søndag 23. juli 2017

Med hjertet i hånda! Et innlegg om årsaker til ulike hjerteproblemer, hvordan bli frisk, og hvordan tilberede hjerte for mer taurin i kosten.

En i min nærmeste omkrets har fått konstatert venstre grenblokk. Jeg har ikke funnet at PirkePetter har skrevet noe konkret om grenblokk, men med tanke på at alle kroppsdeler både kan fornye seg selv og bli friske, og at ulike hjertesykdommer har mange fellesnevnere, har jeg har samlet sammen sitater som forhåpentligvis vil være nyttige likevel, uavhengig av diagnose. Dette hjerteinnlegget inneholder PirkePetter-sitater om ulike hjerteproblemer, hjerteinfarkt, hjerterytmeforstyrrelser, hjerteflimmer, bilyd, klaffe-feil, blodtrykk, viktigheten av aminosyren taurin, taurins oppgaver, "hjertevennlige" medikamenter osv. Og jeg har tatt med sitater om hjertets ypperlige næringsinnhold, og tilberedning/speking av hjerte for å kanskje motivere til mer hjertespising.


Dette innlegget kan kun leses i sin helhet i Skattekammeret!  • Informasjon om hvilke blogginnlegg som nå ligger i Tradisjonskostbloggens Skattekammer, og bakgrunn for hvorfor Skattekammeret ble opprettet kan du lese om HER.