Du trenger:
- 4 dl Kokosmelk
- 1 ss Kollagenpeptider (gelatin som ikke stivner)
- 4 stk Eggeplommer
- 1-2 ts Honning
- 1 klype Mineralsalt
- 1 stk Melkesyregjæret Mango i terninger
- 0,5 dl Melkesyregjæret Lemonade (eventuelt ferskpresset sitronjuice)
Slik gjør du:
Visp sammen kokosmelk, kollagenpeptider, eggeplommer, honning og mineralsalt. Mos mangobitene og lemonaden grovt med en stavmikser. Ha mangoblandingen i resten av iskremblandingen. Smak! Det kan hende du vil ha i ekstra søtning.
Med iskremmaskin:
Hell blandingen i iskremmaskinen og følg instruksjonene for din maskin. Min iskremmaskin bruker 35 minutt på denne iskremen. Når iskremen er ferdig har jeg den over i en egnet beholder, og setter den i fryseren minst 30-60 minutter. Da blir det finere kuler.
Uten iskremmaskin:
Hvis du ikke har iskremmaskin og ønsker å unngå mest mulig iskrystaller, er trikset å fryse blandingen i isbitformer eller lignende som blenderen eller foodprosessoren din håndterer. Når du ønsker å servere iskremen, tar du "isbiter" etter behov og kjører på med full guffe i blenderen. Super iskrem - uten iskrystaller.
For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på! Når det gjelder linker til iHerb vil bruk av min rabattkode gi meg noen kroner rabatt på senere iHerb-bestillinger.