- Fersk rogn av skrei eller torsk (Lukter den mer enn frisk havduft er den ikke fersk)
- 1 liter Vann
- 2-3 ss Mineralsalt
- 1 ss Hele Pepperkorn - kan sløyfes
- 2 stk Laurbærblad - kan sløyfes
- Rogn i skiver fra gårdagens middag
- Rikelig med Smør eller Ghee
- Mineralsalt
- Kvernet pepper
- 400-500 g Torsketunger
- 1 Økologisk Egg
- 3-4 ss Arrowroot (Pilerot)
- 1 ts Mineralsalt
- Kvernet Økologisk Pepperblanding
- Ghee eller smakløs Kokosolje til steking
- Blodfersk Rogn
- 50 gram Mineralsalt, per kg rogn
- 1 ss Uraffinert Sukker, per kg rogn
- 500 gram Fersk rogn (lukter den mer enn frisk havduft, så er den ikke fersk)
- 500 gram Upasteurisert smør eller Ghee.
- 1-2 ts Mineralsalt
- 1-2 ts Kokossukker eller Rårørsukker
- Kvernet pepper
- Sitronjuice fra en kvart økologisk sitron
For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på! Når det gjelder linker til iHerb vil bruk av min rabattkode gi meg noen kroner rabatt på senere iHerb-bestillinger.