søndag 17. november 2013

Pakke fra Villsaukongen levert på døra! Julematen er reddet :)

Hvis du enda ikke har kjøpt inn pinnekjøtt, fenalår og mårpølse til jul, så anbefaler jeg deg å skaffe årets julemat fra Villsaukongen. Du kan enten bestille på deres hjemmeside, besøke et marked, eller ta en tur innom Bondens butikk Vulkan, Mathallen i Oslo. Ikke så verst tilgjengelighet altså!
Noen synes kanskje jeg er tidlig ute? Neida!
Planen er nemlig å mumse mårpølse frem til desember, deretter ta fatt på fenalåret, og så bare gledeglede seg til det fantastisk smakfulle pinnekjøttet av villsau på julaften.

Som de sier selv på sin hjemmeside:
"Noe av hemmeligheten bak våre smakfulle produkt er dyrenes allsidig beite fra strandkanten og opp i fjellsida. Dyra spiser alt naturen gir, året rundt. - Naturens egen smak! Vårt pinnekjøtt blir laget av hele lammets side, inkludert nakke og sadel med indre- og ytre filet, samt deler av bogen. Alle våre produkt er økologisk godkjent."

http://www.villsaukongen.no/bestilling
Bildet er lånt fra Villsaukongen.

Tradisjonen startet i fjor, etter å ha blitt tipset om at pinnekjøtt fra villsau skulle være himmelsk. Så da tenkte vi; hvor himmelsk kan det egentlig være? Vi ble derfor enige om at på selveste julaften, så skulle smaksløkene våre få teste både pinnekjøtt fra butikken og fra Villsaukongen.

Forhåndsinnstillingen var nok at Villsaukongen kom til å vinne denne uformelle julemattestingen. Vi ble nemlig enige om at butikkpinnene burde smakes på først, i fare for at de skulle ligge igjen uspist, og være helt bortkastete penger. Det viste seg at fordommene var helt på sin plass; Pinnekjøttet fra Villsaukongen var av en helt annen standard, både smaksmessig og utseendemessig, og sannsynligvis også produksjonsmessig, og dermed helsemessig.

Butikkpinnekjøttet fikk terningkast 1 vs Villsaukongen som fikk terningkast 6.  Altså helt HIMMELSK!

Villsaukongen har god service, rask levering, rimelig frakt, og vanvittig god smak! Anbefales :)

For ordens skyld! Jeg er ikke sponset, eller driver med produktreklame for inntjening til bloggen. Produktene er kjøpt og betalt med egne penger, og reklameringen i dette innlegget er mine oppriktige meninger. Tanken bak er å spre det glade budskap og reklamere for produkter jeg tror på!

2 kommentarer: