lørdag 15. februar 2014

Havets supermat - Nydelig nyrøkt fersk rogn!

Med sesamkjeks, upasteurisert smør i skiver, og mengder med superrogn, på dagen for tidenes smørekolaps i OL, så klarte stemninga i stua å løfte seg. Skreisesongen er godt i gang, og rogna er på sitt beste. Fulle av nyttige vitaminer og mineraler, så det er nå man virkelig må benytte sjansen.




Skal ikke påta meg æren for å laget den herligheten selv, så all heder går til Nord-Norges beste fiskehall, som selger og lager nydelig fiskemat av de ferskeste og beste råvarer.

Når det er sagt, så skal jeg en vakker tirsdag lage min egen kaviar. Har søkt litt rundt, og lest i bøker, og den som frister mest er Eidens hage sin fine akevittvri på kaviaren. Industrikaviar, kjøpt i butikken, kan bare overhodet ikke måle seg med ekte varer.



Ekte Supermat fra Havet!!