Du trenger:
- 4 dl Kokosmelk
- 1 ss Kaldslynget Honning
- 1 ts Lakrisrot i biter
- 1 ts Marshmallowrot (Legestokkroserot)
- 1-2 stk Anisstjerner
- 1 stk Kanelstang
- 0,5 stk Vaniljestang
- 1/4 ts Mineralsalt
- 2-3 ss Vann
- 1 ss Gelatin
- 2 stk Økologiske eggeplommer
Slik gjør du:
1. Ha kokosmelken i en kjele, og varm den opp til kokepunktet. Trekk kjelen av platen. Rør inn honningen, og tilsett deretter mineralsalt, lakrisrot, marshmallowrot, anisstjerner, kanelstang og ei halv vaniljestang - delt på langs. La blandingen trekke, på kald plate, i 15-20 minutter.
2. Ha vann i en liten skål, og strø gelatin over. La stå, uten å røre, til gelatinet sveller.
3. Sil av kokosmelkblandingen, og hell kokosmelken tilbake i kjelen. Varm deretter opp til kokepunktet igjen. Trekk kjelen av platen. Ha i "gelatinklumpen", og visp godt slik at alt gelatinet løses opp. (Hvis det oppstår gelatinklumper kan de siles vekk). Til slutt vispes det inn 2 eggeplommer.
4. Hell blandingen i små skåler. Avkjøles i kjøleskap til puddingen er stivnet. Minimum 4-5 timer, og gjerne lengre.
Inspirasjon:
For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på! Når det gjelder linker til iHerb vil bruk av min rabattkode gi meg noen kroner rabatt på senere iHerb-bestillinger.