Du trenger:
- Ferske Reker
- Frisk Dill
- Mineralsalt
- Nøytral Kraft, Gelatinrik (uten fettlokk)
Slik gjør du:
1. Pill rekene for skall. Klipp eller hakk dillen. Bland reker og dill i en egnet skål eller glassbolle.
2. Varm gelatinrik kraft skånsomt i en kjele, og smak til med mineralsalt.
3. Hell fingertemperert kraft over reke- og dillblandingen. Settes i kjøleskapet til krafta har stivnet.
Tips - Hvis krafta ikke inneholder særlig med gelatin:
- Under oppvarming, bland inn ca 1 strøken ts Gelatin per dl kraft du bruker til oppskriften.
For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på! Når det gjelder linker til iHerb vil bruk av min rabattkode gi meg noen kroner rabatt på senere iHerb-bestillinger.