Du trenger:
- Raspet skall fra 2 økologiske sitroner
- Raspet skall fra 2 økologiske lime
- Juice fra en halv lime
- 1-2 ss Appelsinblomsthonning
- 1 ss Kokosolje
- 2 dl Kokossmør
Slik gjør du:
Rasp lime- og sitronskall rett i en kjele. Ha i honning og kokosolje. Sett på svakeste varme og la blandingen simre i et par minutter. Dra kjelen til side. Ha i kokossmøret og la det smelte inn i blandingen. Ha over i en foodprosessor, blender eller god stavmikser og kjør blandingen til den får en smørlignende konsistens.
OBS! Blandingen har en tendens til å skille seg. De gangene den har gjort det, så tilsetter jeg en god klunk med fløte, og kjører mikseren til blandingen får riktig konsistens.
Ha i små søte former, og sett i fryseren i en liten time. Kan oppbevares i kjøleskap, men holder seg best i fryseren. Jeg synes bitene er aller best når de kommer rett fra fryseren.
Inspirasjon:
- The Nourishing Gourmet, Coconut Orange "White Fudge".
For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på! Når det gjelder linker til iHerb vil bruk av min rabattkode gi meg noen kroner rabatt på senere iHerb-bestillinger.