DETTE INNLEGGET BLE OPPDATERT 10.03.18.
Kreft! Ordet som får folk flest til å grøsse, og som sprer rundt seg
med tristhet. Nå har det skjedd igjen i min nærmeste omgangskrets. Det
er funnet kuler i brystet. Biopsien har konstatert kreft! Jeg har i den
sammenheng samlet PirkePetters kommentarer angående kreft i ulike
kommentarfelt. Kjenner man ikke til PirkePetter, eller er ukjent med at
det kan finnes en annen sannhet om kreft enn den vi får servert fra det
offentlige helsevesen, har jeg all forståelse for at dette innlegget kan
virke både provoserende og sårende. Likevel håper jeg det kan være til
hjelp i en vanskelig tid, og til hjelp for andre i en lignende situasjon
som søker informasjon.
Nøkkelord er animalske
matvarer, upasteuriserte og syrnede melkeprodukter som smør, syrnet melk
og kefir som inneholder smørsyre og/eller melkesyre, samt næringsrike
matemner som innmat, rogn og melke.
Jeg har tidligere oversatt artikkelen
Unsaturated Vegetable Oils: Toxic av Ray Peat til norsk. En interessant artikkel som blant annet tar for seg kreft og årsaker til kreft. Oversettelsen finner du
HER.
PIRKEPETTER OM KREFT
"Bare
så det er sagt, Ingen får kreft, ingen rammes av kreft heller.
Svulstceller og svulster dannes som følge av bl.a næringsubalanse,
kjemikaliebelastning, kroniske betennelser, mm. Såkalt kreft er mao
personens eget ansvar, og ikke noe han eller hun har "fått". Og kreft er
lettere å helbrede enn f.eks diabetes og ubalanser forbundet med mangel
på energiproduksjon i cellene." Sitat: PirkePetter, 14. mai 2017 kl. 14.52.
"Kreft, som bare
er abnorm celledeling er noe som skjer mer eller mindre hele tiden i en
normal kropp, og ofte som en del av kroppens selvreguleringsmekanismer.
Kreft er antakelig noe av det letteste man kan spise seg frisk fra i
løpet av bare kort tid, slik forskning helt fra begynnelsen av
1900-tallet (Otto Warburg) til i dag viser, så et preparat som liksom
skal hjelpe mot aborm celledeling tar jeg med en stor klype salt. Samt
litt pepper for smakens skyld." Sitat: PirkePetter, 01.07.2012 kl. 03.44.
"Alle
former for kreft kan uten problem reverseres med kosthold alene, men da
kun næringsrikt animalsk basert kosthold. Animalsk inkluderer melk og
melkeprodukter, med tanke på alle næringsstoffer og substanser i melk
som stopper eller reverserer kreftutvikling." Sitat: PirkePetter, 16. mai 2017 kl. 17.49.
"Jeg spesialiserte meg på kreftpasienter
da jeg drev praksis, og hjalp mange mennesker fra dødsdommen. Problemet
var at jeg ikke kunne gjøre dette åpenlyst, som offentlig behandling, og
heller ikke ta meg betalt for det, pga den daværende kvakksalverloven." Sitat: PirkePetter, 11. mai 2017 kl. 18.55.
"Kidnapp henne og tvangsfor henne med tradisjonskost, så blir hun frisk!" Sitat: PirkePetter, 11. mai 2017 kl. 18.55.
"Det
er ingen grunn til at du ikke kan bli helt frisk igjen, så lenge du
nærer kroppen din slik at den reparerer skadde celler og danner nye fra
stamceller." Sitat: PirkePetter, 20. januar 2017 kl. 20.27.
"Ekte og
sannferdig vitenskap som kom dyrene til gode, og som faktisk reddet dem
også, har blitt manipulert bort fra folkets bevissthet til fordel for
kjemikalier og vaksiner som ofte dreper fuglene (når fuglene dør av
vaksineskader heter det at det er viruset som tok knekken på dem,
akkurat som mennesker som dør pga stråling og kjemoterapi blir oppført
med kreften hadde kommet for langt/kreften vant/diagnose eller
behandling kom for sent, etc som dødsårsak#. Og som med så mange
helseproblemer man før i tiden dokumenterte var forårsaket av
næringsmangel, ubalanse i mineralsammensetning i beite eller høy, eller
som følge av konsum av giftige planter, eller overkonsum av planter som
gjør dyra godt, men som de ikke tåler i store mengder #f.eks drøvtyggere
og ramsløk eller eføy, som de elsker), m.m så har samtlige
helseproblemer i dag fått en virus, bakterie eller parasittårsak. Dette
er svindel og bedrageri, og en konspirasjon ja, men en veldig godt
vitenskapelig som historisk dokumentert konspirasjon." Sitat: PirkePetter.
"Da jeg først begynte å studere logikken
bak kreft for mange år siden fant jeg raskt mye skremselspropaganda,
manipulerte forskningsdata og veldig lite seriøs og oppriktig
informasjon, slik at alt du tror du vet om kreft faktisk ikke er riktig.
Jeg kunne nevne hundrevis av næringsstoffer og andre substanser i et
tradisjonelt kosthold som både forebygger og helbreder kreft, men det
holder med smørsyre, som reverserer omtrent alle kjente former for kreft
tilbake til normale celler. I noen tilfeller setter smørsyren i gang
selvmordsrefleksen i kreftceller, slik at de begår selvmord/apoptose,
men normalt forandrer smørsyren den genetiske informasjonen i cellene
slik at de selv innser de ikke er ment å være kommunarbeidere. Om en
slik tilværelse er aldri så avslappet og bedagelig." Sitat: PirkePetter, 10.02.2013 kl. 19:32.
"Spiser du næringsrikt kan du
ikke få kreft om du så vil det. Og for lungekrefts del, da selv om du
røyker som en svamp. Kreft er uansett en av de enklest helbredelige
helseproblemene, hvilket er enklere å forstå når du skifter ut det
fryktpropagandabaserte og myteomspunnede ordet kreft med det mer
korrekte abnorm celledeling. Abnorm celledeling, dvs forstadiet til
eventuell svulstdannelse, som er hva som kalles kreft, foregår jevnlig i
menneskekroppen, og normalt regulerer den dette selv. Og da via
næringsstoffer, enzymer, koenzymer og hormoner, og ikke det såkalte
immunforsvaret." Sitat: PirkePetter, 12.oktober 2013 kl. 23.19.
"Næringsstoffer
regulerer DNA og snur gjerne kreftutviklingen tibake til normale
celler, eller stopper videre utvikling, eller får kreftcellene til å
begå selvmord gjennom å aktivere genet som styrer dette. Næringsstoffer
er også involvert i å stoppe utviklingen av nye blodårer som
kreftcellene trenger, og kontrollerer betennelses/oksidasjonsreaksjoner
som er grunnlaget for kreftutviklingen. Også hormoner, især østrogener,
involvert i kreftutvikling kontrolleres av næringsstoffer, samt
neurotransmittere som f.eks serotonin som forårsaker betennelser ved for
høy produksjon. Et lite eksempel på et eneste næringsstoff som både
regulerer østrogen som serotoninnivåene, og som også motvirker og
reverserer mange av disse faktorenes negative helsevirkninger, især
betennelser, er aminosyren glycin, og som det er mest av i
gelatin/kraft." Sitat: PirkePetter, 4.september 2012 kl. 06.34.
"Lever er det beste matemnet på jorda for blodmangel, da lever inneholder
alle næringsstoffene som er involvert i produksjon og aktivitet av røde
blodlegemer så vel som hemoglobin. Lever var før i tiden det vanligste
middelet man fikk for blodmangel. For akkurat kreft er omtrent alt du
kan finne på å spise av tradisjonskost bra, lever inkludert. Kreft,
hvilket er en samling celler som har feil funksjonsinformasjon, dvs de
oppfører seg som kommunearbeidere når de egentlig skulle være
toppidrettsutvøvere, er så enkelt å helbrede via kosten at det overhodet
ikke er grunn til bekymring." Sitat: PirkePetter, 10.02.2013 kl. 19:32.
"Gir du kroppen din de
næringsstoffer som trenges for å avgifte eventuelle kjemikalier, stoppe
betennelser, normalisere hormonell og neurotransmitterbalanse, samt
enten snu kreftcellene tilbake til normale celler, eller å programmere
dem til selvdød/apotose, så er du faktisk garantert et liv uten kreft.
Jeg garanterer ikke; et næringsrikt, naturlig kosthold gjør!" Sitat: PirkePetter, 2.november 2013 kl. 01.05.
SMØRSYRE OG MELKESYRE REVERSERER KREFTCELLER
"Mener jeg las noe om smørsmyre og at det dreper kreftceller. Det
er riktig, og det gjør også melkesyre i surnede melkeprodukter.
Imidlertid kan smørsyre gå inn i svulstcellenes gener og forandre disse
tilbake til normal informasjon, slik at cellene blir normale igjen.
Dette skjer i en god del krefttyper, mens i andre
så går smørsyre inn i svulstcellenes gener og skrur på selvprogrammert
død. Dvs smørsyren får cellene til å begå selvmord/apoptose." Sitat: PirkePetter, 17. januar 2017 kl. 21.23.
"Smørsyre og (eddiksyre og melkesyre i) surnede melkeprodukter motvirker
ikke celledeling. Hadde de det hadde du vært død i dag, sammen med
størsteparten av jordas befolkning. Det disse, og mange andre
næringsstoffer med dem, gjør, er å reversere cellene tilbake til normale
celler med normal energiproduksjon. Dvs at cellene med feil genetisk
informasjon får genene regulert av disse organiske syrene slik at de går
tilbake til normal funksjon som normale celler. Begge substanser
fremmer også selvmord/apoptose i enkelte celletyper med feil genetisk
informasjon." Sitat: PirkePetter, 5. september 2013 kl. 17.20.
"Smørsyre finner du mye av i upasteurisert smør og
melkefett/melkeprodukter, samt mindre i melkesyregjæret mat og drikke."
Sitat:
PirkePetter, 10.02.2013 kl. 19:32.
"
Vil smørsyren virke selv om kyrne har fått kraftfôr? Svar
ja, da smørsyre er i smør uansett. Også melkesyre i surnede
melkeprodukter, samt melkesyregjæret og mat og drikke (som også
inneholder små mengder smørsyre) har samme virkning. Smør fra kyr som
får kraftfor inneholder mindre næring og mer kjemikalierester,
soyarester, etc, men allikevel mye smørsyre" Sitat: PirkePetter, 15. mars 2017 kl. 16.49.
Les mer her:
LAKTOFERRIN STOPPER SVULSTUTVIKLING
"Spennende artikkel ang råmelk og kreft; http://www.forskning.no/artikler/2009/desember/238403! Mye sludder i den artikkelen, som ikke er om råmelk (nevnes knapt i
artikkelen, og handler heller ikke om å gjøre bruk av råmelk), og ingen
nevner at laktoferrin, som finnes i all melk, og særlig konsentrert i
myse, omdannes til laktoferrisin i magesekken
(
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9920391), slik at enhver som drikker
upasteurisert melk eller myse får langt større helseutbytte enn å
skulle gjøre bruk av en syntetisk etterlikning, og til og med en halv
etterlikning, som det som omtales i artikkelen. Artikkelen er much ado
about nothing" Sitat:
PirkePetter, 16.05.2012 kl. 13.57.
"Ei heller nevner noen at laktoferrin i seg selv er
gjennomdokumentert å stoppe svulstutvikling, noe som har vært kjent i
mer enn 20 år. Så hvorfor gidde bry seg med på gjenoppdage hjulet på
nytt, via nye "oppdagelser" av det samme som har vært kjent så lenge?" Sitat:
PirkePetter, 16.05.2012 kl. 13.57.
ÅRSAKER TIL KREFT
"Jeg kan legge til at det ikke
finnes noe slikt som aggressiv versus ikke-aggressiv kreft, samt at det
er en myte at kreft kan spre seg. Dannelse av celler med feil DNA skjer
hyppig i kroppen, av de forskjelligste årsaker, og rett som det er skjer
dette i samme vev/organ, eller i forskjellige vev/organer som er
forbundet med hverandre (j.rf ektoderm, endoderm, mesoderm og
kimbladlogikken), hvor cellene befinner seg i umiddelbar nærhet til
hverandre. Dette oppfattes av leger som en såkalt svulst, mao kreft, og
anses som tegn på degenerasjon og det som verre er. Imidlertid er det
helt vanlig at kroppen selv tar seg av slike celler og celleansamlinger,
slik at legers påstander om at kreft er kreft, og kun kan opereres
eller bestråles eller forgiftes, er tull og tøys. Det er først når
kroppen mangler næringsstoffer involvert i selvreguleringsmekanismer,
eller er i hormonell ubalanse, som forstyrrer eller blokkerer
selvreguleringsmekanismene, at slike celler/celleansamlinger ikke
umiddelbart blir fjernet. Og først da er der en viss mulighet for at de
kan forstyrre funksjonen til organet de er en del av. Såkalt kreft
kommer og går mao i kroppen jevnlig, og det er en myte at kreftceller
tar år eller tiår på å utvikle seg. Og også en myte at når svulstceller
først har oppstått, så forblir de svulstceller/kreft, eller til og med
vokser eller sprer seg over hele kroppen." Sitat: PirkePetter, 10.september 2014 kl. 22.08.
"Forhøyet østrogen og/eller
prolaktinnivå kan fremme abnorm celledannelse, som videre kan danne
svulster. Men dette skyldes ikke mangel på progesteron i seg selv, men
næringsstoffer som fremmer østrogendominans. Vil du balansere hormonene
dine, så gir du kroppen de næringsstoffer den trenger for å ordne dette
selv, heller enn å gripe inn i en eksisterende kjemisk ubalanse med
progesterontilskudd." Sitat: PirkePetter, 1. november 2013 kl. 21.15.
"Kaffe, både med og uten koffein, stimulerer overproduksjon
av hormonet gastrin, som blant mye annet kødder med bukspyttkjertelen
slik at den vokser og eventuelt utvikler abnorm celledannelse. Dvs
svulstutvikling" Sitat:
PirkePetter, 06.01.2013 kl. 18.10.
"De
samme cellene produserer også et protein som binder vitamin B12, slik
at når disse cellene fungerer på sparebluss så tas heller ikke vitamin
B12 opp. Og B12 mangel alene gir kronisk tretthet, massiv abnorm
celledannelse/kreftutvikling, og det meste baluba man kan tenke seg i
kroppen." Sitat:
PirkePetter, 06.01.2013 kl. 18.10.
GLUTEN
"
Hvis man spiser gluten når man har cøliaki øker man sjansene for å få tarmkreft? Det
er ikke helt riktig.., da det avhenger av om man for-fordøyer
glutenet i magesekken eller ikke. Det som forårsaker
betennelsesreaksjonen som kalles cøliaki, forårsaker eventuelt også
svulstdannelse." Sitat: PirkePetter, 9. mars 2017 kl. 20.58.
"Når gluten ikke for-fordøyes i magesekken forårsaker
det betennelse i tynntarmen, men tynntarmens slimhinner og celler
eksisterer ikke i et vakuum, uten næringsstoffer, enzymer og bakterier
og sopper som kontinuerlig stopper eller bremser betennelsesreaksjonen.
Mao vil samtidig næringsmangel også være en involvert faktor, slik at
gluten alene, slik antiglutenlogikken går, ikke er hovedårsak, men kun
utløsende årsak. Mao dråpen som får det allerede fulle begeret til å
renne over" Sitat: PirkePetter, 9. mars 2017 kl. 20.58.
"Og, skyldes den manglende
for-fordøyelsen av gluten i magesekken redusert syreproduksjon, så er
man allerede for sur i tynntarmen, og for basisk i tykktarmen. Og dette
alene kan gi svulstutvikling, uavhengig av gluten og andre
irritasjonsfaktorer." Sitat: PirkePetter, 9. mars 2017 kl. 20.58.
SVINEKJØTT
"Gris
er antakelig det minst sunneste kjøttet man kan spise pga det høye
inneholdet av flerumettet fett, og som i følge forskning bl.a forårsaker
skrumplever, fettlever, leverkreft, forandringer i blodets kjemiske
tilstand som kan minne om blodkreft, samt MS. Gris går imidlertid fint
sammen med mettet fett av noe slag, da mettet fett både beskytter det
flerumettede fettet fra å peroksidere eller slå ut fordøyelsesenzymer,
og også reverserer samtlige ovennevnte tilstander forårsaket av
plantefett." Sitat:
PirkePetter, 08.12.2012 kl. 00.22.
"Svinekjøtt
og produkter av svin er billigere enn det meste annet kjøtt, men er
også konkret helseskadelig pga at disse dyrene lever hele sine liv på
kraftfor og matavfall fra butikker. Hyppig konsum av svinekjøtt er en
dokumentert årsak til bl.a skrumplever, fettlever,
leverbetennelse/hepatitt, leverkreft samt MS, i hovedsak pga det høye
innholdet av flerumettet fett" Sitat: PirkePetter.
NITRITT
"At det
ensidige fokuset på hvorvidt nitritt omdannes til genskadelige
nitrosaminer er opphauset er jeg enig i, men han bruker dette argumentet
for å vise at nitritt dermed ikke er så farlig som vi har trodd, uten å
nevne alle de andre kroppslige negative virkningene nitritt har.
Dokumenterte eksempler er methemoglobinemi, veksthemming,
mage-tarmsmerter, pustebesvær, ufruktbarhet/sterilitet, svulstutvikling i
hjernen i barn, nyrebetennelse, hyppig vannlating, forstørret milt og
evt blødninger i milten, forstørret lever, kronisk tretthetssyndrom,
diabetes type 1, tap av næringsstoffer som vitamin B2, B5, B6 og biotin,
samt under svangerskap også anemi, preeklampsi/svangerskapsforgiftning,
spontanabort, for tidlig fødsel, og underutvikling av fosteret." Sitat: PirkePetter.
"At
nitritt skal omdannes til helsefremmende nitrogenoksid som liksom skal
være bra for hjerte og blodtrykk, og forsvinne fra blodet i løpet av
minutter er nok ikke foreldre som har mistet barna sine via kvelning
(blue baby syndrome) helt enige i heller." Sitat: PirkePetter.
KARRAGEN
"Karragen
er immunundertrykkende og en dokumentert årsak til blant annet
tarmskader/betennelser og kreft, m.m -
http://raypeat.com/articles/nutrition/carrageenan.shtml" Sitat: PirkePetter, 21. juni 2012 kl. 14.48.
KLORINERT VANN OG PLANTESTOFFER
"Klorinert
vann ødelegger blant mye annet bakteriefloraen, og er en vanlig årsak
til tykktarmskreft, blant mye annet. Kloret som brukes i drikkevann er
giftgassen klor (i fortynnet form), ikke naturlig klor." Sitat: PirkePetter, 31.05.2012 kl. 00.43.
"Jeg
kjenner også til forskning som viser at klor i klorert drikkevann
reagerer med bl.a flavonoider og danner nye forbindelser som er
genskadelige/kreftfremmende. Karotener, eller rettere sagt produkter fra
karotenspaltning i kroppen, er også dokumentert å binde seg til vitamin
A reseptorer, slik at vitamin A forhindres fra å påvirke celler
positivt. Dette vil føre til mangelsymptomer på vitamin A, selv om man
har tilstrekkelig vitamin A i kroppen. Slike funn blir imidlertid
alltid utelatt fra medias presentasjoner over de påståtte
helsegevinster som likker i mer frukt og grønt og/eller antioksidanter
fra vegetabilske kilder." Sitat:
PirkePetter, 02.01.2013 kl. 23.59.
"Angående
plantestoffer og helse så har man f.eks funnet at betakaroten og
quercetin i flere tilfeller forårsaker genforandringer som gir
kreftutvikling, resveratrol kan hemme produksjon og aktivitet av
progesteron, og plantesteroler kan forårsake åreforkalkning,
eller østrogenovervekt, samt blokkere
skjoldbruskkjertelens hormonproduksjon." Sitat: PirkePetter, 17. desember 2016 kl. 22.56
GENETISKE MUTASJONER?
"
Dette med genetiske mutasjoner,
enten det er i forbindelse med kreftceller, laktoseintoleranse,
glutenintoleranse eller andre sammenhenger er bare hypoteser uten fnugg
av i det minste logikk eller fakta. Å si at man for X antall år siden må
ha mutert ditt eller datt gen for å ende opp som man er i dag er rent
gjettverk, og bør tolkes som det. Dvs hypotese, ikke fakta. Eventyr
funker også." Sitat: PirkePetter, 6. september 2012 kl. 02.25.
"Og de færreste tenker på at dise mutasjonene går
begge veier, da gener lærer hele tiden og reagerer på og kommuniserer
med "miljøet" de til enhver tid befinner seg i. Tanken om mutasjoner som
en enveisgreie som har med evolusjon å gjøre er motbevist av moderne
epigenetikk, da genene ikke er statiske, og ikke utvikler seg i en
eneste rett linje fra punkt A til Å." Sitat: PirkePetter, 6. september 2012 kl. 02.25.
"Dessuten viser også moderne
genvitenskap at det ikke er slik genforskere har påstått så lenge, at
genene er endelige og styrer alt, da RNA også kan skrive tilbake til
DNA, snarere enn at DNA alltid skriver til og kontrollerer RNA og
cellenes responser. Gener er mao ikke et enveissystem hvor alt styres av
gener, som eventuelt finner på å mutere eller ikke, men er heller en
pågående toveisprosess hvor gener og det genene produserer kommuniserer
og lærer av hverandre. Litt info i følgende bok -
http://www.brucelipton.com/biology-of-belief-overview" Sitat: PirkePetter, 6. september 2012 kl. 02.25.
"Også
Barbara McClintock, som avslørte at virus egentlig er kroppens egne nye
genkombinasjoner som den danner som ledd i seelvreguleringsmekanismer
var inne på det samme, og Lipton's ideer er bygget på hennes forskning." Sitat: PirkePetter, 6. september 2012 kl. 02.25.
"Det
er dermed bare tull og tøys at gener muterer i en retning, og at
genenes atferdsmønster er ensidig, slik at alle teorier om mutasjoner i
forbindelse med ymse sykdommer, intoleranser, allergier, etc bare er
hypoteser uten forankring i den virkelige verden. Dvs i kroppens reelle
biologi. Og på samme måte er det en myte at det kan finnes noe slikt som
genetisk betingede sykdommer." Sitat: PirkePetter, 6. september 2012 kl. 02.25.
"Det jeg likte minst ved boken var
alle påstandene om at bakterier og virus forårsaker f.eks
hjerteproblemer, kreft, mage-tarmproblemer, etc all den tid slikt aldri
har blitt bevist, kun antatt via korrelasjon. Altså at man finner fluer i
søppeldynga, så fluene må ha forårsaket den. Og dessuten er alle
årsaker til både hjertesykdom som kreft, etc allerede
gjennomdokumenterte, så hvorfor gidde dra inn virus og bakterier også?
Et eksempel er at den formen for magesår som sies å forårsakes av
helikobakter pylori egentlig er mangelsymptom på vitamin B12, og disse
sårene forsvinner når man får B12. Så hvor kommer bakterien i det hele
tatt inn i bildet? Bakterien sies også å forårsake hypoklorhydri, mens
tilskudd av vitaminer og/eller mineraler som deltar i
magesyreproduksjonen ordner opp i problemet. Så nok en gang, hva har
bakteriene å gjøre i dette bildet? Gjenta prosessen med alle sykdommer
som påståes å skyldes bakterier eller virus så får du en ide om hvor
omfattende manipulasjon av sannheter som er i omløp innen helseverdenen." Sitat: PirkePetter, 6. september 2012 kl. 02.25.
BRUKE FASTE SOM KREFTBEHANDLING?
"Som f.eks dette med faste og
kreft, at faste liksom skal "sulte" kreftcellene. Samme logikk gjelder
reduksjon av karbohydrater og kreft, da kreftceller gjærer glukose.
Problemet med slik logikk er at den er oppkonstruert (fabricated), og
ikke tar i betraktning at om kroppen ikke får næring eller sukker, så
bryter den ned kroppsvev og skjelett for å få aminosyrer eller fettsyrer
den kan omdanne til glukose via en prosess som kalles
glukoneogeneseprosessen. Og da går denne fine faste/karboreduksjon -
antikreftlogikken i dass. Slikt gjør seg bra på papiret, men er bare
hypoteser, ikke fakta." Sitat: PirkePetter, 2. september 2012 kl. 02.11.
"
Og når en såkalt sykdom, som f.eks kreft, egentlig er symptom på at man
mangler en rekke næringsstoffer, hva er da logikken i å nekte dem disse
via faste? Det er mye mer vettugt å heller gi kroppen det den mangler,
så ordner den opp selv." Sitat: PirkePetter, 2. september 2012 kl. 02.11.
"Vil man skape et miljø som
kreftceller misliker er det 1000% mer effektivt å spise mat som
inneholder substanser og næringsstoffer som på ymse vis ordner opp med
kreftcellene. Som f.eks smør eller melk, som inneholder smørsyre
og/eller melkesyre, som snur kreftutvikling tilbake til normale celler.
Eller animalske matemner, spesielt innmat, samt fiskerogn/kaviar og
melke, som inneholder en av mange aminosyrer eller andre næringsstoffer
som stopper kreftutvikling på flere forskjellige måter og også får
kreftceller til å begå selvmord/apoptose." Sitat: PirkePetter, 2. september 2012 kl. 02.13.
"Så hvorfor nekte seg selv god mat og drikke som er mange ganger mer effektivt mot kreft enn faste eller kalorirestriksjon?" Sitat: PirkePetter, 2. september 2012 kl. 02.13.
"Hvorfor sulte kreftceller, og dermed
resten av kroppen når man like gjerne kan spise god mat og ha enda bedre
resultat?" Sitat: PirkePetter, 4. september 2012 kl. 06.34.
VITAMIN C SOM KREFTBEHANDLING?
"..behovet for vitamin C er, stikk i strid med den offentlige propagandaen,
svært lavt, og kroppen trenger heller små mengder jevnlig enn store
doser. Det meste av offentlige påstander om høye doser av vitamin C og
positive helsevirkninger kommer fra Linus Pauling, men han forfalsket
mye av sin forskning på bestilling fra legemiddelgiganten Hoffman-La
Roche, som har patentet på syntetisk vitamin C/askorbinsyre, som er hva
Pauling brukte i sine forsøk. Han påsto f.eks at megadoser med vitamin C
både forebygget og kurerte kreft, men døde selv av nettopp kreft.
Vitamin C har sine funksjoner i kroppen, men i forhold til fettløselige
vitaminer som A, D, E og K2, samt B vitaminer, er vitamin C barnemat
helsemessig. Nok en grunn til at vitamin C har blitt så oppskrytt i
media er for å promotere plantekost/5-om-dagenmyten til folket." Sitat:
PirkePetter, 20.01.2013 kl. 13.35.
"
Vitamin C og kreftbehandling - har lest at gerson
therapy center driver med høye doser vitamin C for alternativ
kreftbehandling. Dem som driver Gerson senteret i dag har
begynt å bruke askorbinsyre etter at Gerson døde, og han brukte ikke
selv. Verken vitamin C eller askorbinsyre er spesielt mye nevnt i hans
bok A Cancer Therapy. Selv tar jeg for gitt at den høye suksessraten han
hadde må ha vært hovedsaklig pga leverekstraktene han brukte mye av i
sine kostholdsopplegg." Sitat:
PirkePetter, 20.01.2013 kl. 23.33.
KREFTCELLER OG SUKKER - LAVKARBO/KETOSE
"Et lavkarbo/høyfettkosthold som
øker produksjonen av ketoner har vist seg å ha en tilsynelatende
kreftreduserende virkning, men det har også et helt vanlig kosthold med
økt konsum av mettet fett. Især i form av mellomkjedede fettsyrer som
dem i kokos, palme, palmekjerneolje og melk/smør. Konsum av slikt fett
gir bra med ketoner i kroppen selv om man ikke spiser lavkarbo. Man
trenger mao ikke sulte seg selv på karbohydrater for å oppnå samme
positive virkning. Og om kreften skyldes næringsubalanser og/eller
kjemikaliebelastning, hvorfor ikke heller gjøre noe med årsaken(e),
selve grunnlaget for kreften heller enn å gripe inn i virkningen,
kreften mao, via ketogenisk diett, eller stråling eller cellegift for
den saks skyld? Hvorfor sparke Pål for noe Per startet?" Sitat: PirkePetter, 4.september 2012 kl. 06.34.
"
Slik jeg forstår kreftceller så
har de ganske enkelt sine egne måter å gjøre tingene på, og dette har
ikke noe med mutasjoner å gjøre, da det ikke finnes noen grunn til at
kreft i f.eks steinalderen skulle ha oppført seg annerledes enn kreft i
dag. Dvs om det da i det hele tatt fantes kreft på den tiden. Det er
riktig i følge gjeldende forskning at kreftceller kun gjærer glukose for
å få melkesyre, men så lenge man prøver å sulte kroppen som helhet for
glukose så vil den bare produsere glukose fra fettsyrer og aminosyrer,
slik at cellene dermed kan få glukose. Og da selvfølgelig
kreftcellerogså." Sitat: PirkePetter, 6.september 2012 kl. 02.25.
"Juice
og frukt eller grønnsakssaft er konsentrert sukker og ikke bra for dem
med bl.a tarmproblemer da så mye sukker på en gang overstimulerer
insulinaktiviteten i kroppen, noe som igjen er en vanlig årsak til både
betennelsesreaksjoner i tarmveggene så vel som abnorm
celledeling/svulstutvikling." Sitat: PirkePetter.
"Mener du da at prinsippene Pål
Jåbekk beskriver er feil?: http://ramblingsofacarnivore.blogspot.no/2011/09/carbs-and-cancer.html Det Pål skriver er at
kreftceller gjærer glukose til melkesyre for drivstoff, slik at en
tilsynelatende klar logikk er å unngå sukker for å sulte kreftcellene.
Men som sagt så funker ikke dette all den tid kroppen kan danne glukose
fra aminosyrer eller fettsyrer. Og Pål nevner heller ikke at bl.a
Warburg også fant at økt konsum av melkesyre i kostholdet var veldig
effektivt mot alle former for kreft. I mer moderne tid har man funnet at
bl.a smørsyre så vel som mellomkjedede fettsyrer har enda bedre
virkning." Sitat: PirkePetter, 4. september 2012 kl. 06.34.
FIBROSE/FIBROM - SVULSTDANNELSE - METASTASER
"Det
du beskriver er mest sannsynlig en østrogenbetinget såkalt fibrose. Dvs
celler som har krysskoblet seg sammen, hvor de koser seg i et slags
minisamfunn som for deg kjennes ut som en klump. Det verste som skjer i
slike celler er at de blir betente, og at kroppen prøver å kvitte seg
med dem gjennom å løse opp kollagenet som binder cellene sammen, slik at
slike celler ikke utvikler seg til svulstceller. Svulstceller kan
eventuelt oppstå i forbindelse med krysskoblede celler, men disse
utvikler seg altså ikke til svulst/kreft." Sitat: PirkePetter, 11. desember 2016 kl. 20.54.
"Gjelder det samme som ved klumper i brystene? Ja, klumper er svært fibrom/fibrose." Sitat: PirkePetter, 12. desember 2016 kl. 06.57.
"Har en svulst, mulig kreft, på venstre eggstokk. Svulstceller
er ingen sak å reversere, og som jeg har skrevet tidligere i flere
blogger, så er det en myte av kreft kan spre seg. Slik at hva dette enn
er, så er det en enkel sak å helbrede, og du kan slappe av, og spise deg
frisk i ro og mak, uten frykt." Sitat: PirkePetter, 15. mars 2017 kl. 01.01.
"Næringsubalanse
involvert er for mye eller for lite av kalsium og magnesium, og/eller
vitamin D, og A hovedsaklig fordi A må jobbe sammen med D. I enkelte
tilfeller har også konsum av vitamin B6 hjulpet, men da mest sannsynlig
fordi B6 er nødvendig for at magnesium skal fungere i kroppen. Kalsium
er mineralet som forårsaker betennelse, om det ikke kontrolleres av
magnesium. Inneholder fettcellene i brystene mye flerumettet fett, fra
nåtidig eller fortidig hyppig konsum av planteoljer, så vil frigjørelse
av dette fettet, ved f.eks stressituasjoner, inkludert lavt blodsukker
(adrenalin og kortisol frigjør fettsyrene), eller ved kronisk eller
periodevis østrogenovervekt (østrogen stimulerer oksidasjon av fettet
direkte i fettcellene), fremme betennelser og krysskobling av celler i
den umiddelbare nærhet av fettcellene." Sitat: PirkePetter, 11. desember 2016 kl. 20.54.
"Symptomene du beskriver indikerer først
og fremst alvorlig næringsmangel, ikke svulst i hjernen. Og svulstceller
er ikke en sykdom, men celler som mangler korrekt genetisk informasjon,
pga næringsmangel. Du hadde dermed ingen sykdom, kun næringsmangel, og
det er næringsmangelen, eventelt forverret av stråle eller
kjemobehandling, som har satt de "sporene" du opplever." Sitat: PirkePetter, 20. januar 2017 kl. 20.27.
"..kreft
kan ikke spre seg, slik at vi utelater den tanken her.
Svulstcelledannelse forskjellige steder i kroppen skjer normalt i samme
vevstype, og viser til samme næringsubalanse som oppstår forskjellige
steder i kroppen." Sitat: PirkePetter, 11. mai 2017 kl. 17.11
BRYSTKREFT - BRCA
"
Genet det er snakk om finnes
ikke. Og selv om det hadde det så spiller det ingen rolle all den tid
gener ikke forårsaker sykdom. Og som jeg har skrevet utallige ganger i
kommentarer så er bløffen om genetisk betingede sykdommer avslørt for
mer enn 20 år siden, av professor i genetikk, Barbara McClintock. Hun
var opphavet til den nye genvitenskapen epigenetikk, som motbeviser
legevitenskapens påstander om sykdommers arvelighet. Hun fikk
nobelsprisen for sin oppdagelse i 1983, men har deretter blitt fjernet
fra alle medisinske oppslagsverk og lærebøker da forskningsresultatene
hennes ikke bare viste at gener ikke forårsaket sykdom, men også at det
legevitenskapen og vaksineindustrien kaller virus kun er kroppens egne,
nydannede genkombinasjoner som den danner som del av selvregulerings og
selvhelbredsprosesser. Hun truet mao de 2 mektigste industriene i
verden, og ble derfor utstøtt fra forskningsmiljøet, nektet fortsatt
medlemsskap i forsker og vitenskapsforeninger, mistet jobben som som
forsker og foreleser, og ellers ble forsøkt skjult for verden." Sitat: PirkePetter, 23.oktober 2013 kl. 02.30.
CELLEFORANDRINGER I LIVMORHALSEN
"
Den vanligste årsaken til
celleforandringer/dysplasi i livmorhalsen, og som leger feilaktig mener
er tegn på kreftutvikling, er mangel på B12. Og selv ved eksisterende
kreft i livmorhalsen eller andre steder i kroppen er mangel på B12
og/eller folinsyre indiktert, da begge vitaminer har å gjøre med
oppbygging av gener. Mangler et eller begge vitaminer får man celler med
feil genetisk informasjon, og slike celler danner ofte svulster leger
kaller kreft, og vil bestråle eller forgifte via kjemoterapi, elelr bare
operere vekk. Ingen av disse alternativene løser problemet ved å gjøre
noe med årsaken, og kun undertrykker det midlertidig. Og begge
førstnevnte "terapier" garanterer ny kreftutvikling i seg selv innen 5
år. Garantien er 100% i følge forskning." Sitat: PirkePetter, 14. desember 2012 kl. 15.24.
"Lave
sinknivåer kan også forårsake såkalt cervixdysplasi. Mao
celleforandringer i livmorhalsen. Et problem involvert med denne nye
diagnosetrenden, da legene blir instruert av legemiddelindustrien om å
finne så mange tilfeller av såkalt HPV infeksjon som mulig, er at legene
ofte diagnostiserer helt naturlige celleforandringer som negative. Det
er en ting å finne celler som er i forandring fra en tilstand til en
annen, eller som deler seg, og noe helt annet å finne celler som faktisk
er i ferd med å bli svulstceller. Cellene i livmor og livmorhals
skiftes ut svært ofte, og om man tester seg selv mens cellene deler seg
selv tas dette ofte som ”bevis” på negative forandringer i cellene.
Poenget er å få solgt så mange HPV vaksiner eller operasjoner som mulig,
og da er det om å gjøre å skremme flest mulig til å kjøpe dem. Sykehus
og privatpraktiserende leger tjener på å overdiagnostisere
celleforandringer i livmorhalsen, og sykehusene tjener også på antall
operasjoner. Helsevesenet er en industri som har lagt opp kriterier for
tester og diagnoser på ens lik måte at disse oftere enn naturlig gir de
resultater som beriker nettopp industrien og dens håndtlangere, legene." Sitat: PirkePetter, 21. juni 2014.
"Utover
folinsyre og B12 er magnesium og sink også indikert; dvs mangel.
Hormonspiral er dokumentert som årsak til slike celleforandringer, ikke
det motsatte." Sitat:
PirkePetter, 22. oktober 2013 kl. 15.39.
"
Da vitaminene folinsyre og B12
deltar i en prosess som kalles metylering, hvor kroppen danner
nukleotider som er byggestener i genene, vil mangel på et eller begge av
disse vitaminene gi x antall celler i kroppen med feil genetisk
informasjon = både såkalt godartet som ondartet
celleforandring/svulstutvikling. Et eksempel på hvordan helsemyndigheter
og industri manipulerer disse dokumenterte fakta på er når det diktes
opp virus som årsak til f.eks celleforandringer i livmorhalsen
(cervixdysplasi), og da celleforandringer man tilsynelatende kan
vaksineres mot ved hjelp av en vaksine som er ekstremt helsefarlig, og
som allerede har ført til mange dødsfall blant unge jenter. Når leger
tar celleprøver av livmorhalsen for å sjekke om det finnes såkalt
cervixdysplasi, dvs celleforandringer i livmorhalscellene, er funn av
dysplasi for legene tegn på såkalt infeksjon av det ikke-eksisterende og
aldri isolerte eller dokumentert oppdagede viruset papilloma (papilloma
betyr egentlig blomkålliknende svulst, ikke virus av noe slag, og
papillomavirus blir dermed blomkålvirus)." Sitat: PirkePetter, 11.desember 2012 kl. 07.10.
"Og kreft i livmorhalsen, som er
dokumentert å skyldes manglende metylering i livmorhalscellene, blir
selvfølgelig også skyldt på dette fantasiviruset." Sitat: PirkePetter, 11. desember 2012 kl. 07.10.
"Hensikten?
Penger i kassa til legemiddelindustrien og opprettholdelse av
helsemyndighetene A/S sitt eksistensgrunnlag. Og folket, i dette
tilfellet unge jenter, blir den tapende part som alltid." Sitat: PirkePetter, 11. desember 2012 kl. 07.10.
LUNGEKREFT
"Hun har vært vegetar siden barn, og brukte såklart alltid planteoljer til mat.
I
og med at hun både har alvorlige næringsmangler, og også mye plantefett
i fettceller og cellemembraner, er det viktig at hun spiser hver tredje
time, for å unngå blodsukkerfall som aktiverer andrenalin og kortisol.
Disse frigjør videre lagret flerumettet fett ment for bruk som
energidrivstoff (omdannes til ketoner) istedenfor glukose, men som bl.a
undertrykker stoffskiftet og kroppens evne til å utnytte glukose, slår
ut alle fordøyelsesenzymer, samt forårsaker betennelser i hele kroppen.
Lungeoverflatevæsken, som i din mors tilfelle nok består av mye
flerumettet fett, er ment å skulle være 100% mettet fett." Sitat: PirkePetter, 17. januar 2017 kl. 21.23.
FØFLEKKREFT OG HUDKREFT
"
Norge er på topp i føflekkreft, men er det D-vitaminmangel som gjør at vi topper den statistikken? Ikke D-vitaminmangel, men bruk av solkremer med planteoljer og en lang rekke helseskadelige kjemikalier." Sitat: PirkePetter, 23. mai 2017 kl. 12.32.
"Føflekker
blir ikke til kreft, og har aldri gjort det. Dette er bare en myte som
har blitt gjentatt så mange ganger at den i dag regnes som fakta" Sitat: PirkePetter, 24. mai 2017 kl. 12.39.
"
Veldig
ofte er det "eldre" menn som helt klart ikke har brukt mye kremer etc
som får kreft på typisk ører og nese. Er dette på grunn av innvendige
planteoljer og kjemikalier det da? Ja,
jeg glemte å nevne at hyppig konsum av planteoljer gir mindre
kolesterol i hudceller til både produksjon av vitamin D, samt som
beskyttelse for hudcellene, mot solens stråler. Men,
hvorfor noen menn utvikler - ikke får, men utvikler, kreft på nese og
ører aner jeg ikke. En slik statistikk virker oppdiktet, da det ikke er
logisk at en slikt forhold finnes" Sitat: PirkePetter, 23. mai 2017 kl. 13.15.
"
Solkrem/Kjemikalier i solkrem & Solkrem blokkerer dannelse av vitamin D = Årsaker til kreft –" Sitat: PirkePetter, 23. mai 2017 kl. 12.32.
Link fra PP:
Om kostholdet inneholder mye planteoljer mangedobles sjansen for å utvikle hudkreft –
http://raypeat.com/articles/articles/unsaturated-oils.shtml
Les mer her:
KREFT I TARMSYSTEMET
"Kolonoskopi er verdiløst og helseskadelig. Ethvert tarmproblem du måtte
ha, kreft inkludert, vil både aminosyren glutamin, eller fettsyren
smørsyre, forebygge og/eller helbrede. Glutamin gjennom å tvinge
kreftcellene til å begå selvmord/apoptose, og smørsyre gjennom å
regulere genene i kreftcellene slik at de blir normale igjen. Glutamin
og smørsyre alene helbreder omtrent alle kjente tarmproblemer. Glutamin
finner du i all animalsk mat, samt upasteurisert melk og melkeprodukter,
og smørsyre finner du mest av i melkefett/fløte/rømme/smør. Du får også
mye glutamin gjennom konsum av gelatin, som i tillegg inneholder glycin
og andre aminosyrer som også reparerer eventuelle problemer i
tarmcellene. Glycin kontrollerer i tillegg neurotransmitteren serotonin,
slik at denne ikke fremmer betennelse eller kramper i tarmen. Glycin er
en aminosyre, men fungerer også som neurotransmitter i hjernen og
nervesystemet, inkludert nervesystemet i tarmen." Sitat: PirkePetter, 6.september 2013 kl. 02.22.
"Operert for kreft i tykktarmen. 60 cm av tarmen ble fjernet, og jeg fikk cellegift og strålebehandling.
Om tarmen din bare ble kuttet av vil den vokse ut igjen. Dvs så lenge
den fremdeles har lukkemuskel. I og med at du ikke nevner stomi regner
jeg med at de sydde den sammen igjen, og da skal den regenerere seg selv
til normal lengde." Sitat: PirkePetter, 2. april 2017 kl. 22.13.
"Jeg har lukkemuskel, men den er skadet og fungerer ikke. Jeg hadde stomi en periode. Skadet
lukkemuskel vil regenerere seg fra stamceller. Ut fra hva jeg kan se av
forskning på dette så langt, så har forskjellige forsøk hatt rimelig
suksess med dette basert på injeksjoner av stamceller, og går dette, går
stamceller fra lukkemuskelen selv enda bedre." Sitat: PirkePetter, 2. april 2017 kl. 21.34.
"Bruk
av elektrisitet som stimuli for regenerasjon av lukkemuskel har hatt
varierende suksess, men jeg antar at magnetfelter vil ha klar og
betydelig virkning. Jeg skriver antar fordi jeg ikke har sett forskning
på dette enda" Sitat: PirkePetter, 2. april 2017 kl. 21.34.
"Jeg har brukt elektrisk stimuli. Det hjalp ikke. Muskelen er så skadet av strålebehandlingen at den er ubevegelig. Da
vil næringsstoffer fra maten du spiser regenerere den, især gelatin
(kollagen), slik at den enten blir frisk av seg selv, eller slik at den
stimuleres ytterligere av elektrisk/magnetisk behandling" Sitat: PirkePetter, 3. april 2017 kl. 13.40.
"I hele tarmsystemet legger bakterier fra bl.a kefir seg som en tykk
hinne langs tarmveggene, og beskytter tarmen mot skader og reparerer
allerede oppståtte skader, opprettholder energiproduksjonen i
tarmcellenes kraftverk/mitokondrier, opprettholder optimal ph, og
mangedobler både næringsopptak såvel som avfallsutskillelse. Og det jeg
har nevnt så langt er bare en brøkdel av de dokumenterte virkninger som
finnes." Sitat:
PirkePetter, 27.03.2012 kl. 00.46
"Påstanden din om at kraft reparerer fordøyelsessystemet er
riktig, da aminosyrer som glycin, glutamin og prolin, som det finnes
svært mye av i gelatin, reparerer tarmslimhinnene. Glutamin brukes som
drivstoff av tarmcellene, og bare glutamin alene helbreder tarmlekkasje,
kolitt, irritabel tykktarmsyndrom, Crohn's og tarmkreft utover magesår
og sår i tarmsystemet. Glutamin reparerer også skadene i tarmtottene som
er hovedsymptomet på cøliaki." Sitat:
PirkePetter, 14.03.2012 kl. 06.04.
"Hva
gjelder tarmhelsa di så trenger tarmcellene mye protein for aminosyren
glutamin, som tarmcellene bruker som drivstoff. Jo mer protein og mettet
fett eller dyrefett du spiser, desto bedre vil tarmen fungere. Da
forutsatt at du har normal syreproduksjon i magesekken, slik at
proteinene blir fordøyd. Spesielt kort og mellomkjedet fett er viktig
for tarmcellene, og den kortkjedede fettsyren smørsyre vil, alene eller
sammen med glutamin, helbrede alle kjente tarmproblemer. Smørsyre til og
med reverserer kreftceller tilbake til normale celler gjennom å
regulere genene i kreftcellene slik at de oppfører seg som folk. Og da
kreft i hele kroppen, og ikke bare i tarmen. Smørsyre og andre kort og
mellomkjedede fettsyrer får du mye av via upasteurisert smør og fløte
eller rømme eller melkefett, samt litt også gjennom melkesyregjæret mat
og drikke. Mellomkjedet fett får du ellers mye av via kokosolje" Sitat: PirkePetter.
PROSTATAKREFT
"Alle former for kreft kan uten
problem reverseres med kosthold alene, men da kun næringsrikt animalsk
basert kosthold. Animalsk inkluderer melk og melkeprodukter, med tanke
på alle næringsstoffer og substanser i melk som stopper eller reverserer
kreftutvikling. Smørsyre i smør f.eks oppregulerer den genetiske
informasjonen i bl.a prostatasvulstceller slik at de oppfører seg som
normale celler. Og mao ikke lenger er et problem." Sitat: PirkePetter, 10. september 2014 kl. 22.08.
"Om din mann i det hele tatt har symptomer
på svulstutvikling i prostata, og ikke bare har fått diagnosen basert på
biopsi og PSA-verdier, som er en bløff som du kan se via ovenstående
info, så vil mer animalsk mat hjelpe, som kilde til hovedsaklig
proteiner og sink. Den vanligste årsaken til svulstutvikling i prostata,
utover næringsmangel, er østrogenovervekt, og der spiller fedme
(fettceller omdanner testosteron til østrogen) og østrogener fra bl.a
øl, soya, etc og kjemikalier som virker som østrogener inn som
årsaksfaktorer. Spesielt bisfenol-A og sprøytegiftrester. Humle i øl
inneholder planteøstrogen, slik at om han vil fortsette å drikke øl, så
bør han bruke ølsorter som ikke er basert på humle." Sitat: PirkePetter, 16. mai 2017 kl. 17.49.
"Hva
gjelder de andre tilstandene så kan de ha svært mange relaterte eller
urelaterte årsaker, både på nærings så vel som neurotransmitter og
hormonnivå. Og også kjemikalienivå, da svært mange tilsetningsstoffer,
sprøytegifter, tungmetaller og andre kjemikalier har østrogenvirkning i
kroppen. En felles faktor involvert i samtlige tilstander, inkludert
prostataforstørrelse, kan være degenerasjon i kollagenet. Gelatin er
dermed en god idé, og aminosyren det er mest av i gelatin, mer enn i noe
annet matemne, glycin, reduserer også frostørret prostata gjennom å
stoppe betennelsen i den." Sitat: PirkePetter, 16. mai 2017 kl. 17.49.
"Info – “A French study
also found that 25g of gelatin daily "rapidly relieves urinary symptoms"
accompanying benign prostatic hyperplasia, and it was concluded that
"gelatin can be very useful in the treatment of this disorder". Very
impressive results have also been obtained with the combination of amino
acids glycine, alanine and glutamic acid, which all are abundant in
gelatin” –" Sitat: PirkePetter, 16. mai 2017 kl. 17.49.
CELLEGIFT - KJEMOTERAPI
"Kjemoterapibehandling forårsaker bl . a følgende tilstander: Ødelegger
tarmveggene og fører til økt permeabilitet (evne til å slippe gjennom
alle slags mikroorganismer, kjemikalier og giftstoffer, etc fra tarmen
inn i blodet) i tarmen; ødelegger tynntarmens villi (som er ansvarlige
for alt næringsopptak, hvilket betyr at fordøyelse og næringsopptak blir
helt eller delvis ødelagt, med næringstap/mangel som konsekvens);
skader benmargen, og mangedobler sjansen for patogene forandringer i
benmargen, deriblant kreft; svekker og skader immunforsvaret, inkludert
tarmfloraen; fører til nyreskader, feilfunksjoner i deler av hjertet og
alvorlige hormonelle forstyrrelser (særlig i barn og unge, og kvinner);
forårsaker genskader, oppkast, og fører til tap av en lang rekke
livsviktige næringsstoffer, etc." Sitat:
PirkePetter, 25.08.2012 kl. 18.11.
"Kjemoterapibehandling kan også forårsake høyt blodtrykk, hørselstap og nerveskader." Sitat:
PirkePetter, 25.08.2012 kl. 18.11.
"Cellegift
skader tarmtottene og forårsaker betennelse i begge tarmene." Sitat: PirkePetter, 30. desember 2016 kl. 06.12.
"Med uvitenhet så sikter jeg til
hvor farlig kjemoterapi er, samt hvor enkelt det er å spise seg frisk
fra alle typer kreft med næringsrik mat og drikke. Jeg vet dette fordi
jeg spesialiserte meg på kreft og ernæring etter at jeg følte meg ferdig
med atferdsproblemer og ernæring." Sitat: PirkePetter, 2.november 2013 kl. 01.05.
"
Min
mor har gjennomført cellegift behandling pga lymfekreft, og enda snart
ett år etter behandlingen, har hun mange utfordringer! Utmattelse.
Immunforsvaret hennes fungerer ikke. Benmargen er nok skadet, og det skjer noe når de hvite blodcellene skal ut i blodet. ..
det
finnes ikke noe slikt som et definert immunforsvar, slik at din mor
ikke kan ha et ikke-fungerende immunforsvar. Kroppens mikroflora, med
hovedvekt på floraen i tarmene, skjøtter over 90% av kroppens
immunfunksjoner." Sitat: PirkePetter, 11. mai 2017 kl. 17.10.
"Problemet er at ho nok kjem til å fortsetje med cellegifta, så det er ei stor utfordring å få smertene til å forsvinne. ..jeg kan ikke hjelpe mennesker som bevisst skader seg selv, og skulle
hun dø i løpet av behandlingen - sjansen er stor for det med tanke på
alderen - så er det en viss sjanse for at legene kan anta at dette
skyldes noe hun har spist, mao tradisjonskost,
snarere enn som virkning av behandlingen. Mao at om jeg gir henne
kostråd, så kan jeg risikere å plutselig skulle være ansvarlig for
hennes død." Sitat: PirkePetter, 11. mai 2017 kl. 18.55.
"Er benmargen skadet, trenger hun mye animalsk protein, samt vitamin B9 og B12, samt magnesium, som danner nye benmargceller" Sitat: PirkePetter, 11. mai 2017 kl. 17.10.
"Gi henne f.eks kraft/gelatin, upasteurisert
surmelk, oster, smør, rømme, fløte (er ok pasteurisert), spekemat, kjøtt
og sjømat, rogn og melke, lever og annen innmat, etc, så vil du snart
se forandring. Først må kroppen hennes repareres etter cellegiften" Sitat: PirkePetter, 11. mai 2017 kl. 17.10.
"Fikk
du kjemoterapi eller strålebehandling har du skadet fordøyelsessystemet
ditt betraktelig, og da anbefales surnede melkeprodukter (fra
upasteurisert melk), mye upasteurisert smør, samt kokosolje, hjemmelaget
kraft, samt ekstra gelatintilskudd." Sitat: PirkePetter, 20. januar 2017 kl. 20.27.
STRÅLEBEHANDLING
"Strålebehandling forårsaker bl. a. følgende tilstander: Innvendige
blødninger; ødelegger tarmveggene og fører til økt permeabilitet (evne
til å slippe gjennom alle slags mikroorganismer, kjemikalier og
giftstoffer, etc fra tarmen inn i blodet) i tarmen; ødelegger
tynntarmens villi (som er ansvarlige for alt næringsopptak, hvilket
betyr at fordøyelse og næringsopptak blir helt eller delvis ødelagt, med
næringstap/mangel som konsekvens); skader benmargen, og mangedobler
sjansen for patogene forandringer i benmargen, deriblant kreft; svekker
og skader immunforsvaret; forårsaker atrofi (krymping) av milt og
thymuskjertel og leversvekkelse; fremmer produksjon av hydroksyltypen av
frie radikaler som videre skader kromosoner spesielt i lymfocytter;
fører til kakeksi (muskelsvekkelse/avmagring, og ”dårlig
ernæringstilstand” – næringsmangel m. a. o.), og fører til tap av en
lang rekke livsviktige næringsstoffer, etc." Sitat: PirkePetter, 17.september 2013 kl. 01.58.
"Strålebehandling
kan
også føre til dermatitt og ødeleggelse av hudepitelet, senkning av
hemoglobinnivået, nerveskader, fibrose, nekrose, sårdannelse, blindhet,
anoreksi, kvalme, oppkast, feber, hodepine, migrene, diaré, høyt
blodtrykk, binyresvekkelse/dysfunksjon, hjerteskade, nyreskade,
svekkelse/dysfunksjon i hypofyse og hypothalamus, anemi, kramper,
colitt, grønn stær, lungefibrose, respirasjonssvikt, etc."Sitat: PirkePetter, 17.september 2013 kl. 01.58.
"Pasienter
som har undergått strålebehandling har mange ganger større sjanse enn
folk flest for å utvikle kreft i bryster, eggstokker, tykktarm, lunger,
hud og blod (leukemi). Pasienter som har undergått
strålebehandling for blære eller prostatakreft har 76% større sjanse enn
folk flest for å utvikle en ny blære eller prostatakreft" Sitat: PirkePetter, 17.september 2013 kl. 01.58.
MAMMOGRAFI
Linker fra PP:
Beware private tests, BMA warns
https://www.theguardian.com/society/2005/aug/24/health.medicineandhealth1
They
are meant to reassure the worried and ease the fears of the anxious.
But the current obsession with private health screening - Britons spend
£65m a year on tests, x-rays and scans - may be doing more harm than
good.
A British Medical Association report says many
health checks are not just unnecessary, but are potentially dangerous
and cause false alarms........"So people may end up having lung surgery,
thinking they had lung cancer picked up. But actually, they wouldn't
have suffered at all from lung cancer in their lifetime."
The
report, Population Screening and Genetic Testing, released yesterday,
also highlighted how exercise electrocardiograms in healthy people and
mammograms in young women were likely to yield misleading data and even
lead to unnecessary surgery...
MAMMOGRAM SAFETY AND EFFECTIVENESS
The
American College of Radiology has recently established an accreditation
program for mammography units. More than one-third of the units which
applied for accreditation failed the initial test. Accreditation
standards include control of the amount of radiation delivered to the
patient, training of technicians in regard to proper positioning of the
patients, and quality of the resulting image. About ten percent of the
units which failed were delivering excessive radiation doses. Some units
were found to be delivering excessive doses of radiation, but still
producing a poor quality image, which decreases the possibility of an
accurate reading.
Almost all of the units studied were using modern mammography equipment.
The
Registry of Radiologic Technologists is currently setting up a program
to certify technologists in mammography. No such program has existed
previously, and the skill level of technicians has varied greatly.
About
20 percent of mammography units in the United States have applied for
certification. (Oncology Times 12(2)1, 7, February, 1990)
Largest Study on Mammograms Again Finds No Benefit -
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/02/26/mammograms.aspx
Mammography - Radiation-Induced Breast Cancer -
https://www.curezone.org/diseases/cancer/mammography.html
Mammograms Cause Breast Cancer -
https://thetruthaboutcancer.com/video-mammograms-cause-breast-cancer/
Mammogram or MammoSCAM –
http://www.jeffreywarber.com/hc%20pages/mammography.html
The Depths of Deceit Mammography –
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/10/16/even-computer-technology-cant-help-mammograms.aspx
http://www.newmediaexplorer.org/chris/2003/06/10/the_depths_of_deceit_mammography.htm
What you're not being told about mammography -
https://alternativemedicine.com
Why I won't get a Mammogram -
https://butternutrition.com/why-i-wont-get-a-mammogram/
Det lægerne ikke fortæller dig: Tidlig påvisning af kræft -
http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=8454/sprog=1/grp=9/menu=3/
Er mammografi nødvendigt -
http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=4698/sprog=1/grp=9/menu=3/
Brystkræftscreening - hvad skal man tro -
http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=7188/sprog=1/grp=9/menu=3/
Mammografi-screening - en usikker cancerforebyggelse -
http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=1071/sprog=1/grp=8/menu=12/
Mammografi - er det sikkert? –
http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2500/sprog=1/grp=9/menu=3/
Videnskabelig forvirring om gavnligheden af screening/Læger angriber brystkræftscreening –
http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2072/sprog=1/grp=9/menu=3/
Stop screening for brystkræft! –
http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/id=2766/sprog=1/grp=9/menu=3/
Flere artikler her -
http://helsenyt.com/frame.cfm/cms/SearchNew=yes/search=yes/sprog=1/grp=102/menu=99/
Mammography Madness –
https://www.westonaprice.org/health-topics/womens-health/mammography-madness/
MAMMOGRAM MADNESS CONTINUES
Consider
that in 1965, the British Journal of Cancer published the first study
indicating that medical x-rays are a cause of breast cancer. According
to Dr. John W. Gofmann, the relevant exposure to medical x-rays in
causing breast cancer is the cumulative total dose (www.x-raysandhealth.org).
Consider also that doctors are instructed to handle breasts very
carefully when doing manual exams so as not to cause any cysts or
encapsulated tumors to break open and spread. Now consider that yearly
mammograms subject women to painful pressure on their breasts and to a
large cumulative total dose of x-rays. When these facts are carefully
considered, it comes as no surprise that an independent panel of experts
found insufficient proof that mammograms can prevent breast cancer
deaths (New York Times, 1/24/02). In fact, the suspicion is that regular
mammograms have actually contributed to the huge increase in breast
cancer cases over the last twenty years. The expert panel report caused a
stir but no change in official policy. In February of this year, Tommy
G. Thompson, Secretary of Health and Human Services announced that women
will still be urged to get regular mammograms starting at age 40 – http://www.westonaprice.org/caustic_comments/summer2002.html
The Dangers of Mammograms -
http://www.burtongoldberg.com/page69.html
MAMMOGRAMS/BREAST CANCER SPREAD
Compression
of the breasts during mammograms may rupture tiny cancers, encouraging
the spread of cancer cells throughout the body. (The Lancet 343:979-980,
April 15, 1994)
ESTROGEN USE/MAMMOGRAPHY ACCURACY
The
use of estrogen may reduce the accuracy of mammography by increasing
breast density. The increased density may lead to more biopsies and
follow-up studies, causing unnecessary mental anxiety. This study
suggests that 40 out of each 1000 current estrogen users may have a
false positive mammogram. (Journal of the National Cancer Institute
88:643-649, 1996)
Mammograms Have No Effect on Breast Cancer Mortality Rates -
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/08/06/mammogram-on-breast-cancer-mortality-rates.aspx
Experts Now Advise Against Mammograms for Breast Cancer Screening -
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2012/03/03/experts-say-avoid-mammograms.aspx
Mammograms Worthless Over Breast Exam Alone –
http://www.naturalsolutionsradio.com/.../mammograms... (originalink er død)
Mammograms´ Fraud –
https://www.curezone.org/art/read.asp?ID=54&db=1&C0=13
The truth about breast cancer and mammography –
http://www.purewatergazette.net/pinkribbons.htm
Mammograms Risky for Obese Women –
https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/05/16/winning--fewer-mammograms-being-done.aspx
INFO FRA PP:
DRUGS FOR CANCER
If
governments are guilty of instituting immoral and incorrect laws, either
to suit their own ends or in subservience to higher powers, or both,
Professor Croce puts it very succinctly on pages 85-87 of Vivisection or
Science - a choice to make, that others on massive scale are in on the
conspiracy:
"Whole teams of people are active in an institute,
that is, a complex entity comprising imposing buildings, sophisticated
scientific apparatus, and staff of various professional disciplines such
as doctors, biologists, chemists, physicists, administrators and
subsidiary personnel. All of these are to be found in the prestigious
National Institute for Cancer in the U.S.A.."
He is referring to
the revelation in an article by Giuliana Dego in the Washington Post
headed "Treatment for Cancer in the U.S.A. Worse Than the Disease
Itself".
This article gives horrific details of tens of thousands
of patients, including many children, who have been prescribed more
than 150 experimental drugs, many of which "have caused more painful
deaths than the illness itself would have done". The Washington Post
revealed that the number of deaths attributable, not to cancer but to
the experimental drugs which were supposed to cure it, amounts to 620.
Robert Young, administrator of the Food and Drug Administration
admitted:
"There is at times little regard for human life. In
Boston a hospital used a new drug from the National Institute for Cancer
on some children and in the space of a few days their kidneys failed.
Some of these drugs actually stimulate the development of tumours and
cancers."
Linker via PP:
Smørsyre – Kreft –
Linker via PP:
Brystkreft
Linker fra PP:
Fibrose/Fibrom - Litt generell info -
Linker via PP:
Angående det påståtte genet, litt perspektiv - (Brystkreft, BRCA)
Linker via PP:
The efficacy of surgical treatment of breast –
The Efficacy of Cancer Surgery -
The Efficacy of Chemotherapy for Cancer –
Myten om at kreft sprer seg (metastaserer) –
Link via PP:
Study accidentally exposes chemotherapy as fraud - tumors grow faster after chemo! -
Linker via PP:
Om dysplasi og/eller kreft i livmorhalsen, de egentlige årsaker -
B Vitamins May Reduce Cervical Cancer Risk –
Cervical Cancer & Lack Of Vitamin B-12 -
Diet and premalignant lesions of the cervix: evidence of a protective role for folate, riboflavin, thiamin, and vitamin B12 –
Folate deficiency and cervical dysplasia –
Folate status and aberrant DNA methylation are associated with HPV infection and cervical pathogenesis -
The risk of cervical cancer in relation to serum concentrations of folate, vitamin B12, and homocysteine -
Folate
deficiency causes uracil misincorporation into human DNA and chromosome
breakage: Implications for cancer and neuronal damage -
Effect of folate on cervical cancer. Synergism among risk factors –
Folate is associated with the natural history of high-risk human papillomaviruses –
Aberrant
promoter methylation can be useful as a marker of recurrent disease in
patients with cervical intraepithelial neoplasia grade III -
Linker via PP:
Folsyre:
The
researchers also say that they uncovered another interesting trend that
some people who received these nutrients from multivitamin pills had an
increased risk of developing the disease. According to the researchers,
individuals who said they used multivitamins, and whose blood showed
traces of these nutrients, had a 139 percent increased relative risk of
developing pancreatic cancer.
Another separate study of 81,922 women and men, specific to folate from food sources.
CONCLUSION:
Our results suggest that increased intake of folate from food sources,
but not from supplements, may be associated with a reduced risk of
pancreatic cancer.
Linker via PP:
Screening for prostatakreft –
Millions Wrongly Treated for 'Cancer' –
Exposing the fraud and mythology of conventional cancer treatments –
10 SHOCKING FALLACIES and THE PROSTATE CANCER SURGERY SCAM –
Diagnosed with Prostate Cancer - Do Nothing –
Linker via PP:
Remisjon:
Spontaneous Remission Bibliography Project -
When Cancer Disappears: The Curious Phenomenon of “Unexpected Remission” -
Spontaneous remission of tumors thanks to patients working with emotions, rediscovering life purpose & quality of life -
Metastase:
Myten om at kreft sprer seg (metastaserer) –
Viktig info hva gjelder kjemoterapi og kirurgisk fjerning av svulstceller -
The efficacy of surgical treatment of breast –
The Efficacy of Cancer Surgery -
The Efficacy of Chemotherapy for Cancer –
Study accidentally exposes chemotherapy as fraud - tumors grow faster after chemo! -
X-rays, Cancer and Heart Disease -
Kræftoperationer øger dødeligheden -
Linker fra PP:
Myths and Truths - About Beef -
Myths, Distortions and Lies About Beef -
8 Ridiculous Myths About Meat Consumption and Health -
Does eating red meat really increase cancer risk -
Does Red Meat Really Increase Colon Cancer -
Cancer - It's Not the Meat - It's How You Cook It -
Now steak does not increase heart disease risk -
Red meat diet reduces CHD risk -
Antihypertensive Peptides from Food Proteins -
Eating lean beef daily can help lower blood pressure, study suggests -
High-Protein, Blood Lipids and Cardiovascular Disease Risk -
High Protein Diets and Renal Function -
Dietary protein intake and renal function -
Are High Protein Diets Safe? Dispelling The Myths -
Red meat fights back (originalartikkel er død) -
Red Meat Will Kill You, and Other Assorted Fairy Tales -
Red Meat - Bane or Boon -
Meat Intake and Mortality -
Red Meat and Mortality, a closer look at the evidence -
Meat - NOT a Nutritional Pariah (originalartikkel er død) -
Studies Prove Beef Is A Safe And Healthy Food -
Kjøtt gir best slankeeffekt (originalartikkel er død) -
Slank med protein -
Meat For The Brain -
Do High Protein Intakes Cause Excessive Calcium Excretion (DØD) -
Does Meat Really Leach Calcium from the Bones -
Effect of Dietary Protein Supplements on Calcium Excretion -
High Protein Diet And Calcium Metabolism -
Animal protein and osteoporosis myth -
http://stan-heretic.blogspot.no/2011/07/animal-protein-and-osteoporosis-myth.html
Protein
deficiency is an important cause of deranged calcium metabolism.
Vitamins K, E, and A are important in regulating calcium metabolism, and
preventing osteoporosis
A low protein diet, similar
to that eaten by a large proportion of women (0.8 g/kg of body weight)
increases PTH, and so probably contributes to the development of
osteoporosis and the diseases of calcification. In an extreme protein
deficiency, there is a shift towards inflammation, serotonin excess, and
excessive clotting, which might be related to the effect of the milder,
more common protein deficiency. Many people advocate a low protein
diet, specifically to prevent or treat osteoporosis, but the cultures
that traditionally have had extremely high protein diets, such as the
Masai, are very healthy. Recent studies (see Bell and Whiting, 2002) are
emphasizing the importance of animal protein in preventing
osteoporosis.
Traditional meat-eating
cultures efficiently use the whole animal, including blood, skin, bones,
and the various organs, rather than just the muscles. That diet is
favorable for calcium regulation, because it provides more vitamin A, D,
E, and K, calcium, and gelatin, and less of the pro-inflammatory amino
acids, tryptophan and cysteine -
http://raypeat.com/articles/articles/calcium.shtml
Is Too Much Protein Bad For Your Health -
High-Protein Weight Loss Diets and Purported Adverse Effects: Where is the Evidence -
Linker fra PP:
Pølser, ikke kjøtt, øker kreftrisikoen -
Processed meat increases risk of heart disease and cancer, says study -
Cancer for Breakfast - The processed sausage raises risk 20 per cent -
Hot Dogs and Childhood Leukemia -
Bacon, sausage, hot dogs and processed meats hike cancer risk by 67% due to chemical preservative -
Processed Meats Linked to 74 Percent Higher Risk of Leukemia -
Processed meat once again linked to huge increases in pancreatic cancer -
Processed Meats & Colon Cancer -
Study Links Processed Meats to Cancer, not Unprocessed Red Meat -
Eating Processed Meats Ups Diabetes Risk in Men -
Red meat linked to increased risk of type 2 diabetes -
Regular consumption of red and processed meats boosts diabetes risk by nearly fifty percent -
Processed meat increases risk of heart disease -
Processed Meats Linked to Increased Stroke -
The Dangers of Meat Glue and Processed Meat -
Processed meat - Tasty but toxic -
The real reason why processed meats are so dangerous to your health -
Beef Facts - Mutagens, Carcinogens And Beef -