Du trenger:
- 250 gram Smør, upasteurisert og usaltet.
- 5 ss Tørket Ramsløk
- 1 ts Hvitløkspulver
- 1 ss Vann
- Sitronsaft
- Mineralsalt
- Rårørsukker
Slik gjør du:
1. Legg smøret på kjøkkenbenken slik at det blir romtemperert.
2. Ha den tørkede ramsløken i en skål. Ha i litt vann. Del sitronen i to, og skvis nok sitronsaft over slik at du lager en "ramsløksgrøt". La stå i rundt 15 minutter, til ramsløken er myknet.
3. Ha smøret og ramsløkgrøten over i en foodprosessor, eller bruk stavmikser. Miks sammen til alt er godt blandet. Smak til med salt, hvitløkspulver og eventuelt litt rårørsukker for å runde av smaken. Oppbevares i kjøleskap.
4. Serveres til en nydelig lettstekt biff, skinnstekt villfisk eller på surdeigsskiva sammen med upasteurisert Kongeost fra Tidsporten.
¤ Bestillingsfrister for ost- og smørsalg hos Tidsporten finner du HER ¤
For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på!