæret mat skal bare stå på kjøkkenbenken i noen dager, og deretter settes i kjøleskap. Om det er plagsomt med kålbiter svømmende rundt er det kanskje ikke så dumt å lage en liten plakat og sette oppi med "Advarsel: kålhai!!!" eller noe slikt" Sitat: PirkePetter, 16.08.2012 kl. 19:04.



"Skuling på matemner under gjæring stresser bakteriene som gjærer dem, og anbefales ikke!" Sitat: PirkePetter, 16.08.2012 kl. 19:04.



"En surkål som er i dårlig humør og lukter hundepromp høres ut som noe du burde gi til en uvenn med nedsatt lukte og smakssans. Slike uvenner er dessverre ikke så vanlige" Sitat: PirkePetter, 17.08.2012 kl. 19.53.



"Har du nylig kommet i gang med melkesyregjæring av gule rotter kan de ikke smake spesielt godt, all den tid melkesyregjæring tar tid hva gjelder utvikling av smaks og aromastoffer, samt nedbryting av uønskede substanser. Gule mus er mindre og gir raskere resultat." Sitat: PirkePetter.



"Melkesyrebakterier har ingen påvirkning på disse faktorene, slik at å "bygge opp en sunn tarm og fordøyelse" med melkesyrebakterier er et fata morgana, et luftslott, med vakre jomfruer med lange fletter som kåte riddere kan klarte opp via etter å ha sunget de nødvendige forspillsserenadene. Menn akk, et luftslott har ingen substans, slik at de lovende jomfruene er i luftigste laget for de fleste ridderes lyster og behov...." Sitat: PirkePetter, 2. november 2012 kl. 05.09.



 

Fetthumor
"Det med fett og lymfesirkulasjon er overtro og sludder fra dumme og uvitende mennesker som har fått det for seg at om mettet fett tilsynelatende kan være festbrems i blodårer, så må de være det i lymfesystemet også. Men når mettet fett aldri har vært festbrems noe sted faller logikken på seg selv, slår seg fordervet og forhåpenligvis dør en gang for alle." Sitat: PirkePetter, 07.01.2013 kl. 00.06.



"Orakelet i Delfiafettet" Sitat: PirkePetter.



"Ister er en del av ordet rumperister." Sitat: PirkePetter, 05.02.2013 kl. 13.52.





Karbohumor
"Lurer også på hva du tenker om karbosykling. Om karbohydratene vil sykle må de bare det, så får de trim og slanker seg. Da gir de mindre kalorier. Du kan jo også kjøpe sånn hamsterhjul til dem, så går det rundt (og rundt) for alle involverte." Sitat: PirkePetter, 3.januar 2014 kl. 17.59.



"Karborulling; prøv i en periode og se hvordan du føler deg. Rull videre om det føles bra, eller rull rundt og spill karbodød om ikke." Sitat: PirkePetter, 3.januar 2014 kl. 17.59.



Absurdgalleriet: Trygve oppdager at melka har gått ut



Melkehumor
"For å få fersk fløte må du finne ei ku, og en kar med store nok hender til å kunne rekke rundt kua slik at han kan skvise fløten ut av henne. Akkurat som f.eks kaviar på tube, men med den forskjell at det blir ku på tube. Altså kuviar. Går ikke dette må du få deg en separator. Disse er enkle å bruke." Sitat: PirkePetter, 16.08.2012 kl. 02:47.



"Vær obs på at begrepet lavpasteurisering kan være markedsføringsbløff, som ikke har noe med helseaspekter eller næringskvalitet å gjøre, all den tid ingen vet om det bare er dverger som jobber på det meieriet! Eller kortvokste, treigvokste, veksthemmede, halve helmennesker, komprimerte normalmennesker, miniindivider, høydehemmede personer, vertikalt tilbakestående mennesker, høydemessig utfordrede personer, bruttovekstpersoner eller hva man nå skal kalle disse i dagens verden av eufemismer." Sitat: PirkePetter, 1. august 2014.



"Når det gjelder å drikke melk rett fra kua, så husk på at ei ku er ganske tung." Sitat: PirkePetter, 30.12.2012 kl. 19.46.





Kefirhumor
"Får, imidlertid, kornene dine hår ved fullmåne, og du kan høre dem ule mot månen, da har du et STORT problem. Hyggelig å ha blitt kjent med deg!" Sitat: PirkePetter, 18. desember 2016 kl. 18.12.





Ostehumor
"I dag sto jeg helt siden juratiden og plukket av noe sort pålimt gørr fra en av osteopprørerostene. Inntil det plutselig gikk opp for meg at jeg jo bare kunne ha brukt ostehøvel.......av og til tror jeg at hjernen min må ha blitt ombyttet på sykehuset da jeg ble født." Sitat: PirkePetter.





Leverhumor:
"Da er første porsjon av den "syke" leveren spist i dag... Har du dødd på deg så langt? I så tilfelle, hørte du noe fnys i tunnellen?" Sitat: PirkePetter.



"..begynner du å ule mot månen også, la oss se om noen andre opplever det samme ved leverinntak, slik at vi kan danne en egen tradisjonsulegruppe for uleentusiaster." Sitat: PirkePetter, 21.01.2013 kl. 23.11.




"Lever med futt i? Litt sånn komla med dott i?" Sitat: PirkePetter, 24.01.2013 kl. 01.17.



"..hadde man kunnet bruke levere som kjæledyr ville jeg hatt en gammel og stor okselever jeg kunne ha brukt som vaktlever her på gården. Synd den ikke ville ha kunnet bjeffe, men en vaktlever som kan bjeffe ville kanskje ha sett litt rart ut. Sånn bittelitt i alle fall..." Sitat: PirkePetter, 31.12.2012 kl. 19.28



"..har du tenkt på at om du kan snakke fra leveren, så er du i grunnen en buktaler?" Sitat: PirkePetter, 21. juni 2012 kl. 14.40.





Sjømathumor
"..skalldyr er så rike på næringsstoffer som bl.a binder tungmetaller og kjemikalier at de er så sunne som de kan bli. I havbunnen finnes også tonnevis med mineraler. Du kan mao humre hele veien til butikken for å reke rundt til du finner bånnbøttedyr som du fritt kan kose deg med til du krabber rundt i gastronomisk lykksalighet." Sitat: PirkePetter, 15.01.2013 kl. 12:46.



"Uff og uff, men når du skriver laks som er vill tvangsassosierer jeg til "prøv en sjøløve; vill, våt og annerledes"😊" Sitat: PirkePetter, 23. desember 2016 kl. 18.30.



Absurdgalleriet: Og etterpå skal det bli sjøløvefest



Hormonhumor
"Ellers tviler jeg på at hormoner får ta sertifikat i Norge, så hva som enn er ute og kjører, så er det nok ikke hormoner." Sitat: PirkePetter, 31.12.2012 kl. 02.20



"Er han litt eller mye overvektig, gjerne har mannebryster, og/eller håravfall, og/eller prostataproblemer, og/eller sviktende sexlyst og/eller opplever sviktende reisning av flagget ofte, eller nå og da, eller har begynt å strikke eller brodere, og å rope ”tudelu” til lekre mannfolk, er det sannsynligvis østrogenovervekt/for lite testosteron." Sitat: PirkePetter.



"Og dessuten inneholder natto mye isoflavoner med østrogenvirkning, og slikt vil jeg ikke ha i meg nå som jeg endelig har kommet over trangen til å rope "tudeluu!" til kjekke mannfolk!" Sitat: PirkePetter, 28. januar 2013 kl. 02.45.





Stoffskiftehumor
"Det ser ut til å gå fint på din vei uten stoffskiftemedikament, men om du savner noen å gå tur med, nå som du ikke har med medikamentet lenger, hva med å få deg en hund, eller en minigris? "Sitat: PirkePetter, 17. april 2017 kl. 07.38.





Diabeteshumor 
"Har såkaldt føling med diabetikere noe med dette å gjøre? Om du liker å beføle diabetikere så er det ikke min sak! Hver sin lyst  😀 Jeg kan forstå deg, all den tid diabetikere ofte er så "søte"" Sitat: PirkePetter, 20. desember 2016 kl. 00.26.





Tarmhumor:
"20-30 cm av tynntarmen pga av et lite kyllingbein? Skal vedde på at de bare trengte å ta ut noen få cm, og solgte resten av tynntarmen på det sorte tynntarmmarkedet!" Sitat: PirkePetter.





Magesyrehumor
"Campylobakter the Ripper har slått til igjen! Spennende fortsettelse i neste episode av påskekokosnøttene! Eller var det i Harry Tissepotter og de sure urinblærene?" Sitat: PirkePetter.



"Så lenge magemiljøet er surt nok omdannes pepsinogen til pepsin, som da fordøyer protein. Det gjelder mao å være sur nok, så det er en god ide å la være å smile til verden." Sitat: PirkePetter.



"Det kan være nyttig å surmule minst 10 minutter til dagen. Meld deg gjerne på slike pseudospirituelle opplegg hvor man lærer å finne sin indre Surpomp!" Sitat: PirkePetter





Munnhelsehumor
"Det er bare tull at det frigjøres mer amalgam ved å skifte det ut, da du ikke kan frigi noe du ikke lenger har. Og det som blir frigjort under fjerningen har tannlegene prosedyrer for å hanskes med. Det er godt mulig at alle symptomene dine vil forsvinne som siste utgave av Playboy vil, under puta når kona kommer inn døra, straks du har fått fjernet amalgamet." Sitat: PirkePetter, 19.juni 2013 kl. 18.20.



"Denne syren er imidlertid ikke årsaken til hull, slik at tannlegers påstander om å ta knekken på kariusser og baktusser helt og fullstendig mangler vitenskapelig (tann)belegg." Sitat: PirkePetter, 30.05.2012 kl. 02.38





Urinveishumor
"Irriterte urinveier? Er du vanskelig å leve med kanskje?" Sitat: PirkePetter, 11.februar 2013.






Svettehumor
"Som en kuriositet; om han kun svetter mye når han må støvsuge er det mulig han svetter mye i håp om at feromonene i svetten hans skal tiltrekke deg slik at du kan overta"





Hud- og Hårhumor
"Kan jeg bruke andefett som hudkrem? Blande andefett og kokos kanskje? Det kan du, men, med tanke på lukten av and, risikerer du å tiltrekke deg matglade mannfolk!" Sitat: PirkePetter, 17. desember 2016 kl. 21.31.



"Hårfarge..med tanke på ingredienslisten, med frostvæske og alt, så er det rart håret ditt ikke ganske enkelt falleri fallera." Sitat: PirkePetter, 14.02.2013 kl. 01.15. 





Ammehumor
"For det første: Ammer du? Nei jeg ammer ikke. Har bare C-kopp!" Sitat: PirkePetter, 12. april 2017 kl. 14.35.



"Ammetåke er skumle greier når det samtidig er melkeregn!" Sitat: PirkePetter, 23.01.2013 kl. 02.45.



"Selv anbefaler jeg alltid reinrot som førstevalg for mødre som ammer. Og ser man bort fra alle babyene som har dødd pga dette så har det gått helt fint!" Sitat: PirkePetter.





Dysleksihumor
"Ordblidne i alle land, fornè dere!" Sitat: PirkePetter, 08.02.2013 kl. 18.34.



"Organisme er orgasme for mennesker med dysleksi!" Sitat: PirkePetter, 8. januar 2017 kl. 20.49.



Absurdgalleriet: Plutselig begynte Ulf å lure på om det virkelig var daglig fluorkylling tannlegen hadde anbefalt



Lege- og terapeuthumor
"Om disse legene faktisk reagerte på bedringen din ved å kreve nok en avføringsprøve, og gjennom å fortsatt fokusere på negative aspekter de kunne skremme deg med og tjene penger på, er de, for å si det så fint som mulig (for meg), noen dass. Og med dette i tankene er det ikke rart de ville ha avføringen din!" Sitat: PirkePetter, 28. juni 2013.



"Apropos sykehus så minnes jeg da jeg fikk den forferdelige nyheten fra legen om at jeg fremdeles hadde litt blod igjen i alkoholomløpet mitt. Jeg hadde dessverre bare et helt liv igjen å leve. Triste greier. Og morgenfrokosten på sykehuset, egg og bekken, smakte heller klamt." Sitat: PirkePetter.



"Ugh, Derrick sine poser kan man jo sove i, så det må være skikkelige greier du strever med. For en pervo du har som lege! Du skal se han er med i en sånn utslettsring som utveksler bilder av alle slags eksemer og ville hudgreier med hverandre. Han har sikkert hundrevis av bilder på pc'n sin." Sitat: PirkePetter, 27.01.2013 kl. 01.28.



"Terapeuten gikk over grensen, da det ikke var hans oppgave eller rett å belære deg om noe som helst. Og i alle fall ikke noe du ikke selv ba om eller oppsøkte ham for. Skal du dit igjen, legg tegnestifter på stolen hans før du går!" Sitat: PirkePetter, 22. desember 2016 kl. 23.56. 

 



Blåsyre- og Tungmetallhumor
"Blir du dårlig av å drikke blåsyre er det mulig du har for lite kvikksølv eller bly i kroppen. Så i ekte homeopatisk ånd, hvor tanken om similia similibus curentur - likt helbreder likt - råder, anbefales du å snøggast råd forgifte deg selv med disse tungmetallene slik at dette utlikner forgiftingen forårsaket av blåsyre. Fra og med der av skulle resten være ren plankekjøring 😊" Sitat: PirkePetter.



"Takk for din brennsikkerhet! Godt å vite at om amerikansk eller engelsk forskning finner at blåsyre er helsefarlig å drikke så gjelder dette altså ikke norsk blåsyre. Godt å vite!" Sitat: PirkePetter, 22. juni 2012 kl. 19.12.



"Jesus Kristiansen og hele Helliggjengen; tenk at jeg faktisk skrev ”tungemateller eller andre kjemikaliet” der ovenfor! Kanskje jeg snart må legges inn for verbal konfusjon, og bli supervisert av medisinske praksjonærer i en stakket stund? Jeg kan bare beklage! Hjernen min forlot meg ganske nylig for en yngre og kjekkere ”dude,” så jeg tror jeg må prøve å finne meg en ny via sånne online kontakttjenester som bl.a ”Tenketreffet,” ”2 skaller, samme tanke” eller ”Hjerne det.” Feisboka frister ikke, og høres mer ut som en møtested for naturgassinteresserte." Sitat: PirkePetter, 06.01.2013 kl. 18.10.






Medikamenthumor
"..så å bruke marevan er å leke tikken med spedalske, hoppe bukk i minefelt, kødde med Rambo, eller å spille russisk rulett med rakettkaster. No good mao!" Sitat: PirkePetter, 01.03.2013 kl. 19.38.





Smittehumor
"Uff ja, viser dette seg å faktisk være smittsomt må dere alle vaksineres mot entusiasme. Entusiasmepandemi?" Sitat: PirkePetter, 29. mars 2012 kl. 05.51.



"Ett gjesp smitter jo, hvorfor det? Gjespebakterien, gjesperia simultans?" Sitat: PirkePetter, 31. desember 2016 kl. 21.41.



"Jeg vet at Mattilsynet mener at bakterier kan hoppe minst 4 meter, men dog? Neida, du må mene flatlusa, når den bedriver stavhopping med tannpirkere på gulvet! Mattilsynet mener ellers at både bakterier og virus flyr gjennom lufta i superheltdrakter. Men de tar bare SÅÅ feil altså! " Sitat: PirkePetter, 31. desember 2016 kl. 22.01.
  


"Ok da bare tar jeg det det lugnt da eller? Har ikke flatlus, jeg sørger for at de ikke har noe rede! Tja, som man reder ligger man, i følge logikken, men er det dermed spesielt redelig? Rederier produserer jo normalt ikke fuglereder!" Sitat: PirkePetter, 1. januar 2017 kl. 01.35



"For så små poder er vel vannkopper betydelig bedre enn ølglass?" Sitat: PirkePetter, 15.februar 2014 kl. 04.48




Borreliosehumor
"..nest nederste link funker ikke - så vet du det 😄 Jepp, den har daua av internett-borreliose." Sitat: PirkePetter, 12. desember 2016 kl. 13.41.



Absurdgalleriet: Feiende flått




Høne, Hane- og Kanarifuglhumor
"Lure meg her og lure meg der; i disse kvinnesjåvinistiske tider burde du heller lure på de større samfunnsspørsmål. Så som det bunnløst dype, og urettferdige i ordet høns. Greit å kalle dem høns om man bare har høner. Men, hva da om man bare har haner; burde man ikke da ha retten til å kalle dem hans?" Sitat: PirkePetter.



"Hønning, er det flytende høne?" Sitat: PirkePetter, 22.02.2013 kl. 02.30.


"Piping i brystet, så lenge dette skyldes pustevansker, og ikke en kanarifugl i innerlommen, kan øke pulsen" Sitat: PirkePetter, 5. mars 2014 kl. 03.41.





Sannhetshumor
"Men, hvor og hvordan farer folk som farer med sannheten? Får man kjøpt klippekort til denne formen for faring? Mener du at sannheter er mer farbare enn usannheter? Og hva da med mor?" Sitat: PirkePetter, 30.01.2013 kl. 17.58.





Skremselshumor
"Plutselig grått hår er et vanlig symptom på kopperforgiftning eller for mange skrekkfilmer på en gang" Sitat: PirkePetter, 24. mai 2013 kl. 06.03.



"Av og til er jeg så treig at jeg kunne ha skremt vettet av meg selv om jeg hadde bråsnudd og brølt BØH mot meg selv før jeg rakk å reagere!" Sitat: PirkePetter, 21. juni 2014.





Dommedagshumor
"Jeg sitter her med hjemmelaget brus og økopopcorn og venter på dommedagsshowet. Har hørt det skal være katastrofalt moro?" Sitat: PirkePetter, 21.12.2012 kl. 21.57.



"Hva gjelder når vi ble lavere, så var jo det da Noah glemte oss i syndfloden, slik at vi krympa alle som en av all fuktigheta. Alle vet jo det!" Sitat: PirkePetter, 1. august 2014.



"Poler smelter tilsynelatende i øst og vest slik at større deler av jorda vil gå under vann, og man har ikke nok kullsyre til å gjøre alt om til brus" Sitat: PirkePetter.





Dødehavshumor
"Kos deg, og prøv å finne ut hvem som drepte dødehavet. Jeg har en vill teori om at dødehavet opprinnelig var rødehavet, men at Moses drepte det da han delte det, slik at det vred seg i smerte og halvdelen av det daua og ble til dødehavet!" Sitat: PirkePetter, 15. mars 2014.



Absurdgalleriet: ...Og fire kaille pinnsvin neri vainnet...



Visdomsord
"Om man går en lang tur på en kort brygge og dør av drukning etter å ha ramlet i vannet er det ikke fordi man er allergisk mot vann, men fordi vannet ender opp der det ikke har noe som helst å gjøre." Sitat: PirkePetter, 30.12.2012 kl.19.46.



"Jeg har alltid levd etter ordtaket "hvorfor være vanskelig når du bare med en liten anstrengelse kan være helt umulig,"" Sitat: PirkePetter, 2. august 2013 kl. 06.40.


 
"Om du gråter inni deg, hvordan i all verden får du tørket tårene?" Sitat: PirkePetter, 16.08.2012 kl. 19.04.



"Anonym har nok aldri tenkt over det motsigende i å ikke leve for å unngå å kunne dø. Man må jo leve for å kunne dø." Sitat: PirkePetter, 24. juni 2012 kl. 12.41.



"Om man tenker utenfor tenkeboksen, hvor tenker man da?" Sitat: PirkePetter, 10. mai 2013 kl. 23.30.



"Hva var verden uten sprøe folk? Tenk på alle de kjedelige, kjipe og firkantede A4-menneskene vi er omringet av på alle kanter og bauger. De trenger oss og våre sprøsmål for å denge litt liv i dem. Man kan tross alt ikke sitte rundt et firkantet bord." Sitat: PirkePetter, 29.01.2013 kl. 20.58.



"Ok, korte kommentarer skal bli. Før klarte jeg aldri å fullføre noe som helst, men denne ga    " Sitat: PirkePetter, 17. april 2017 kl. 07.35.



"Ja korttidsminneforeningen har jeg vært medlem i, i mange år. Hva var det vi snakket om forresten?" Sitat: PirkePetter, 04.03.2013 kl. 01.10



"60-70-tallet var vel hippietiden. Ingen bevisste minner fra den tiden sier du? Der er du nok ikke alene 😀" Sitat: PirkePetter, 29. oktober 2014 kl. 17.28.



"PirkePetter, kutteren av krapp! Vokt eder, stunden er løs!" Sitat: PirkePetter, 13. april 2017 kl. 10.54.



"Snakk norsk er du snill, om du er norsk, og engelsk om det passer deg best. Ikke kaudervelsk kråkemål av typen kabeltvengelsk." Sitat: PirkePetter, 10. mai 2013 kl. 23.30.



"En god ide er å bare si; "jeg skal gi meg, bare ha feil du!"" Sitat: PirkePetter, 22. desember 2016 kl. 14.29.
 


"Å bøye seg støvet for noen som helst er rett som det er en garanti for eksplosjonsaktige, nasale kraftutrykk." Sitat: PirkePetter.



"Siste setning hører til første avsnitt, og mellomste avsnitt er egentlig siste avsnitt, men vet det bare ikke enda" Sitat: PirkePetter, 25.01.2013 kl. 20.00.



"Og ja, om noen ser millionen min, be den pelle seg hjemover. Jeg tror det er båndtvang på millioner for tiden." Sitat: PirkePetter, 3.januar 2014 kl. 17.59



"Min form for oversikt er som når jeg rydder, jeg feier over alt med blikket." Sitat: PirkePetter.



"Fikk dessverre hue mitt til å assosiere til å stå opp for våre  rettigheter, men hvordan gjør man det når man bedriver sånn "sitt-ned-aksjon"? Altså sitte ned for å stå opp for våre rettigheter?" Sitat: PirkePetter.



"Fikk meg til å tenke på den gang jeg skulle leke Tarzan og svinge meg fra tre til tre, men måtte nøye meg med fra tre til halv fire. Virkeligheten er hard" Sitat: PirkePetter.



"..om vi fortsetter i andre blogginnlegg kan de også bli for tunge, slik at hele bloggen faller av nettet og etterlater et sort hull i cyberverdenen som drar med seg alt som finnes i den. Og slik at vi blir årsaken til cyberverdenens dommedag. Kanskje det er bedre å skrive med liten skrift i kommentarene, slik at de ikke blir for tunge? Alternativt kan vi komme med noen grove kommentarer innimellom som får alle de andre kommentarene til å svette, slik at de går ned i vekt på den måten. Kommentarer som beskriver tunge sinnstemninger frarådes!" Sitat: PirkePetter, 21.12.2012 kl. 21.57.



"..lysarbeidere er kun nyttig ved strømbrudd, når lyset har gått, eller om de kan kanalisere playboykanalen direkte, når tv’n ikke funker!" Sitat: PirkePetter, 28. oktober 2014 kl. 21.58.



"Og fra der av går det bare framover og oppover så sant du ikke har vært på fjelltur og må nedover." Sitat: PirkePetter.



"Leve også, ikke bare overleve!" Sitat: PirkePetter, 20. oktober 2014 kl. 22.05.



Absurdgalleriet: Maria Fy-fy



Høyhopping og Nakenhumor
"Høyhopping burde være en OL-gren. Hadde vært mange glade deltakere 😀 Hekkhopping eksisterer jo allerede, skjønt det kan virke som om de fleste utøvere aldri har skjønt poenget med det hele!" Sitat: PirkePetter



"Høyhopping er en interessant og spennende sport. I alle fall langt mer vettugt enn en gjeng tullinger som prøver for harde livet å få baller i målene. Noen har åpenbart ikke hatt seksualundervisning på skolen!" Sitat: PirkePetter, 22. august 2013 kl. 21.08.



"Det du opplever et et for basisk miljø i kjelleren, hvor enkelte sopptyper og bakterier trives. Et for basisk miljø gir mange av de samme symptomer og reaksjoner som man normalt assosierer med et for surt miljø. Mao syrereaksjoner som bl.a svie, smerte, kløe, betente, gjerne flassende og tørre slimhinner, etc. Og når partneren din svipper innom kjelleren bader han bokstavelig talt periskopet sitt i base. Svak sådann, men basisk miljø allikevel." Sitat: PirkePetter, 9. september 2013 kl. 04.08.



"Av samme grunn svir mange damer på kjellerleppene om de ikke umiddelbart vasker bort smørevæske fra periskopet, da smørevæsken er basisk, for å nøytralisere det naturlig svakt sure miljøet i kjelleren. Dette for at kommende mikroindivider skal kunne overleve kjellermiljøet lenge nok til å kunne bli en bolle i ovnen i første etasje." Sitat: PirkePetter, 9. september 2013 kl. 04.08.



"Normalt skal brannen forsvinne ved vask, så sant han ikke har næringsmangel som gjør at han overreagerer på tørrkokte gryter." Sitat: PirkePetter, 9. september 2013 kl. 20.22.



"Kurs i sexreinkarnasjon; "Husk dine tidligere underliv"!?" Sitat: PirkePetter, 13. april 2017 kl. 10.44.



"Sær? Som i å springe naken rundt huset etter meg selv, eller som i å synge en sang baklengs for å se om den kommer inn i stedet for ut av munnen?" Sitat: PirkePetter, 29. mars 2012 kl. 05.48.



"Jeg prøvde å springe naken rundt huset i dag, men huset ble forbannet og sprang etter meg" Sitat: PirkePetter.



"Fikk meg forresten til å tenke på den gamle vitsen om hvorfor svenskene går nakne i krigen; de venter på sexbombene!" Sitat: PirkePetter, 02.01.2013 kl. 01.57.



"Angående et underlivsparti, så har jeg liksom en ekkel følelse av at politikerne i et slikt parti ville bli tatt så ofte med buksa nede at de like gjerne kunne være nakne på jobben" Sitat: PirkePetter.





Dritthumor
"Alt går med litt dritt? Ja hvorfor ikke? Satt alle mer på do og luftet det store stygge du vet så hadde det nok vært mindre krig i verden. Og hadde folk flest tatt i mot mer dritt fra andre så hadde det vært mindre vold."  Sitat: PirkePetter.



"Hva med å starte en fredsdrittbevegelse, f.eks Drittsamfunnet eller Forente Drittnasjoner, Drittens venner, SOS Drittisme, DrittU istedenfor EU, etc? Og fredsfeministdrittgruppen Drittar også. Human Shit Rights Watch og Shit-next-to-you International? Og hva med å skape ekte og varig fredsdrittforandring i statsdrittmakta også, som f.eks Drittinget istedenfor Stortinget, i Fremdrittspartiet, Sosialistisk Venstredrittparti, Kristelig Folkedrittparti, Arbeiderdrittpartiet etc? Statsdrittminister, helsedrittminister, utenriksdrittminister, etc. Norsk Riksdrittkasting istedefor NRK. Jepp, dritt skaper uendelige muligheter og aromaer." Sitat: PirkePetter.



"Vi kunne ha skapt DEN fredsdrittnasjonen, og f.eks lært resten av verden å handle med drittkvoter basert på å fange fantasidritt i løse lufta og deretter betale miliarder, i skattebetalerpenger, for å lagre dette i fantasidrittlagre. Og istedenfor sportsstjerner og filmstjerner kan vi ha drittstjerner, og Utedoen istedenfor Farmen, Skal vi drite, istedenfor Skal vi danse, Shitvision istedenfor Eurovision, etc. Og drittsekk ville være en stor æresbetegnelse." Sitat: PirkePetter.



"Kunne vært dritgøy :-) Jada, vet jeg dro den litt veeeeeel langt.....dritthjerne!"  Sitat: PirkePetter.



"Shitfulness istedenfor mindfulness?" Sitat: PirkePetter.





Kallenavnhumor
"Det har jeg da også gjort, etter min ville og utsvevende bloggungdom hvor jeg sniffet og injiserte og hylte nedpå med nye nick opptil flere ganger til dagen. Nickotika er fanden-grille-meg-langsomt-i-stussen skumle greier! Hadde flere lest Donald, og færre lest bibelen, koranen, talmud og annet "hellig" babbel ville verden vært en bedre plass å feriere i." Sitat: PirkePetter, 20.juni 2013 kl. 23.58.



"..må du være obs på alle mine tidligere nick også, hvilke er bl.a S. Osekopp, M. Elkemannen, S. Oya, SoyaPetter, G. Jennomtrekk, GalePetter, M. Oroklumpen, M. Atvraket, P. Åstand, P. Åståelig, K. Orny, P. Es, U. Dokumentert, H. Anefar, S. Kranglekassa, K. Jøttkake, B. Edreviter, T. Øysekopp, N. Edlatende, K. Adusei, W. Haddayasay, S. Eikada, L. Ivat, Fantasien, Fantomet, Harald Lårfagre, Grevbert Fihsefiin, Tutta Fyke, Tuppa Klukkesen, Pia Nøtt, Fryktine Reddhaug, Brysthild Barmfager, Linni Feis-Der, Maria Bønnestrie, Wenche Kloss, Sissel Kyrkjebrøl, Bertine Festvits, Guri Schavanke, Mona Krutt, Wenche Uhyhre, Dorthe Spetakkel, Mia Vidundersen, Elisabeth Mannedassen, Pernille Tørrensen, Åsne Feierbra, Hanne Skrogh, Jørn Alkohoel, Nicolai Kløve Brokk, Bård Lufte Go’dansen, Rune Stutdverg, Vegard Tullsprang, Sigvart Flaggstang, Skjelvis Pressfri, Harrison Volvo, Pirkisen, PirkeFar, JegMegPirk, VaksinePirk, D3Pirk, FedmePirk,  TreningsPirk, SpørsmålsPirk, KonspirasjonsPirk, TinePirk, PasteuriseringsPirk, SøppelforskningsPirk,  HistoriePirk, AntimatgledePirk, InnspillPirk, BloggmaktPirk, HormonPirk, VeganPirk, IQPirk, Sort-hvittPirk, SeriøsPirk, IndoktrineringsPirk, LegePirk, FiberPirk, SausPirk, FastePirk, HormonPirk, KommentarPirk, AnonymPirk, FyrPirk, VesenPirk, DetaljPirk, SkallePirk, MassePirk, GrublePirk, SilikonPirk, KollagenPirk, KostPirk, SmertePirk, UtenomPirk, PostordreforskningsPirk, VranglærePirk, SprøPirk, ResonansPirk, SukkerPirk, Søt Ting Pirk, SaltPirk, PirkeMeg, ParallellPetter, DrøvtyggePetter, KrisePetter, KonspirasjonsPetter, KommentarPetter, AkrylPetter, PussePetter, HeksePetter, GalePetter, FrokostPetter, P, PP, P + P = P*2, Herr PP, Hortus Vitae - Livenes Hage, etc." Sitat: PirkePetter.



Instagram: #standardavvik




PirkePetters egentlige agenda
"Dessverre, det er nok lurendreieri! Jeg er egentlig hemmelig agent for et slankeproduktselskap, og planen er å få alle så feite at de kan fore en kannibalstamme i en hel måned før de må gnage på labbene, og før jeg stepper inn med slankeproduktene jeg selvfølgelig selger til kr 5000 pr miniboks! Dvs boksene er store, men innholdet en brøkdel av boksenes størrelse. Tomrommet inni boksene er konsentrert supervitaliserende overnaturlig fotonberiket atmossfære!" Sitat: PirkePetter, 12. april 2017 kl. 00.07.



"Og for dem som holder tilbake så mye væske at de alene kan redde jordas sviktende vannforsyning, så selger jeg et svindyrt bittelite metallstrimmelprodukt som er bestrålt med åndelige supervibrasjoner på ekstra-nano-aktig-nivå, og som altså trekker all overflødig væske ut av kroppen samtidig som ofrene.......øhæm; klientene får aktivert superevner i sine tredje og fjerde øyne, samt får direktenummer til Gud himself!"
Sitat: PirkePetter, 12. april 2017 kl. 00.07.


 
"David Wolfe og andre svindlere er pysegutter i forhold til meg! Min gigaonde plan er så ond at jeg skremmer vannet av meg selv når jeg tenker på den!"
Sitat: PirkePetter, 12. april 2017 kl. 00.07.



"Selv er jeg direktør i firmaet AS Bakrus & Brekkjern. Mye nattarbeide, og fokusert om forsiktig forvaltning av andres verdier. En del trim også rett som det er, for å unngå lovens lange arm når jeg ikke får knyttet knute på den. Du deler, vi stjeler er firmamottoet." Sitat: PirkePetter, 08.02.2013 kl. 03.58



"Opprinnelig hadde jeg tenkt meg selv som en slags moderne Robin Hood, som stjal fra de rike og ga til de fattige, men da de rike jo ble fattige når jeg stjal fra dem ble det for mye hodebry med hvem som egentlig skulle få godsakene. Begrepet fattigdomansiennitet var ikke oppfunnet da. Problemet ble ytterligere forverret da den ene hjernecella mi som jobber tredoble skift truet med fagforening og å boikotte meg om jeg ikke kuttet ut alt det stressende tankearbeidet raskt som bare fyttirakkern."

Sitat: PirkePetter, 08.02.2013 kl. 03.58



"Fjas&Vas-gruppen? Som i "følg meg, jeg kommer etter?" Vi har ingen sjanse, og vi tar den! Alt begynner med A. De levde som ville dyr; de verken røykte eller drakk. Må det bli kølsvart for det går et lys opp for oss? Ikke bli forskrekket når du finner ut at du ikke er der fordi du mangler. Fantasi er erigert intelligens. Reinkarnasjon - en hyggelig overraskelse. Nei til atomkreft! Det er ikke du som trenger briller, det er verden som er uklar. Prøv en sjøløve; vill, våt & annerledes! Gruppesex = folkereisning. Stem på kvinnelig brystparti! Hvem av oss er det motsatte kjønn? FISKEBOLLER LENGTER HJEM! Forrige tirsdags møte i apatiklubben er herved avlyst. Krig blir ikke mindre blodig om generalene bruker tampong - hva med bind foran øynene? AIDS, den enes brød, den andres død. Hvis krigen bryter ut, var freden åpenbart et fengsel. Det tomrommet vi etterlater oss erstatter oss fullstendig. Bryt sammen, ikke alene. Hva mener du som utenforstående om temaet intelligens? Storebror ser deg, men hva med lillesøstrene? Alt er mer som det var før i tiden enn det er i dag. Selvmord er en døende kunst. Den som sitter i glasshus skal ikke kaste med elefanter. TV er tyggegummi for øynene. Vi er alle omringet av geografi. Jeg er antisemantisk; jeg hater ord! Pga manglende interesse er neste år avlyst. Vil den siste personen som forlater landet vennligst slukke lyset? Kast ikke tannpirkere på gulvet, flatlusa trener stavhopp. SOML NÅ! Før klarte jeg aldri å fullføre noe som helst, men denne ga        "
Sitat: PirkePetter, 08.02.2013 kl. 03.58



"Hva gjelder samarbeide mellom hjernehalvdelen mine så består dette stort sett i at den ene halvdelen leker gjemsel med den andre" Sitat: PirkePetter, 26. januar 2014 kl. 21.52.



"Noen stjerne er jeg nok ikke, heller en planet. Med tanke på at jeg så ofte har fått høre at om jeg ikke passer mine egne saker så får jeg meg en midt i planeten." Sitat: PirkePetter, 25. mars 2013 kl. 12.04.



"Jeg har verken blitt mykere, smidigere eller humoristisk; det er bare langt mindre forståsegpåere og bedrevitere som er på korstog for den sanne vranglære som blander seg nå enn før. Folket har delt seg i 2, hvor dem som mente jeg promoterte kvakksalveri fordi det gikk i mot offentlig aksepterte paradigmer og dogmer har skrudd av lyset, og de andre, som var klare for noe mer, har lyset på enda" Sitat: PirkePetter, 1. mai 2014 kl. 00.10



"Spm til PP, har du egen blogg? ..nei, jeg er bloggherper." Sitat: PirkePetter, 18.01.2013 kl. 15.31.



"Synsing og mangel på kunnskap? Søren , jeg er såååå avslørt 😞På tide å levere tilbake kjerringrådbøkene til biblioteket.............." Sitat: PirkePetter, 4. desember 2016 kl. 12.51.


 
 "Jeg øser ikke av min kunnskap, men lufter den i håp om å få opp kullsyredannelsen!" Sitat: PirkePetter, 20.juni 2013 kl. 01.37.





Somlehumor
Så var oktobermøtet i Somleklubben over. Dagens temaer var som følger -

  • Soml nå!
  • Bærekraftig somling; hvordan somle på måter som varer og gir opphav til mer somling
  • Økosomling og organisk somling vs genmodifisomling
  • Hvorfor det er bedre med en som somler her nede enn 10 som somler på taket
  • Klimasomleeffekten & Drivhussomling, og hvordan klimaforskerne somler med fakta
  • Referat fra OL i Somling i 1985; maratonsomleren kom i mål i forrige uke, etter å ha løpt somlemaraton på svimlende 30 år! Den glade vinner takker somleolympiakomiteen for at han ikke ble diskvalifisert for å ha fullført somleløpet så raskt! Vi skulle ha hatt med et bilde av den glade vinner her, men fotografen fikk aldri somlet seg til å finne kameraet
  • Soml sammen, ikke alene!
  • Somling vs Nøling; hva er best? Og er forsomling bedre enn ettersomling?
  • Kurs i hvordan somle i 10 etapper og 20 underetapper, og hvor man med litt ekstra somling kan legge til 40 underunderetapper
  • Hvordan mye tid på Somleboka gir nølende ungdom
  • Gir mye nakensomling økt vitamin D produksjon?
  • Krav til staten om innføring av somleveier som motstykke mot fartsidiotenes motorveier
  • Hvorfor venstrepolitiker Somlum Larsen ikke burde ha blitt anmeldt når alt han gjorde var å somle litt på dama

*****

Møtet ble avsluttet med allsang, hvor alle den ene tilstedeværende medlemmet (de andre fikk ikke somlet seg på møtet) somlende sang følgende

"Den Glade Somler" (mel: Fried. W. Møller) -

Den glade somler kalles jeg,
for somlete går jeg på,
den endeløse somlevei.
Der liker jeg å gå

Refr:

Somleri - somlera - somlera
Falle ha - ha- ha - ha - ha - ha- ha
Somleri - somlera
der liker jeg å gå.

Osv.



*****



Stekt ål i sjokoladesaus
"Etter å ha dunket ålen i begge ender med ei slegge for å være sikker på at den har forlatt denne jammerdal for godt (åler er jo ganske lange, så den ene enden kan fortsatt være i live selv om den andre er død...), hentes en boksåpner, og med denne skrelles ålen skinnløs (den er jo allerede livløs, så dette matcher jo). I skinnløs tilstand, og tildekket for mindreårige og hårsårige, legges ålen i ei stor panne, og med dette mener jeg en vanlig panne, og ikke hvilken som helst lavpanne, hvor den stekes i et tidsrom som ikke nødvendigvis har noe med saken å gjøre. I mellomtiden fremhentes en haug med sjokoladebønner, som ristes kraftig i tørketrommelen inntil bønnene har falt fra og bare sjokoladen er igjen. Bønnene kan eventuelt doneres til kjerka, eller til noen gudfryktige mennesker.


Sjokoladen helles rundt den nå brunsorte ålen. Protesterer den anbefales nok et dunk i hue med slegga, og gjerne et lite spark også for utuktens skyld.Til dette merkmystiske og gyselige kulinarisk grensesprengende sammensuriet tilsettes et ukjent antall vaniljekuber. Disse lages på følgende måte: en boks med vaniljesaus pares med en boks med stivelse, inntil den blir tilstrekkelig stiv, uten å fremme erotiske følelser av den grunn. Denne miksen røres rundt til naturlig rus oppnås, eller sleiva sitter fast. deretter mediterer du først i 5-10 minutter over bildet av svigermor, inntil du har oppladet nok aggresjon til å gå løs på vaniljestivelsen med kubeformer.


Kubeformene presses ned i dette stive, glatte og dissende gang på gang, inntil en del kuber ser dagens lys, og disse kubene av vaniljestivelse legges rundt sjokoladesausålen i steikepanna (nei, ikke lavpanna ditt nek...). Blandingen fortsetter å surre rundt på den temperaturen du foretrekker en stund til, inntil fargen ser ut til å ha sitt opphav i det sorteste hull (ß merknad; ingen antimaterie eller negresse ble antastet i denne oppskriften!). Deretter legges hele greia i en sexy form, og tilsettes helskrelte og fullstendig nakne hvitløksbåter (hvitløksbåtsaksforeningen Hvittar kan bare gå og legge seg!), samt reddiker av den gærne typen (sprø som en reddik er jo alminnelig diagnose på psykiatrisk avdeling). Sjokoladesausen/sjyen helles godt over hele makkverket (ålen er jo en stor makk..), og man gafler i seg til den store gullmedalje.


Som drikke anbefales en riktig fin gammel dansk, såfremt den ikke faller sammen av elde. Hvitvin med en skvett lakrishostesaft og surmelk i går også fint.


Første aktivitet etter middan’ er spykonkurranse! Den som brekker seg mest får gjev premie som årets brekkdanser!


NB: ikke kast tannpirkere på gulvet; flatlusa trener stavhopp!" Sitat: PirkePetter, 26. september 2014 kl.20.36.