Fløtekarameller:
- 100 g Upasteurisert Smør (usaltet)
- 2 dl Fløte
- 2 dl Kaldslynget Honning
- 1 dl Kokossukker
- 0,5 ts Mineralsalt
Sitronkarameller:
- 100 g Upasteurisert Smør (usaltet)
- Skallet til en hel økologisk sitron
- Saften til en halv økologisk sitron
- 2 dl Fløte
- 1,5 dl Honning
- 0,5 ts Mineralsalt
Smørgodteri:
- 2 dl Upasteurisert smør, romtemperert (usaltet)
- 1 ss Melasse
- 1 ss Lønnesirup
- 10 dråper Peppermynteolje eller 2 ss Peppermynteekstrakt
- litt Mineralsalt
Hjemmelaget After Eight:
- 50 gram Upasteurisert smør (usaltet)
- 50 gram Kokosolje
- 2 ss Kaldslynget Honning
- 1 ts Vaniljeekstrakt
- 1,5 ts Peppermynteekstrakt eller 7-8 dråper Peppermynteolje
- 100 g Mørk sjokolade eller Hvit sjokolade
Hvite Sjokoladetrøfler rullet i Syrlig Strøssel:
- 200 gram Hvit Sjokolade
- 0,75 dl Fløte
- 20 gram Upasteurisert Smør (usaltet)
- 1 klype Mineralsalt
- Syrlig Strøssel
Fudge med Kokos, Sitrus og Appelsinblomsthonning:
- Raspet skall fra 2 økologiske sitroner
- Raspet skall fra 2 økologiske lime
- Juice fra en halv lime
- 1-2 ss Appelsinblomsthonning
- 1 ss Kokosolje
- 2 dl Kokossmør
Brente mandler:
- 1 dl Vann
- 1 dl Kokossukker
- 2-3 dl bløtlagte og tørkede Mandler
- 1 ss Upasteurisert smør (usaltet)
- 2 klyper med Mineralsalt
Lakrismandler:
- 2-3 dl Mandler (ferdig bløtlagt og tørket)
- 0,5 dl Vann
- 0,5 dl Kokossukker
- 3 ts Melasse
- 2 ts Lakrisrotpulver
- 2 gode klyper Mineralsalt
- 1 toppet ts med Upasteurisert smør (usaltet)
Salte mandler - Bløtlagt og tørket:
- 2-3 dl Mandler
- 2 dl Vann
- 3 ss Mineralsalt
For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på! Når det gjelder linker til iHerb vil bruk av min rabattkode gi meg noen kroner rabatt på senere iHerb-bestillinger.