Sider

tirsdag 23. desember 2014

Hjemmelaget After Eight! Konfekt med Mintkrem og Sjokoladetrekk!

Dagen før dagen kommer innlegget med det jeg tror blir husets godisfavoritt denne julen! De fleste kjenner vel til den gamle slageren After Eight? Med utgangspunkt i oppskriften Smørknapper med mintsmak er disse etter min mening en ganske så vellykket kopi av originalen, bare med dobbel dose herlig mintkrem under sjokoladen. Hjemmelaget After Eight som smaker som After Eight men med mye lurere ingredienser - Kan det bli bedre?





Du trenger:


Slik gjør du:
Med en litt kraftig stavmikser eller lignede mikses romtemperert smør, kokosolje, honning og vaniljeekstrakt sammen til en fluffy blanding. Tilsett først 1 ts peppermynteekstrakt. Smak på mintblandingen, og tilsett deretter litt til hvis du ønsker mer peppermyntesmak. Miks godt.

Mintkremen fordeles i små former, og plasseres i fryseren til mintblandingen er stivnet. I mellomtiden smelter du sjokoladen over et vannbad. Dypp mintkrembitene i sjokolade før de settes til avkjøling. Kan gjerne dekkes med to lag sjokolade. La i såfall sjokoladen stivne mellom lagene.

Når sjokoladen er stivnet kan bitene flyttes over i et glass med tett lokk. Oppbevares i kjøleskap.
Oppskriften gir 15 minthjerter med DENNE silikonformen.




***** GOD JUL *****