fredag 10. mai 2013

Giveaway! Kraftmødrene har lansert bloggen Kraftmamma!

Hurra! Fire stjerner i kraftkostverdenen, med mengder av kunnskap, erfaring og glødende engasjement, har gått sammen om å starte bloggen Kraftmamma. På bloggen deres vil du finne nyttig informasjon om tradisjonelle tilberedningsmetoder som kraftkoking, syrning, bløtlegging, melkesyregjæring og surdeigsbaking. I tillegg kan du shoppe i effektbutikken deres, og finne info om interessante kurs. Kraftmødrene har også opprettet et forum for alle kraftkostinteresserte. Bra hva?

Jeg har lenge fulgt bloggene til både Gry, Anne Marit, Vibeke og Marianne, og gleder meg stort til å følge veien deres videre på www.kraftmamma.no
I forbindelse med lanseringen, så slår kraftmødrene til med en storslått giveaway! Regler finner du HER. Konkurransen avsluttes fredag 24.mai kl 12.
"I anledning lanseringa av Kraftmamma.no arrangerer vi en skikkelig gi-bort! Du kan vinne Kurs hos Gry (Fra Jord til Bord) til 750,-, superdeilig og helt naturlig allround bodybalm & ekte, fermentert surkål fra Nært&Kjært, Pickl-it sett for perfekt fementering fra Duggurd. Førstemann ut av hatten får velge først etc. I tillegg trekker vi 3 trøstepremeier som får hver sin kopp med kraftmammalogo på. En skikkelig kraftkopp altså."

1 kommentar: